دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 آذر 1402 - 08:15

توکلی: نباید کار کیانوش رستمی به اینجا ختم می‌شد/ وزنه‌برداری ایران ۳ سهمیه المپیک پاریس را می‌گیرد

توکلی: نباید کار کیانوش رستمی به اینجا ختم می‌شد  وزنه‌برداری ایران ۳ سهمیه المپیک پاریس را می‌گیرد
عضو کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری گفت: نباید کار کیانوش رستمی به اینجا ختم می‌شد و از طرف فدراسیون هم می‌شد قشنگ‌تر جمع و جور شود.
کد خبر : 881598

حسین توکلی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره شرایط وزنه‌برداری ایران در سال جاری و نگرانی‌ها درباره کسب ۳ سهمیه المپیک ۲۰۲۴ پاریس اظهار کرد: وزنه‌برداری ما فراز و نشیب زیادی را تجربه کرده و با حضور ورزشکاران، مربیان و مدیران مختلف پیش رفته، آنچه در اولویت است به سرعت نزدیک شدن المپیک پاریس و از دست ندادن زمان است.

قهرمانی جوانان نوید آینده درخشانی را می‌دهد

وی ادامه داد: زمانی وزنه‌برداری شرایط گسترده‌تری داشت و وزنه‌برداران با تعلق خاطر بهتری کار می‌کردند، در بازی‌های آسیایی هانگژو ما یک مدال نقره گرفتیم، ولی فراموش نکنیم ساختار بازی‌های آسیایی با مسابقات قهرمانی جهان متفاوت است. اوزانی که در این مسابقات وجود دارد با مسابقات جهانی همخوانی ندارد، مصطفی جوادی که مدال طلای رقابت‌های جهانی را گرفت در بازی‌های آسیایی باید یک وزن پایین یا بالا می‌رفت؛ بنابراین در هانگژو کسب نتیجه دشوار شد، برای تیم ملی ما کسب سهمیه المپیک پاریس اهمیت بیشتری دارد. ضمن اینکه شرایط این رشته ورزشی با ۶ ماه یا یک سال تغییر نمی‌کند. تیم جوانان ما در مسابقات جهانی مکزیک به مقام قهرمانی رسید و این اتفاق نوید آینده موفقی را می‌دهد. نیاز داریم تا کار کنیم و با حداکثر ظرفیت خود راهی مسابقات شویم، نام نفراتی که در لیست اعزامی قرار می‌گیرد قابل تغییر نیست و باید روی نفراتی که معرفی می‌شود دقت کافی را داشته باشیم. در مجموع قدم‌های خوبی برداشته شده و می‌توانیم به سر منزل مقصود برسیم، ولی تنها مشکل ما زمان است.

وزنه‌برداری قابل پیش‌بینی نیست

عضو کمیته فنی فدراسیون وزنه‌برداری در مورد احتمال کسب مدال ایران در المپیک ۲۰۲۴ پاریس گفت: وزنه‌برداری را نمی‌توان روی کاغذ دنبال کرد و اگر قرار بود که چنین کاری انجام شود، اصلاً مسابقه‌ای برگزار نمی‌شد و وزنه‌برداران در خانه می‌ماندند و وزنه می‌زدند. نمی‌دانیم تا المپیک چه اتفاقاتی می‌افتد و همان‌طور که ما در حال کار کردن هستیم، رقبا هم کار می‌کنند. در مسابقات قهرمانی جهان در ریاض عربستان، مصطفی جوادی با رنکینگ ۵ دنیا به مدال طلا رسید یا علی داوودی وزنه ۲۵۵ کیلوگرم را در آخرین لحظه در دو ضرب انداخت، اگر بالای سر نگه می‌دانست به نقره می‌رسید. قبل از مسابقات نمی‌شود این مدال را پیش‌بینی کرد. با وجود آنکه وزنه‌برداری ورزشی رکوردی است. شاید مدال طلای تالاخادزه یا معدود قهرمانانی قبل از شروع مسابقات قابل حدس زدن باشد. آنچه مسلم است ما می‌توانیم با ۳ سهمیه به پاریس می‌رویم، ولی کسب مدال قابل پیش‌بینی نیست. هیچ تیمی هم نمی‌تواند قبل از شروع مسابقات با قطعیت بگوید ۳ مدال طلا می‌گیرد. مصطفی جوادی، علی داوودی و یک وزنه‌بردار دیگر، نماینده‌های ما در پاریس خواهند بود.

کیانوش در رکوردگیری‌ها بد عمل کرد

وی درباره دور شدن کیانوش رستمی از تیم ملی وزنه‌برداری و غیبت احتمالی او در المپیک تصریح کرد: بخشی کیانوش رستمی و بخشی برنامه‌ریزی دارای تقصیر هستند. با سجاد انوشیروانی رئیس فدراسیون درباره مسائل مختلف از جمله رستمی صحبت کردم و می‌دانم فدراسیون به او فضای لازم را داد. هر کسی یک سلیقه‌ای دارد و با تعامل بیشتر امور بهتر اجرا می‌شود. کیانوش یک جا‌هایی مسیر را اشتباه رفته و می‌رود. در جا‌هایی که می‌توانست به خودش کمک کند از فرصت بهره نبرد. او در مسابقات تایلند اوت کرد و در رکوردگیری‌ها بد عمل کرد. ضمن اینکه من نظر شخصی‌ام را می‌دهم و نظر نهایی را نواب نصیرشلال سرمربی تیم ملی می‌دهد. نباید کار به اینجا ختم می‌شد و از طرف فدراسیون هم می‌شد قشنگ‌تر جمع و جور شود. این شرایط خوشایند هیچ‌کس نیست و در مورد قهرمان بزرگی، چون کیانوش رستمی باید اتفاقات بهتری رقم می‌خورد.  

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب