وجود بیش از ۱۶۰ هزار جلد کتاب در کتابخانههای رفسنجان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، حسین رضایی، فرماندار رفسنجان در آیین نواختن زنگ کتاب وکتابخوانی در مدرسه سمای دانشگاه آزاد اسلامی رفسنجان اظهار کرد: نگاهی خوشبینانه همواره یادآوری میکند که دنیای الکترونیک حتی اگر از این هم گستردهتر شود کتاب کاغذی همچنان آینده خود را خواهد داشت و تکنولوژی هم راه خود را میرود، هیچکدام نمیتوانند سد راه دیگری شوند.
وی افزود: اهل مطالعه خوب میدانند لذت ورق زدن کتاب با لمس صفحه هوشمند و خواندن نسخه الکترونیک همان کلمات قابل قیاس نیست و شاید به همین علت است که هنوز هم در دنیای توسعهیافته، بناهای کتابخانهای باشکوه، سرپا و پویا باقیماندهاند.
فرماندار رفسنجان کتاب را قویترین ابزار دست بشر برای ترویج فرهنگ مطالعه دانست و ادامه داد: رفسنجان دارای ۱۰ کتابخانه عمومی است که در آنها ۱۶۵ هزار جلد انواع کتاب برای همه نوع قشری وجود دارد. ۴ هزار و ۵۰۰ عضو فعال در این کتابخانهها از این کتابها بهرهمند هستند و نخستین کتابخانه سیار استان کرمان در کشکوئیه رفسنجان راهاندازی شد.
رضایی اضافه کرد: این کتابخانه سیار دارای ۹۷۵ جلد کتاب است و در روستاهای کشکوئیه و دو روستا در شهرستان انار که فاقد کتابخانه هستند حضور خواهد یافت تا اهالی روستاها علم و دانش خود را با استفاده از مطالعه کتاب افزایش دهند. جرقه راهاندازی کتابخانه سیار خلاقیتی بسیار مؤثر در ترویج فرهنگ کتابخوانی بوده تا مردم بتوانند از کتابهای نفیس و فاخر استفاده کنند و امیدواریم در نقاط دیگر شهرستان و روستاهای فاقد کتابخانه سیار راهاندازی شود.
برای رشد عقل مطالعه و تجربه نیاز است
امام جمعه موقت رفسنجان نیز گفت: خداوند برای جلوگیری از گمراهی انسان دو چراغ هدایتگر عقل و وحی را در اختیار انسان قرار داده؛ بنابراین باید از روشنایی این دو چراغ بهرهمند شویم تا به سرمنزل مقصود برسیم.
حجتالاسلام سیدمحمود حسینینسب بیان کرد: امام رضا(ع) فرمود:« دوست هر انسانی عقل وی و دشمن این شخص نادانی و جهالت اوست»؛ بنابراین خداوند هم وحی را به کمک عقل انسان فرستاده تا با کمک این دو عامل انسان از منجلابها و تاریکیها نجات یابد. برای رشد عقل، انسان نیازمند مطالعه و کسب تجربههاست پس فرهنگ مطالعه باید ترویج یابد.
انتهای پیام/