دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
16 مرداد 1402 - 00:15

سیدصالحی: حق پخش به بیماری پیشرفته‌ای بدل شده است/ هیچ باشگاهی نمی‌خواهد به سرنوشت استقلال دچار شود

سیدصالحی: حق پخش به بیماری پیشرفته‌ای بدل شده است  هیچ باشگاهی نمی‌خواهد به سرنوشت استقلال دچار شود
پیشکسوت سرخابی ها گفت: هیچ باشگاهی نمی‌خواهد به سرنوشت این فصل استقلال دچار شود و از رقابت‌های آسیایی کنار برود.
کد خبر : 861240

سید مهدی سید صالحی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص درخواست باشگاه‌های لیگ برتر از مجلس برای رسیدگی به ایفای حقوق حقه پخش تلویزیونی اظهار داشت: موضوعی است که تمام مملکت را به خود مشغول کرده و متأسفانه مسئولان امر از زمان مقتضی بهره نبردند تا بتوانند با برگزاری جلسات هدفمند و راهبردی موضوع حق پخش را حل کنند. حالا که برای فصل بعد لیگ قهرمانان آسیا داشتن قرارداد میان باشگاه‌ها و سازمان صدا و سیما یکی از الزامات شده و فقدان به منزله صادر نشدن مجوز حرفه‌ای است، فدراسیون فوتبال مستقیماً از مجلس شورای اسلامی خواسته تا در لایحه تلفیق مجلس چنین موضوعی آورده شود.

باشگاهی نمی‌خواهد به سرنوشت این فصل استقلال دچار شود

وی ادامه داد: سالیان درازی است که گفته می‌شود لیگ برتر ایران اسم حرفه‌ای را یدک می‌کشد و در حقیقت برچسب حرفه‌ای دارد اما توجه نمی‌شود تا بار دیگر بالاجبار به دنبال راه چاره باشیم. این بار فرصت دست روی دست گذاشتن نیست بلکه باید نمایندگان فدراسیون، صدا و سیما و مجلس در مورد این موضوع با همدیگر به توافق برسند. هیچ باشگاهی نمی‌خواهد به سرنوشت این فصل استقلال دچار شود و از رقابت‌ها کنار برود. حذف شدن نمایندگان ابران برازنده فوتبال کشورمان در آسیا نیست. آن هم در شرایطی که تیم‌های برخی کشورهای درجه دو و حتی سه آسیا در شرایط بهتری از لحاظ زیرساختی هستند. باشگاه‌هایی که بودجه دولتی خوبی در اختیار دارند و از امکانات بهتری بهره می‌برند در مورد موضوع حق پخش کمتر حرف می‌زنند ولی در نظر نمی‌گیرند که با روند اقتصادی کنونی در فصول بعد به مشکلات بیشتری بر می‌خورند.

مجوزی بدون قرارداد باشگاه‌ها و سازمان لیگ صادر نمی‌شود

پیشکسوت تیم ملی خاطرنشان کرد: حذف استقلال از آسیا که بیش از یک بار رخ داد، زنگ خطر را برای سایر تیم‌ها به صدا درآورده است. در فصل آینده احتمال آنکه تیم‌های بیشتری از ایران نتوانند مجوز حرفه‌ای را دریافت کنند بسیار زیاد است و از سویی دیگر بدون قرارداد حق پخش میان باشگاه‌ها و صدا و سیما مجوزی صادر نمی‌شود. متأسفانه در ایران با معنی پیشگیری بیگانه هستیم و بیشتر دوست داریم در عمل انجام شده قرار بگیریم. ولی از زمانی که هشدار خطر حذف را دریافت کنیم زمان کمتری خواهیم داشت پس چه بهتر که برنامه‌ریزی کنیم و در عمل انجام شده قرار نگیریم. مشکل حق پخش تبدیل به مریضی پیشرفته‌ای شده که آثار خود را بر فوتبال ایران نشان داده و بیش از هم اثرگذار خواهد بود. بهتر است پیش از آنکه وضع بدتر شود این مشکل بزرگ حل شود و اوضاع وخیم‌تر نشود.

مدیران باشگاه‌ها هم بازیچه دست دلالان می‌شوند

سید صالحی در خصوص این که عملکرد کدام تیم مدعی را در فصل نقل و انتقالات بهتر می‌بیند، عنوان کرد: در نقل و انتقالات اسم‌ها جابه‌جا می‌شود و از سوی دلالان در فضای مجازی، شرایطی حاصل می‌شود که تصورهای زیادی در مورد اینکه کدام تیم بهتر عمل کرده ایجاد می‌شود اما تا زمانی که مسابقات شروع نشود و عملکرد تیم‌ها را نبینیم، نمی‌توان با قاطعیت گفت چه تیمی بهتر کار کرده است. ضمن اینکه یک بخش از دلایل موفقیت هر تیمی به خریدهایش در نقل و انتقالات  بر می‌گردد، نقش سرمربی، شکل آماده‌سازی تیم و حمایت از اعضای تیم در طول مسابقات نقش ویژه‌ای در نتایج هر تیمی دارد. دلالان به شکلی فضای نقل و انتقالات را ملتهب می‌کنند که حتی مدیران باشگاه‌ها هم بازیچه دست آنها می‌شوند ولی عملکرد بازیکنان بزرگ به شکل استفاده آنها از سرمربیان در طول فصل ارتباط مستقیم دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته