دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 خرداد 1395 - 15:46
همراه با 34 سال تلاش علمی خستگی‌ناپذیر/ 11

واحد ایلام؛ از ساختمان اجاره‌ای تا محصولات فناورانه/ نمایش 12 اختراع و محصول دانش‌بنیان در جشنواره فرهیختگان

در غرفه واحد ایلام در نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه، 12 اختراع و محصول دانش‌بنیان شامل هواپیمای بدون سرنشین، دستگاه هشداردهنده نشت گاز، میله ورزشی گرمایشی ویبره دار، شیر فشارشکن، دستگاه‌های انرژی خورشیدی و کوادکوپتر، آبگرمکن خورشیدی و... به نمایش گذاشته شده است.
کد خبر : 88080

به گزارش خبرنگار آنا از ایلام، همزمان با برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه دانشگاه آزاد اسلامی در تهران، واحد ایلام با 12 اختراع و محصول دانش بنیان در این نمایشگاه شرکت کرد. در این نمایشگاه که از سی ام اردیبهشت آغاز شده و تا 7 خرداد ادامه دارد، آخرین دستاوردهای پژوهشی فناورانه و اختراعات به نمایش گذاشته می‌شود و شرکت برای عموم آزاد است.


غرفه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام نیز یکی از غرفه‌هایی است که مورد بازدید آیت الله هاشمی رفسنجانی رئیس هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و دکتر میرزاده رئیس دانشگاه آزاد اسلامی و سایر مسئولان قرار گرفت.


در غرفه واحد ایلام 12 اختراع و محصول دانش بنیان شامل هواپیمای بدون سرنشین، دستگاه هشدار دهنده نشت گاز، میله ورزشی گرمایشی ویبره دار، شیر فشارشکن، دستگاه‌های انرژی خورشیدی و کوادکوپتر، آبگرمکن خورشیدی و... به نمایش گذاشته شده است.


امروز در حالی محصولات دانش بنیان و اختراعات واحد ایلام در نمایشگاه «دستاوردهای پژوهشی» به نمایش گذاشته می‌شود که کمتر از17 سال از عمر واحد ایلام به عنوان آخرین استان کشور که دانشگاه آزاد اسلامی در آن راه اندازی شد، می گذرد.



دانشگاهی که در سال 78 با 220 دانشجو در 4 رشته کاردانی و در یک ساختمان اجاره‌ای کار خود را آغاز کرد، امروز با همت بلند مسئولان دانشگاه و تلاش شبانه روزی استادان و کارکنان به یکی از بزرگترین مراکز آموزش عالی استان ایلام تبدیل شده است. کمتر کسی فکر می‌کرد این واحد دانشگاهی چنان قله‌های علمی و پژوهشی را درنوردد که نقش بی بدیلی به همراه سایر مراکزز آموزش عالی در توسعه استان داشته باشد.


این واحد دانشگاهی با تربیت بیش از 25 هزار فارغ التحصیل در رشته‌های مورد نیاز توسعه استان و انجام ده‌ها طرح پژوهشی برون دانشگاهی، بازویی توانمند برای دستگاه‌های اجرایی استان بوده است.


راه‌اندازی 48 رشته کارشناسی ارشد و دکتری در واحد ایلام نیز یکی از مهمترین مطالبات مردم استان از این دانشگاه بود که به خوبی این مهم انجام شد و امروز این دانشگاه امکانات لازم برای ادامه تحصل جوانان استان در مقاطع تحصیلات تکمیلی فراهم کرده است و با کمک استادان مجرب و دانشجویان فرهیخته پای در عرصه تولید علم و تبدیل آن به ثروت از طریق راه‌اندازی شرکت‌های دانش‌بنیان گذاشته است، راهی که گرچه سخت و دشواری است ولی عملکرد مسئولان این واحد دانشگاهی نشان داده است که فعل «خواستن» و تلاش برای رسیدن به کیفیت و عبور از سختی ها و هموار کردن راه تولید علم با «اقدام و عمل» در همین نزدیکی‌هاست آن هم با همدلی و همراهی همه دست اندرکاران این دانشگاه.


اکنون استان ایلام دارای 7 واحد و مرکز آموزشی است.


انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته