طلایی: چسبیدن تشک یزدانی دست داور را برای دادن امتیاز باز کرد/ زارع با اقتدار به مدال طلا رسید
محمد طلایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص کسب یک مدال طلا و دو نقر تیم ملی کشتی آزاد ایران در رقابتهای جهانی صربستان اظهار داشت: بسیار ناراحت هستم که حسن یزدانی در عین دلاوری و کشتی خوب گرفتن به مدال نقره رسید. حسن در جنگ تاکتیک مغلوب حریف آمریکایی خوب شد و دلیل شکست وی مسائل روحی روانی نیست بلکه تیلور راه برتری مقابل یزدانی را پیدا کرده است. او می ایستذ تا حسن فشارهای خود را بیاورد و تا حدودی خسته شود. فقط دفاع میکند و در کمین میماند تا تک بزند و یزدانی پاتک نمیزند. درست در زمانی که کشتیگیر ما گارد خود را باز میکند او برای زیر گرفتن به سمت پاهای حسن حمله میکند و چون مهارت خوبی در زیرگیری دارد موفق به خاک کردن میشود.
شانههای حسن یزدانی روی تشک مکث داشت
سرمربی سابق تیم ملی کشتی آزاد ادامه داد: حسن یزدانی بدون گرو و مهار به دیوید تیلور حمله می کند و در اصلاح بیمحابا به دنبال اجرای فن است. موضوعی که خواسته کشتی گیر آمریکایی است و از فرصتی که به دست میآورد نهایت استفاده را میبرد. اتفاقاً تیلور با دستی که برای گارد نیست برای زیرگیری استفاده میکند. در سه دقیقه اول هم وقتی دوخم یزدانی را گرفت چون مجری فن بود و شانههای حسن بر روی تشک چسبید و مکث داشت، دست داوران برای دادن امتیاز باز بود. اگر یزدانی بدون مکث کُنده تیلور را میتاباند باید ۴ امتیاز به حسن میدادند و دو امتیاز به تیلور که در برگشت کشتیگیر ما را خاک کرد، اما چون شانههای یزدانی روی تشک مکث داشت، ۴ امتیاز به تیلور دادند و ۲ امتیاز هم به یزدانی که روی فن حریف آمریکایی اجرای فن کرد. حسن یزدانی میتواند در مسابقه بعدی با دیوید تیلور او را شکست دهد و فقط باید به شکلی کشتی بگیرد که حریف آمریکایی غافلگیر شود.
زارع در ۲۲ سالگی به اوج پختگی رسیده است
طلایی خاطرنشان کرد: امیرحسین زارع در ۲۲ سالگی به اوج پختگی رسیده است. معمولاً کشتیگیران سنگین وزن ما در ۲۷ سالگی به چنین پختگی میرسیدند. برگ برنده او نیروی جوانی، بدون ادعا بودن و بیحاشیه کشتی گرفتن است. برابر بهترین نفرات دنیا به عالیترین شکل ممکن کشتی گرفت و میتواند مدالهای طلای بسیار زیادی را به ویترین افتخارات خود و کشتی ایران اضافه کند. شکست دادن طاها آکگل ترکیهای و گنو پیتراشویلی گرجستانی با چنین اقتداری کار هر کشتیگیری نیست. آنها در نوع خود بهترین هستند اما تسلیم محض زارع ما بودند. امیرحسین وقتی نوجوان بود با غلام محمدی ابراهیم مهربان میآمد تا حریف تمرینی پرویز هادی باشد. همان زمان همه ما معتقد بودیم زارع خیلی مستعد است و آینده درخشانی دارد که در سالهای اخیر ر عرصه جهانی بزرگی میکند.
امیرمحمد یزدانی بدون گرو کشتی گرفت
وی یادآور شد: امیرمحمد یزدانی بسیار جسور و دلاورانه کشتی میگیرد. او در فینال برابر ریچاردز آمریکایی فقط از لحاظ تاکتیکی دچار اشتباه شد. ریچاردز راه زیرگیری مستقیم را از یزدانی گرفته بود و امیرمحمد باید از بغل زیر میگرفت که در لحظات پایانی هم این کار را کرد و دو امتیاز گرفت ولی این کشتیگیر ما هم بدون گرد و بیمحابا کشتی میگیرد و کشتیگیر آمریکایی دست او را خوانده بود. میلاد والیزاده هم بسیار خوب کشتی گرفت و اینده درخشانی دارد. در مجموع تیم خوبی داریم که باید پخته تر کشتی بگیرند. در مورد بحث ضربخوردگی ملیپوشان هم این امر در کشتی طبیعی است و اصلاً نباید به کادرفنی ایرادی وارد کرد. کتف حسن یزدانی، زانوی امیرمحمد یزدانی و ... طبیعی است که به خاطر فشار تمرینات و مسابقات دچار ضربخوردیگی شود.
انتهای پیام/