دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

مشارکت ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی در جلسات فراکسیون مجلس

مشارکت ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی در جلسات فراکسیون مجلس
ستاد توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و رباتیک در جلسات فراکسیون هوش مصنوعی و حکمرانی داده‌های مجلس شورای اسلامی مشارکت کرد.
کد خبر : 861603

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا تقی‌پور، نماینده مردم اسلامشهر، تهران، ری و شمیرانات و رئیس فراکسیون هوش مصنوعی و حکمرانی داده‌ها در نخستین جلسه فراکسیون هوش مصنوعی و حکمرانی داده‌های مجلس شورای اسلامی با تأکید بر اهمیت قانون‌گذاری درباره فناوری هوش مصنوعی اظهار کرد: معمولاً مراکزی در دنیا وجود دارد که فناوری‌ها را مورد ارزیابی قرار می‌دهد و تقریباً از سال ۲۰۱۹ به بعد، هوش مصنوعی یکی از فناوری‌های برتر از این منظر مورد توجه این مراکز قرار گرفته است.

مصطفی طاهری، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی و رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس نیز گفت: پس از تصویب قانون مدیریت داده‌ها و حکمرانی، موضوع هوش مصنوعی یکی از دغدغه‌های اصلی بوده و به همین دلیل با عمیق‌تر شدن روی این موضوع راهبرد‌های ده‌گانه‌ای را برای حوزه هوش مصنوعی آماده کرده‌اند.

هادی عاشری به نمایندگی از ستاد نیز با تشریح مأموریت‌ها و وظایف محول شده به ستاد از سوی روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهوری به موضوع اهمیت زیرساخت‌ها در توسعه فناوری هوش مصنوعی پرداخت. 

وی با اشاره به فرصت‌ها و تهدید‌های هوش مصنوعی به این موضوع پرداخت که ما در کشور باید ضمن در نظر داشتن دغدغه‌ها و تهدید‌های بالقوه هوش مصنوعی ابتدا با سرعت هر چه بیشتر به تأمین زیرساخت‌های این فناوری بپردازیم.

رضا تقی‌پور، رئیس فراکسیون هوش مصنوعی و حکمرانی داده‌ها در نشست دوم این فراکشیسون با بیان اینکه تجربه نشان داده مصرف‌گرایی و صرفاً پرداختن به توسعه کاربرد‌ها در فناوری‌های نوظهور ما را به جایی نمی‌رساند و آورده خاصی برای کشور ندارد، گفت: اولویت ما در کشور باید توسعه فناوری‌های هوش مصنوعی و تولید بومی سکو‌ها و محصولات و صادرات آنها باشد.

در ادامه جلسه، نظرات و دغدغه‌های کارشناسان و خبرگان صنعت و دانشگاه درباره الزامات، نیازمندی‌ها، فرصت‌ها و تهدید‌های هوش مصنوعی مطرح شد و در ادامه بازخورد‌های حاضرین درباره طرح پیشنهادی فراکسیون برای درج موضوع هوش مصنوعی و حکمرانی داده در برنامه هفتم توسعه مطرح شد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب