کانونهای دانشجویی باید انسجام و استقلال خود را حفظ کنند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مشورتی با موضوع «رفع موانع و مشکلات» با حضور حسین کلانتری خلیلآباد دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز، حجتالاسلام امیر ابراهیمزاده مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز، محمد میرزایی نماینده هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی استان البرز، محمد پورقربان معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و اعضای شورای مرکزی تشکل انجمن اسلامی نسل آفتاب در محل جلسات حوزه ریاست این دانشگاه برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز در این نشست گفت: شاکله انجمنهای اسلامی به سالهای ۱۳۲۱ برمیگردد، آن زمان بود که انجمن اسلامی در دانشگاه تهران شکل گرفت و رشد کرد.
کلانتری با بیان اینکه خط ما نظام مقدس، انقلاب اسلامی و قرآن کریم است، خاطرنشان کرد: باید از آن چیزی که مقام معظم رهبری برای نظام و آینده کشور ترسیم کردهاند پیروی و درهمان مسیر حرکت کنیم و از تشکلها انتظار میرود دنبال خط و سیاسی بازی نباشند.
وی متذکر شد: تشکلها و کانونهای دانشجویی همواره و در هر زمان باید انسجام، قدرت و استقلال خود را حفظ کنند و با تأسی از بزرگان نظام و مملکت، دنبالروی خط انقلاب، نظام و نقشهراهی که مقام معظم رهبری ترسیم کردهاند، باشند و در تشکلها تشکیلات قوی سنگ بنای فعالیت بسیار قوی در آینده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز افزود: نباید در حوزههای سیاسی تداخل بهوجود بیاید و حتماً یک سری مراودات، گفتوگوها و اختلافنظرها وجود دارد؛ اما تشکلها همواره باید سعی کنند در مجموعه دانشگاه جبههگیری به وجود نیاید و در مواقعی هم که مسائلی این چنین وجود داشت تشکلها درصدد برطرف کردن مشکل و مسائل برآیند و غیر از این هم انتظاری از تشکل و کانون نیست.
کلانتری تبیین کرد: در حوزه مدیریتی دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز مسئولان این آمادگی را دارند که با تشکیل جلسه و گفتمان متقابل با یکدیگر صحبت و تبادلنظر کنند و تشکلها میتوانند فعالیتهای خوبی در دانشکدهها انجام دهند و مسئولان حاضرند بنیه این تشکلها را تقویت کنند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان البرز هم گفت: حضرت حجت عجلالله تعالی فرجهالشریف به افکار، درون و برون، رفتار و کردار ما اشراف دارد و فرصتها مانند گذر ابرها در حال عبور است؛ بنابراین انسان باید این توفیق را برای خود مغتنم بداند که هم کار و هم مدیریت کند.
ابراهیمزاده تأکید کرد: تشکلها باید دو نعمت را برای خود قدر بدانند، نخست اینکه فرصتی برای تمرین مدیریت آینده نظام اسلامی و دوم فرصتی برای خودسازی است و اگر درکنار فعالیتهای انجام شده، خودسازی نباشد آن کار معنا، مفهوم و ارزشی ندارد.
وی تشریح کرد: در این برهه زمانی حساس نقش تشکلها در جهاد تبیین بسیار مهم است که روایتها را درست روایت و سپس از نفوذ روایتهای غلط به ذهن جوانان جلوگیری کند.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای البرز تشریح کرد: تشکل یا کانون تنها نباید یک اسم باشد، تشکلهایی موفق هستند که وسط میدان و پای کار باشند و روایتها را به درستی نقل کنند.
ابراهیمزاده تشریح کرد: علت بعضی از ناملایمات این بود که میدان به دست اغیار افتاد و توسط شبکههای اجتماعی و بیگانه جوانان ساده را فریب دادند، متأسفانه وسط میدان بچههای معنوی ما احساس تکلیف نمیکردند که میدان بیایند و روایت را درست نقل و بازگو کنند؛ بنابراین در این راستا و این مسیر تشکلها وظیفه خطیر و مهمی دارند.
انتهای پیام/