انتقال حسابهای دولتی به بانک مرکزی دلیل ناترازی بانک رفاه کارگران است
به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، دکتر حمیدرضا فتحیبیرانوند با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران در حاشیه سیوسومین همایش بانکداری اسلامی که در محل بانک مرکزی در حال برگزاری است، افزود: دکتر فرزین رئیس کل بانک مرکزی در صحبت های خود در این همایش بر این موضوع صحه گذاشتند و یکی از دلایل اصلی ناترازی بانک ها را انتقال این حساب ها عنوان کردند.
وی با اشاره به انتقال حساب های دانشگاه های علوم پزشکی از بانک رفاه کارگران، تصریح کرد: این انتقال در مقطعی منجر به اضافه برداشت بانک رفاه از بانک مرکزی شد که خوشبختانه با تلاش های صورت گرفته بخش قابل توجهی از این اضافه برداشت جبران و مابقی آن نیز به زودی جبران خواهد شد.
دکتر فتحیبیرانوند با بیان اینکه انتقال حساب های دولتی در راستای قانون بودجه 1402 کل کشور اجرایی شد، خاطرنشان ساخت: از ابتدای سال جاری بارها تاکید شد که انتقال این حساب ها منجر به ناترازی بانک ها می شود و دکتر للـهگانی مدیرعامل بانک رفاه کارگران نیز بارها به اثرات سوء این تصمیم اشاره کردند که خوشبختانه امروز شاهد بودیم دکتر فرزین نیز این موضوع را تایید کردند.
قائممقام مدیرعامل بانک رفاه کارگران در ادامه به اقدامات این بانک در راستای بانکداری اسلامی اشاره و از انتشار اوراق گواهی سپرده خاص به عنوان یکی از اقدامات اثربخش در این راستا نام برد و گفت: ایده انتشار این اوراق از سوی بانک رفاه کارگران مطرح و به عنوان محصول انحصاری این بانک، مورد تایید شورای فقهی بانک مرکزی قرار گرفت.
وی افزود: این اوراق با هدف حمایت از تولید ملی و اشتغالزایی منتشر میشود و یک ابزار منحصر به فرد در شبکه بانکی به منظور حمایت از واحدهای تولیدی است.
قائممقام مدیرعامل بانک رفاه کارگران گفت: واحدهای تولیدی می توانند از طریق این مدل نسبت به تامین مالی پروژههای توسعه ای خود اقدام کنند. بانک رفاه کارگران نیز به نمایندگی از سپردهگذاران در این پروژه ها مشارکت می کند.
به گفته وی، بانک رفاه کارگران اصل و سود این اوراق را تضمین میکند و سپردهگذاران و فعالان اقتصادی با مشارکت واقعی در پروژههای اجرایی، از منافع حاصله بهرهمند میشوند و این مهم به صورت کاملا غیرربوی انجام خواهد شد.
دکتر فتحیبیرانوند از برنامه ریزی بانک مرکزی در راستای تسری این مدل تامین مالی به سایر بانک ها خبر داد و گفت: با توجه به اثرات بسیار مثبت این مدل در مدیریت نقدینگی کشور و هدایت این مهم به سمت تولید ملی، مدیران عالی وزارت امور اقتصادی و دارایی و بانک مرکزی به دنبال تسری آن به سایر بانک ها هستند که این موضوع در صحبت های وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و رییس کل محترم بانک مرکزی در همایش بانکداری اسلامی کاملا مشهود و مشخص بود.
وی در پایان تصریح کرد: پیاده سازی این مدل تامین مالی، گام بسیار ارزشمندی در راستای تحقق اهداف شعار سال «مهار تورم، رشد تولید» خواهد بود.
انتهای پیام/