دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
15 آذر 1402 - 15:33

کاوه -محمدی؛ بازگشت دوباره کشتی به همکاری مشترک بعد از استعفای درستکار/ محمدی این‌ بار انتخاب دبیر بود

کاوه -محمدی؛ بازگشت دوباره کشتی به همکاری مشترک بعد از استعفای درستکار  محمدی این‌ بار انتخاب دبیر بود
محسن کاوه و غلامرضا محمدی در دو دهه اخیر در عین حال که اختلافات زیادی در کار پیدا کرده‌اند، اما ایام زیادی نیز با هم در تیم‌های ملی همکاری کرده‌اند، حالا دوباره این اتفاق رخ داده است؛ یکی به عنوان سرمربی بزرگسالان و دیگری سرمربی جوانان.
کد خبر : 883436
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، تا زمان برگزاری فینال لیگ برتر آزاد، پژمان درستکار سرمربی تیم ملی بزرگسالان بود و محسن کاوه که چندی قبل پست مدیریت تیم‌های ملی در پی حاشیه‌های به وجود آمده در لیگ و اعتراضاتی که به این جایگاه او شده بود، از او گرفته شد، سرمربی تیم ملی جوانان بود، اما یک روز بعد از فینال لیگ که با شکست تیم محسن کاوه مقابل تیم رضا یزدانی همراه شد، اتفاقاتی غیرمنتظره در کشتی رخ داد و بدون اینکه پیش‌زمینه‌ای وجود داشته باشد، فدراسیون اعلام کرد که با استعفای پژمان درستکار موافقت شده و محسن کاوه جای او را در تیم ملی بزرگسالان گرفته است.

درواقع درستکار که بعد از المپیک ۲۰۲۰ توکیو جایگزین غلامرضا محمدی شده بود و در سه مسابقه جهانی ۲۰۲۱ اسلو، ۲۰۲۲ و ۲۰۲۳ بلگراد سرمربی تیم ملی بود، جای خود را به مربی‌اش محسن کاوه داد؛ بنابراین یک جای خالی دیگر در کار ایجاد شده بود: سرمربیگری تیم ملی جوانان که علیرضا دبیر پیشنهاد آن را به غلامرضا محمدی داد تا او هم بار دیگر با فدراسیون علیرضا دبیر مشغول به همکاری شود.

همکاری این دو بعد از المپیک توکیو با اختلاف نظر تمام شده بود، اما اینطور که محمدی می‌گوید آن‌ها هرچند دیگر با هم همکاری نداشتند، اما ارتباط‌شان حفظ شده و دبیر در رابطه با مسائل فنی با او صحبت می‌کرده و طبیعتا مشورت می‌گرفته است.

علیرضا دبیر در مقطع قبلی زمانی که در امور مختلف با سرمربی تیم ملی بزرگسالانش دچار چالش می‌شد، بار‌ها عنوان کرد که او انتخابش نبوده و اشاره او هم به این بود که بعد از استعفای رسول خادم، حمید بنی‌تمیم که سرپرست فدراسیون کشتی شد به دلیل در پیش بودن مسابقات جهانی ۲۰۱۹ نورسلطان که اولین مرحله از گزینشی المپیک محسوب می‌شد، بلافاصله غلامرضا محمدی را به عنوان سرمربی تیم ملی بزرگسالان آزاد انتخاب کرد. محمد بنا هم انتخاب او در بخش کشتی فرنگی بود.

دو مربی کارکشته و باتجربه هم که می‌دانستند این انتخاب در دوره سرپرستی صورت گرفته و این احتمال وجود دارد که رئیس جدید فدراسیون که قرار بود چند ماه بعدش در مجمع انتخاباتی انتخاب شود، حمید بنی‌تمیم نباشد، برای اطمینان از کار، همراه با بنی‌تمیم نزد وزیر وقت ورزش رفته و حکم سرمربیگری خود را از او تا المپیک ۲۰۲۰ توکیو دریافت کردند؛ بنابراین زمانی که علیرضا دبیر رئیس فدراسیون شد، کار با محمدی و بنا تا المپیک ادامه پیدا کرد و بعد از آن پزمان درستکار جایگزین محمدی شد و یک سال بعد از آن هم با استعفای محمد بنا، حسن رنگرز انتخاب علیرضا دبیر برای سرمربیگری تیم ملی فرنگی بود.

به این ترتیب حالا غلامرضا محمدی انتخابِ علیرضا دبیر برای سرمربیگری تیم ملی جوانان و مدیریت فنی بر تیم‌های پایه کشتی است. او برای اولین بار در این رده سنی مشغول به کار می‌شود، اما پیش از این دو دوره در سال‌های ۲۰۰۷ و همچنین ۲۰۱۷ و  ۲۰۱۸ سرمربیگری تیم ملی نوجوانان و همچنین در دو مقطع ۲۰۰۹ تا ۲۰۱۱ و ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۱ سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان را برعهده داشت.

محسن کاوه هم حالا برای دومین بار در رأس تیم ملی بزرگسالان قرار گرفته است، درحالیکه در بیش از دو دهه اخیر همواره به عنوان مربی در کادرفنی تیم‌های ملی کشتی آزاد ایران حضور داشته است.

او سال ۲۰۰۵ در مقطعی که محمدرضا طالقانی تصمیم گرفت بدون سرمربی و با چهار مربی تیم ملی آزاد را به مسابقات جهانی بوداپست اعزام کند که البته تجربه ناموفقی هم بود، مربی ارشد تیم ملی شد. سال ۲۰۰۶ هم در تیم ملیحضور داشت و بعد از آمدن محمدرضا یزدانی‌خرم از این تیم جدا شد. این در واقع دومین تجربه سرمربیگری محسن کاوه است.

حالا غلامرضا محمدی و محسن کاوه که در دو دهه اخیر و در دوره مربیگری خود چالش‌های زیادی با هم داشته‌اند، بار دیگر همزمان در تیم‌های ملی کشتی مشغول به کارند.

کاوه به عنوان سرمربی بزرگسالان و محمدی سرمربی جوانان و مدیرفنی تیم‌های پایه؛ این یعنی حالا آن‌ها نه مثل لیگ روبه‌روی هم، که باید در کنار هم قرار بگیرند و فصل تازه‌ای از همکاری‌های مشترک‌شان رقم بخورد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب