گلایه وزنهبرداران و نایب رئیس فدراسیون در حضور مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، مسئولان وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک در ادامه بازدیدهای خود از فدراسیونهای ورزشی عصر امروز (چهارشنبه) به آکادمی ملی المپیک رفتند تا از نزدیک شاهد و نظارهگر عملکرد پولادمردان پیش از حضور در رقابتهای قهرمانی جهان و بازیهای آسیایی باشند.
در همین راستا کیومرث هاشمی سرپرست وزارت ورزش و جوانان، محمود خسروی وفا، مناف هاشمی رییس و دبیر کل کمیته ملی المپیک به همراه سید محمد پولادگر معاون ورزش توسعه و قهرمانی و آرش فرهادیان مدیر کل امور مشترک فدراسیون های ورزشی از اردوی آماده سازی تیم ملی وزنه برداری بازدید کردند.
همچنین حسین رضازاده مشاور عالی و عضو کمیته فنی فدراسیون وزنه برداری، بهداد سلیمی نایب رییس فدراسیون وزنه برداری و تعدادی از مربیان در اردوی تیم ملی حضور داشتند.
بهداد سلیمی، نایبرییس فدراسیون وزنهبرداری، در این بازدید عنوان کرد: خوشحالم شما وزنهبرداران را آماده می بینم و بدنهای شما برای مسابقه آماده است. از هفتم فروردین ماه اردوها را با کادرفنی جدید شروع کردیم. اردیبهشت ماه در مسابقات قهرمانی آسیا کره جنوبی در بحث کسب سهمیه المپیک موفق بودیم و قدم بلندی را در این مسیر برداشتیم تا ۲۰ روز دیگر نیز به مسابقات جهانی عربستان اعزام میشویم.
وی افزود: تا الان ۹۰۰ نفر برای حضور در این مسابقات ثبت نام کرده اند، مسابقات در ریاض برگزار خواهد شد و به معنای واقعی یک جنگ تمام عیار است و امیدوارم جنگجویان ما دست پر به کشور برگردند. ما یک مرحله اردو بعد از آن یا در عربستان یا در چین خواهیم داشت. امیدوارم با این کادر جوان نتایج خوبی کسب کنیم.
نایب رییس فدراسیون وزنهبرداری با ابراز گلایه از وضعیت موجود در صندوق حمایت از پیشکسوتان و قهرمانان ورزشی گفت: به عنوان قهرمان المپیک این خواهش را دارم که درد دل تمام المپینهاست. صندوق حمایت از قهرمان را جمع کنید، چون بیشتر صندوق توهین به قهرمانان است. خدماتی نمیدهند و مدالآوران از این صندوق ناراضیاند و اتفاقاتی که میافتد توهین به قهرمانان است. خواهش من این است این صندوق سروسامان داده یا جمع شود تا خیالمان راحت شود که چنین صندوقی نیست.
همچنین نواب نصیرشلال سرمربی تیم ملی وزنهبرداری گفت: در ابتدا خیر مقدم به شما میگویم و به اردو خوش آمدید. با توجه به شرایطی که داشتیم و فاصله کمی که تا مسابقات بود، سعی کردیم شرایط خوبی ایجاد کنیم. با کمک مربیان و همچنین حمایت از طرف کمیته ملی المپیک، وزارت ورزش و خود فدراسیون داشتیم، مسابقات جهانی برای حضور در المپیک مان اجبار بود و بازیهای آسیایی نیز برای کشورمان و وزنه برداری اهمیت زیادی دارد. سعی کردیم شرایط به گونه باشد تا خیلی خوب آماده باشیم.
وی افزود: سیاستی را در نظر گرفتیم که آماده باشیم و خدا را شکر به لحاظ فنی طبق برنامهها پیش رفتیم، امیدوارم این بیست روز پایانی تا بازیهای آسیایی آماده باشیم و در هانگژو مزد زحمات مسئولان ورزش و بچهها را با نتایج خوبی بگیریم.
مناف هاشمی در حاشیه بازدید از اردوی تیم ملی وزنهبرداری عنوان کرد: ما به وزنهبرداری امیدواریم و رشد خیلی خوبی داشته است خصوصا در شش ماه گذشته. ارزیابیهایی که داشتیم به این تیم امیدوارم که دو، سه مدال خوش رنگ بگیرد. نسبت به شش ماه پیش تغییرات اساسی در وزنهبرداری میبینیم.
وی ادامه داد: کمیته ملی المپیک همه گونه امکانات که در توانمان بود را فراهم کردیم. پیش بینی خوبی برای پاداش پای سکو داشتیم و به کادرفنی هم میدهیم. به دنبال گرفتن زمین و مسکن هم هستیم و برای طلاییها امتیازات ویژهای را در نظر خواهیم گرفت.
او افزود: ما امیدوارم شرایط را بهتر کنیم. یک دغدغه که به گوش من رسید، نیاز است کمیته ملی المپیک و وزارت ورزش به کل کاروان کمک مالی کنیم و پرداخت مستقیمی به ورزشکاران و کادرفنی داشته باشیم. کمیته ملی المپیک این آمادگی را دارد تا این کمک را کند. در این دو ماه آینده پرداختی داشته باشیم، اتفاق خوبی خواهد بود. برای المپیک هنوز فرصت داریم که برای پرداخت حقوق به المپیکیها تصمیم بگیریم.
