دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

قهرمانی: بیگانه با راگبی نیستم که رئیس شدم/ داوران لیگ برتری از ۱۰۰ نمره ۳۰ یا ۴۰ هم نمی‌گیرند

قهرمانی: بیگانه با راگبی نیستم که رئیس شدم  داوران لیگ برتری از ۱۰۰ نمره ۳۰ یا ۴۰ هم نمی‌گیرند
داور بازنشسته فوتبال گفت: اگر بخواهیم به عملکرد داوران از لحاظ روحی روانی نمره دهیم از ۱۰۰، نمره ۳۰ یا ۴۰ هم نمی‌گیرند.
کد خبر : 872475

حمیدرضا نقیبی- محسن قهرمانی در گفت و گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه به‌عنوان سرپرست هیئت راگبی استان خراسان رضوی انتخاب شده، اظهار کرد: من با ورزش راگبی بیگانه نیستم و ۵ سال رئیس هیئت انجمن‌های ورزشی استان خراسان رضوی بودم که راگبی هم یکی از رشته‌های ورزشی بود که به عنوان انجمن زیر نظر فدراسیون انجمن‌های ورزشی کار می کرد و طبیعتاً تمامی اشخاصی که در انجمن راگبی استان خراسان رضوی حضور داشتند با من در ارتباط بودند.

وی ادامه داد: من تمامی تیم‌های راگبی استان خراسان رضوی را می‌شناسم و در آن ۵ سال که رئیس انجمن‌های ورزشی بودم مقام‌های برتر کشوری را به دست می‌آوردند. اسفند سال گذشته محمد علیپور رئیس فدراسیون انجمن‌های ورزشی از من خواست تا سرپرست هیئت راگبی استان خراسان رضوی شوم و از آنجایی که رفاقت خوبی با میرمهدی حسینی سرپرست فدراسیون راگبی دارم روی این پیشنهاد فکر کردم ولی به دلیل مشغله کاری و امور شخصی در آن زمان نتوانستم قبول مسئولیت کنم. 

مورد وثوق خانواده راگبی هستم

داور بازنشسته فوتبال خاطرنشان کرد: همواره نگاهم کار تیمی بوده و از بالا به پایین نگاه نکردم. رفاقت خوبی با عوامل ورزش راگبی که فدراسیون شده دارم و به لطف آقا امام رضا (ع) امیدوارم به موفقیت‌های بیشتری برسم. از دیروز که مسئولیت گرفتم به دنبال آن هستم تا در وهله اول فضایی را برای تمرینات بچه‌های راگبی فراهم کنم و به عنوان دوست و رفیق ورزش راگبی به موفقیت این ورزش المپیکی در استان خراسان رضوی کمک کنم. مورد وثوق خانواده راگبی هستیم و این ورزش مدال‌آور می‌تواند برای ایران افتخارآفرینی کند. آمده‌ام تا از ورزش راگبی دفاع و شرایط را مساعد کنم.

مسئولان فدراسیون برای داوری فکر عاجل کنند

وی در واکنش به اینکه در رقابت‌های لیگ برتر فوتبال از همین هفته‌های آغازین مسابقات اعتراض تیم‌ها به قضاوت داوران افزایش یافته، عنوان کرد: اعتراض تیم‌ها را مواردی به حق می‌دانم و به‌عنوان ناظر فدراسیون شاهد قضاوت داوران در بازی‌های لیگ برتر هستم. دوستان مسئولی که در فدراسیون هستند باید بنشینند و فکر عاجل کنند. هر هفته اعتراض‌ها بیشتر می‌شود و دلیل آن این است داوران و کمک داوران به لحاظ تمرکز، اعتماد به نفس و شرایط روحی روانی وضعیت خوبی ندارند. اگر بخواهیم به عملکرد داوران از لحاظ روحی روانی نمره دهیم از ۱۰۰، نمره ۳۰ یا ۴۰ هم نمی‌گیرند.  

باشگاه‌ها می‌توانند VAR را برای خود وارد کنند

قهرمانی خاطرنشان کرد: در خصوص استفاده از سیستم کمک داور ویدئویی هم اول باید فرهنگ استفاده از ان در فوتبال کشور وارد شود. برای پیاده کردن فرهنگ استفاده از VAR نیز، همان‌طور که برای داوران کلاس گذاشته می‌شود، برای سرمربیان تیم‌های لیگ برتری هم باید کلاس بگذارند، چون رفتار سرمربیان در کنار زمین اهمیت دارند و بازیکنان، همکاران کادرفنی و تماشاگران از این رفتار تأسی می‌گیرند. بدون جا انداختن فرهنگ VAR، آوردن این سیستم فایده‌ای ندارد. تیم‌های لیگ برتری که اصرار به ورود VAR دارند، N میلیارد در فصل هزینه می‌کنند و قرارداد‌های میلیاردی با بازیکنان می‌بندند. می‌توانند از هر قرارداد سنگین خود یک میلیارد کم کنند و VAR را برای خود وارد کنند. در مجموع فعل خواستنی برای صرف کردن در راه برخورداری از VAR نیست و فقط امیدوارم قضاوت داوران هفته به هفته بهتر شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب