دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

عسگری:افشاریان با فرافکنی و شلوغ کاری به دنبال توجیه کردن است/ماجرای صغر سنی پسر او کاملا درست است

عسگری:افشاریان با فرافکنی و شلوغ کاری به دنبال توجیه کردن است ماجرای صغر سنی پسر او کاملا درست است
رئیس سابق کمیته داوران گفت: نمی‌توان با شلوغ کاری و بردن اذهان عمومی به مسائل دیگر مسائل را توجیه کرد، ولی افشاریان این کار را انجام می‌دهد و همچنین رئیس کمیته داوران است.
کد خبر : 880288

حسین عسگری در گفتگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره صحبت‌هایی که شب گذشته خداداد افشاریان در برنامه زنده تلویزیونی داشت و بازتاب زیادی در خصوص صحبت‌های رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال مطرح شده، اظهار کرد: حرف‌هایی که افشاریان می‌زند فقط برای آن است تا از فشار انتقادات خارج شود وگرنه در حد توجیه هم نیست. مثلاً گفته که نایب رئیس بالاتر از مدرس داوری است. اصلاً هر دو مسئولیت جدا از هم هستند. نایب رئیس کمیته داوران مسئولیت خود را دارد و مدرس هم وظایف کاری خود را بر عهده دارد.

وی ادامه داد: دلایلی که رئیس کمیته داوران می‌آورد محکمه‌پسند نیست و فقط فرار رو به جلو است در حالی که غافل از آن شده که همه متوجه می‌شوند. موضوع صغرسنی که در مورد پسر وی مطرح شده کاملا حقیقت دارد. صغرسنی در داوری اصلاً قابل قبول نیست. نمی‌توان با شلوغ کاری و بردن اذهان عمومی به مسائل دیگر، آن را توجیه کرد. با مغلطه که نمی‌شود از جواب درست فرار کرد. من اطلاعات کافی از مسائل داوری دارم. پیشرفتی که پوریا افشاریان در عرصه داوری داشته مشابه آن را خداداد افشاریان در مورد داور دیگری بیاورد. پسر افشاریان چهار سال پیش داور درجه ۳ بوده است. امسال درجه یک سوت می‌زند. بهترین داور درجه ۳ در چهار سال قبل الان درجه ۲ سوت می‌زند. اگر پوریا افشاریان پسر رئیس کمیته داوران نبود الان می‌توانست بر اساس چه توانایی به‌عنوان داور درجه یک قضاوت کند؟ بله او هیچ گناهی نکرده که خداداد افشاریان پدرش است، ولی امکاناتی که به پوریا داده‌اند، برابر آن به دیگر داوران داده شده است؟ هرگز چنین اتفاقی نیفتاده است.

افشاریان هیچ‌وقت مدرس داوری نبوده است

رئیس سابق کمیته داوران خاطرنشان کرد: خداداد افشاریان هیچ‌وقت مدرس داوری نبوده است که ادعای آن را دارد. سال ۱۳۹۵ که داوری‌اش تمام شده بود در شاخه نظارت و مدرسی نیامد. وارد شاخه نمایندگی سازمان لیگ شد و در مسابقات لیگ و جام حذفی نماینده سازمان لیگ بود. رویه قانونی بر این است که داوران در کلاس نظارت و مدرسی شرکت کنند، بعد که تأیید شدند وارد شاخه نظارت و مدرسی می‌شوند. افشاریان بعد از آنکه نایب رئیس و در ادامه رئیس هیئت فوتبال استان کهگیلویه و بویراحمد شد، خود را مدعی مدرسی داوری دانست. ضمن اینکه سال ۱۳۹۰ داوری او تمام شده بود و دوباره بازگشت.

فرقی نمی‌کند داور جوان یا اواخر داوری‌اش باشد

وی با انتقاد از اینکه افشاریان گفته بود داوران جوان را برای قضاوت بازی‌های تیم‌های جواد نکونام و مهدی تارتار نمی‌گذارد، چون این دو مربی اعتراض زیادی می‌کنند، تصریح کرد: داوران جوان فرصت قضاوت نداشته باشند، چون مربیانی اعتراض می‌کنند؟ این چه صحبتی است؟ داور اگر به جایی رسیده که می‌تواند در لیگ برتر قضاوت کند، نباید فرقی کند در کدام بازی حضور دارد. حالا این داور جوان است یا اینکه اواخر داوری‌اش است. این حرف‌ها فقط و فقط مغلطه است. عقل سلیم نمی‌پذیرد و با چنین صحبت‌هایی، افشاریان از زیر فشار انتقادات خارج نمی‌شود. با فرافکنی که نمی‌توان پاسخ مخاطبان را داد. هیچ‌یک از ادله افشاریان منطقی نیست، ولی او با وجود این انتقادات کماکان هست و سکان ریاست کمیته داوران را در اختیار دارد.  

داماد افشاریان باید 5 هفته قضاوت نمی کرد اما او را داور چهارم گذاشتند

عسگری خاطرنشان کرد: روح‌الله شریفی که داماد خداداد افشاریان است، به گفته افشاریان بعد از آنکه در بازی تراکتور و شمس آذر قزوین نمره ۷.۴ گرفت، او طبق قانون باید ۵ هفته استراحت کرده و قضاوتی نداشته است اما دو هفته بعد از قضاوتی که نمره ۷.۴ به شریفی داده شد، به عنوان داور چهارم بازی‌های لیگ برتر حضور داشته است. چرا داور چهارم بوده؟ مگر داور چهارم جزء کوبل داوری نیست؟ چه فرقی می‌کند داور اول باشد یا داور چهارم؛ چرا افشاریان ادعا می‌کند دامادش بیرون مانده در حالی که داور چهارم شده است؟

مدیران ارشد فدراسیون به هیئت رئیسه نیاز دارند

وی یادآور شد: مدیران ارشد فدراسیون فوتبال باید به این مسئله ورود کیند که تا چه زمانی باید به رئیس کمیته داوران با این همه انتقاد، فرصت ماندن در سمت خود را داد. داورهای سراسر ایران با این وضعیت کمیته داوران، اعتمادشان سلب می‌شود و نسبت به قضاوت بی‌انگیزه و ناامید می‌شوند. راهکار برای خداداد افشاریان وجود دارد ولی متأسفانه راهکار اجرایی نیست. مدیران ارشد فدراسیون فوتبال به اعضای هیئت رئیسه نیاز دارند چون بعد از مجمع فدراسیون که بالاترین مرجع است، هیئت رئیسه قرار دارد و بالاترین رکن اجرایی محسوب می‌شود. رئیس فدراسیون به آرای هیئت رئیسه  خود برای تصمیم گیری در مورد تمامی مسائل فدراسیون نیاز دارد. اگر به هیئت رئیسه مجالی داده شود همان اتفاقی رخ می‌دهد که برای شهاب‌الدین عزیزی خادم رخ داد و هیئت رئیسه او را از ریاست فدراسیون عزل کرد. خداداد افشاریان هم به همین رئیس کمیته داوران و عضو هیئت رئیسه ماندن راضی است. بنابراین  با این شرایط او می‌ماند که همراه با رئیس و اعضای هیئت رئیسه فدراسیون پیش رود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب