استان البرز رتبه نخست هفته پژوهش کشور را کسب کرد
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین کلانتری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی البرز در مراسم اختتامیه بزرگداشت هفته پژوهش و فناوری استان البرز که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد، اظهار کرد: قدرت کشور و ملت بر مبنای دو مؤلفه اساسی یعنی قدرت نرم و قدرت سخت استوار بوده که علوم انسانی میتواند هر دو قدرت را تقویت کند، نباید از آن غافل شد، چون ضامن امنیت، رفاه و آسایش کشور است.
وی افزود: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج نه تنها بهعنوان میزبان؛ بلکه بهعنوان دانشگاه معین و دبیر ستاد هفته پژوهش و فناوری استان البرز و متولی برگزاری مراسم هفته پژوهش و فناوری در استان است. در سال ۱۴۰۲ نیز این استان رتبه اول کشوری هفته پژوهش و فناوری را با راهبری دانشگاه آزاد اسلامی کرج کسب کرد.
رشد صددرصدی آثار هفته پژوهش و فناوری استان البرز
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی البرز عنوان کرد: مطابق برنامهریزی انجامشده از ۲۸ هزار و ۷۶۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره، آثار در هفتگروه علمی تقسیم و طبقهبندی شده و داوری شدند که در نهایت ۹۴ اثر در حوزههای مختلف برگزیده و از آنها قدردانی میشود. امیدواریم که این افراد بتوانند رسالت علمی خود در استان و کشور بهدرستی ایفا کنند. از کل آثار دریافتی در هفته پژوهش و فناوری ۶۰ درصد در حوزه پژوهشگران و فناوران، ۲۹ درصد در بخش دانشآموزی، ۹ درصد در بخش دستگاههای اجرایی و دو درصد در بخش نمایشگاهی بودند.
کلانتری بیان کرد: آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره در بخشهای مختلفی همانند پژوهشگران یک در صد دنیا، پژوهشگران برتر، دستاوردهای علمی برتر، مراکز تحقیقاتی برتر، مراکز رشد برتر، پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی، پژوهشگران برتر عضو هیئت علمی دستگاههای اجرایی، فناوران برتر، رساله و پایاننامه دانشجویی برتر، مدیران و کارکنان برتر فعال، کارآفرین برتر، دانشجویان خبره، صنعتگران و صنایع تولیدی برتر، غرفههای برتر و فناوران برتر نمایشگاهی، فرهنگیان پژوهشگر برتر، دانش آموزان برتر و ... با نهایت دقت، رعایت حدنصابها، معیارها، شاخصها و ملاکهای علمی مورد ارزیابی قرار گرفته و داوری شدهاند.
وی ادامه داد: در سال گذشته ۱۴ هزار و ۲۰۰ اثر در جشنواره حضور داشتند که این آثار امسال به ۲۸ هزار ۷۶۰ اثر رسیده که رشدی صددرصدی را نشان میدهد و تنوعبخشی به محورها و اضافه شدن محورهای دیگر همانند کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات برتر، دانشجویان نخبه برتر، بانوان کارآفرین برتر و پژوهشگران برتر دستگاههای اجرایی از مزیتهای جشنواره پژوهش و فناوری سال ۱۴۰۲ است.
دبیر کل ستاد هفته پژوهش و فناوری استان البرز در سال ۱۴۰۲ توضیح داد: رشد ۴۰ درصدی فعالیتهای جانبی جشنواره نسبت به سال گذشته، برگزاری ۵۳ نشست تخصصی و چالش علمی، ۱۰ تور علمی، راهاندازی ۱۰ میز خدمت و برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فن بازار با ۱۰۵ غرفه و ۵۰۰ محصول که بالغبر ۲۵۰ محصول آن فناوری و نوآوری بوده از دیگر مزیتهای جشنواره پژوهش و فناوری امسال است.
انتهای پیام/