51 درصد اهداکنندگان خون کشور جوانان هستند/ رشد ۶ درصدی اهداکنندگان خون کشور
بشیر حاجیبیگی، سخنگوی سازمان انتقال خون در گفتوگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا اظهار کرد: جوانان با ورود به سن 18 سالگی میتوانند به جمع اهدا کنندگان خون در کشور بپیوندند. با توجه به اینکه اهداکنندگان مستمر خون با رسیدن به سن 60 سالگی از اهدای خون معاف میشوند لازم است که جوانان به عنوان بهترین فعالیت اجتماعی و انساندوستانه به صف اهداکنندگان خون بپیوندند.
وی افزود: امروزه دنیا به جمعآوری خون از اهدا کنندگان بیخطر نیاز دارد بر همین اساس جوانان نقش اساسی و بنیادینی در این عرصه دارند.
حاجیبیگی با بیان اینکه جوانان بیشترین اهداکنندگان خون در کشور هستند، ادامه داد: جوانان به ترتیب گروه سنی از 18 تا 20 سال 3 درصد، از 21 تا 25 سال 12 درصد، از 26 تا 30 سال 19 درصد و از 31 تا 35 سال 17 درصد اهداکنندگان خون کشور را تشکیل میدهند بنابراین اگر از 18 تا 35 سال را گروه جوانان در نظر بگیریم حدود 51 درصد از اهداکندگان خون را جوانان تشکیل میدهند.
سخنگوی سازمان انتقال خون کشور از جوانان خواست در اهدای خون داوطلبانه پیش قدم شوند زیرا با تامین خون سالم و کافی، تمام نیازهای بیماران را پوشش میدهند.
وی همچنین به آمار اهدای خون امسال اشاره و بیان کرد: فروردین امسال حدود 223 هزار و 300 نفر با مراجعه به پایگاههای سازمان، خون خود را اهدا کردند که البته از این تعداد حدود 184 هزار و 200 نفر موفق به اهدای خون شدند و 34 هزار و 300 نفر از آنها جزو اهدا اولیها بودهاند.
حاجیبیگی استان کهگیلویه و بویر احمد با 25 درصد، چهار محال و بختیاری با 24 درصد و اردبیل با 22 درصد رشد را جزو سه استان پیشرو در امر تامین خون مورد نیاز کشور معرفی کرد و گفت: این سه استان در رشد اهدای خون کشور نقش مهمی داشتند البته استان تهران با تامین 17 درصد از خون مورد نیاز بیماران بیشترین سهم در تامین خون کشور را به خود اختصاص داده است.
سخنگوی سازمان انتقال خون از افزایش تعداد اهداکنندگان خون و فرآوردههای خونی نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: آمار اهدای خون فروردین ماه سال 95 نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، بیش از 6 درصد افزایش داشته است و در فروردین ماه امسال حدود 298 هزار و 468 واحد خون و فرآوردههای خونی در مراکز درمانی و بیمارستانی کشور توزیع شده است.
انتهای پیام/