ارتباط «صنعت و دانشگاه» موجب خودکفایی در حوزههای صنعتی میشود
مرضیه حیدری مدیر پژوهش و مسئول بخش ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری علم و فناوری آنا اظهار کرد: مردم دنیا امروز دریافتهاند که تقویت رابطه دانشگاه با صنعت از عوامل مهم در پیشرفت هر کشوری است، به طوری که توسعه اقتصادی و اجتماعی هر کشوری به پیوند این دو نهاد وابسته شده است.
وی اضافه کرد: ارتباط صنعت و دانشگاه یک اصل مهم در امر کاربردی کردن تحقیقات در هر جوامعی است؛ موضوعی که اگر به درستی به آن پرداخته شود و تحقیقات پاسخگوی نیاز صنعت باشد میتوان انتظار داشت که در میانمدت موجب خودکفایی در بسیاری از حوزههای صنعتی در کشور شود.
مدیر پژوهش و مسئول بخش ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده عنوان کرد: این مهم یعنی احساس نیاز ارتباط صنعت با مراکز تحقیقاتی در کشور در بخش صنایع ایران بیشتر به چشم میخورد.
حیدری یادآور شد: دانشگاه محل تربیت نیروی انسانی متخصص و ماهر است و اگر این نیروی انسانی متخصص بتواند دانش و مهارت خود را در عرصه تولید و صنعت به کار ببرد، موجب پیشرفت خواهد شد.
وی متذکر شد: ارتباط صنعت و دانشگاه در هر کشوری میتواند تأثیر تعیینکنندهای در رشد اقتصادی آنجا داشته باشد، معمولاً در راستای این تعامل وظیفه عمده دانشگاههاست که با آموزش و ارتقای دانش و مهارت دانشجویان، آنان را برای حضور در بازارکار آماده کنند.
مدیر پژوهش و مسئول بخش ارتباط دانشگاه با صنعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده خاطرنشان کرد: امیدواریم بهعنوان یک مجموعه علمی کنار تولید و صنعت شهرستان در تحقق اهداف عالی این ارتباط نقش داشته باشیم و به برقراری تعامل بین دانشگاه و صنعت در تمامی عرصههای تولید کمک کنیم.
گشایش نمایشگاه مهارت و دستسازههای دانشآموزان مدارس سمای واحد آباده
نمایشگاه دستسازههای دانشآموزان مقاطع ابتدایی سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده هم در سالن بنیاد شهید آباده گشایش یافت.
مدیر مدرسه دخترانه سمای دانشگاه آزاد اسلامی واحد آباده در حاشیه این نمایشگاه به خبرنگار آنا گفت: اهداف اصلی از این دستسازهها، بهتر آموختن، تقویت توانایی، شکوفایی استعداهای گوناگون و کمک به تربیت اجتماعی دانشآموزان است.
آزادی متذکر شد: اهمیت و نقش دستسازهها در بهکارگیری عضلات، حواس مختلف شاگردان و در نتیجه به وجود آوردن شناخت و افزایش دادن مهارتهای جسمی، حسی، روانی و ذهنی آنان بیش از پیش مشخص میشود.
وی یادآور شد: استفاده از دستسازه حین تدریس، کلاس را از حالت یکنواختی خارج و شور و هیجان خاصی را در کلاسهای درس ایجاد میکند، چه زمانی که این دستسازههای دانشآموزی توسط خود دانشآموزان تشریح شوند و چه زمانی که معلم از آنان بهعنوان وسایل کمک آموزشی استفاده کند.
انتهای پیام/