به گزارش آنا، در این بازدید کیومرث هاشمی هم گفت: امروز دومین مرحله رکوردگیری تیم ملی وزنهبرداری برای حضور در مسابقات قهرمانی جهان و همچنین بازیهای آسیایی در حال پیگیری است. در مدت کوتاهی که در وزارت ورزش حضور پیدا کردم بازدیدهای مختلف خودمان را با کمیته ملی المپیک شروع کردیم. از نزدیک رخ به رخ با ورزشکاران، مربیان صحبت میکنیم تا از نزدیک در جریان مشکلات آنها قرار بگیریم.
وی افزود: سعی و تلاش ما این است با حداقل مشکلاتی که دارند اعزام شوند. به طور مثال یکی از درخواست مشترک بین ورزشکاران بحث پاداشی بود که حدود دو سال میشود پرداخت نشده است. برای آنها توضیح دادم طبق دستور رئیس جمهور مصوب شده پیش از بازیهای آسیایی پرداخت پاداش به ورزشکاران را در دستور کار قرار دهیم. برطرف شدن مشکلات میتواند منجر به کسب نتایج خوب در هانگژو به ما کمک کند.
سرپرست وزارت ورزش تصریح کرد: این بازدیدها بین ورزشکاران ایجاد میکند و کنارش هم رسالت وزارت ورزش و کمیته ملی المپیک این است که از نزدیک شاهد فعالیتها و زحمات آنها باشیم تا هم به آنها خسته نباشید و خداقوت بگوییم و هم برای حل مشکلات آنها اقدام کنیم.
هاشمی درباره اینکه چقدر وزارت ورزش مصمم است از ورزشکاران حمایت کند، عنوان کرد: ماهیت وجود و حضور ما در مدیریت ورزش همچنین ورزشکاران هستند و اگر آنها نباشند که دیگر معنا پیدا نمیکند. وظیفه و رسالت اصلی ما این است تا از نزدیک دیدارهایی با آنها داشته باشیم. البته در کنارش هم از ظرفیت پیشکسوتان رشتههای مختلف ورزشی با نشستهایی که برگزار خواهیم کرد تا از نقطه و نظرات نخبههای ورزش استفاده کنیم. این مسائل میتواند به آینده ورزش کمک کند.
وی درباره اینکه آیا قرار است صندوق حمایت از پیشکسوتان از ورزشکاران وزنه برداری حمایت کند یا خیر، پاسخ داد: صحبتهایی که دوستان از جمله مدال آوران و المپینها انجام میدهند حرف کاملا درستی است. باید برویم دنبال تامین اعتبار و تقویت صندوق تا مقداری صندوق را از وضعیت فعلی خارج کنیم تا دغدغههایی که وجود دارد برطرف کنیم. هزینههای زیادی هم بالا است و ورزشکاران هم در برخی از رشتهها که درآمدزا و در بحث باشگاهی هم چندان فعال نیستند و برای همین هم شرایط آنها ایجاب میکند که مورد توجه بیشتر قرار بگیرند. زیرا نمیتوانند قراردادهای کلان منعقد کنند. وزنهبرداری هم دومین رشته پر مدال ما پس از کشتی در المپیک و بازیهای آسیایی است و بههمین نسبت هم باید به آنها توجه کنیم.
سرپرست وزارت ورزش درباره تبعیض بین ورزشکاران و فوتبالیستها توضیح داد: هر رشتهای جایگاه خودش را دارد و بایستی براساس آن حرف بزنیم. رشتهوزنه برداری در جایگاه خودش ما وظیفه داریم به این رشته توجه بیشتری داشته باشیم. برای همین هم نباید رقابتی بین ورزشکاران ایجاد کنیم تا ایجاد نگرانی شود. هر کدام از رشتهها براساس خودش باید مورد توجه قرار گیرد.
علی داودی گفت: این حضور برای ما قوت قلب بود. مشکلاتی است که باید مطرح کنیم. پاداشهای ما شاید ناچیز است، اما روی معیشت ما تاثیرگذار است. شاید گفتنش تاثیرگذار نباشد، اما حوالهای که به فوتبالیستها دادند، چنین حوالهای برای ما در نظر گرفته شود روی زندگی ما تاثیرگذار است. قرارداد ما در لیگ زیر ۵۰۰ میلیون تومان است. اگر امکانش است به این موضوعات توجه شود. مشکل تجهیزات داریم و تجهیزات ما برای ۲۰ سال گذشته است. با کمک شما و تجهیزشدن سالن وزنهبرداری جلوی آسیبدیدگی ما هم گرفته شود.
او افزود: درخواست ما از شما این است که تا یک سال گذشته وزنهبرداری به لحاظ تغذیه و پشتیبانی مشکل داشت و با جذب اسپانسر بهتر شده است و قطعا در آینده هم بهتر خواهد شد، اما تقاضا داریم به این رشته مدالآور که به همراه کشتی جور کاروان را همیشه کشیده است، نگاه ویژهای داشته باشید تا با دغدغه خاطر کمتر تمرین کنیم.
رضا دهدار هم در حاشیه این بازدید گفت: شش ماه شبانهروز در اردو هستیم و با تمام جان میجنگیم، اما از لحاظ مالی نسبت به رشتههای دیگر مثل فوتبال و والیبال .... ضعیفتر هستیم و نمیتوانیم درآمد خاصی داشته باشیم. دو سال است پاداش مسابقات جهانی و آسیایی را دریافت نکردهایم و دوست دارم این معضل و مشکل ما را برطرف کنید.
انتهای پیام/