دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
سردار حسن‌زاده خبر داد؛

اجلاسیه کنگره شهدای پایتخت در دهه اول بهمن امسال برگزار می‌شود

اجلاسیه کنگره شهدای پایتخت در دهه اول بهمن امسال برگزار می‌شود
فرمانده سپاه محمد رسول‌الله تهران گفت: اجلاسیه کنگره ملی شهدای پایتخت، ۲۶ سال پس از اولین کنگره شهدای پایتخت، در دهه اول بهمن ماه امسال برگزار می‌شود.
کد خبر : 858978

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری علم و فناوری آنا، سردار حسن‌زاده در نشست مشترک مدیران شهرداری و سپاه حضرت محمد رسول‌الله، گفت: به نظر من بهترین فرصت در طول دوران پس از انقلاب اسلامی برای ارائه الگوی جامعه اسلامی اکنون بوجود آمده است؛ نباید این فرصت بزرگ را از دست بدهیم.

وی افزود: در موضوع تعامل و هماهنگی میان سپاه و شهرداری در نقطه خوب و مطلوبی هستیم؛ مناطق شهرداری و نواحی سپاه در این دوره تعامل مناسبی دارند چرا که ما اگر بخواهیم در تهران به نقطه مطلوبی در اقدامات فرهنگی و اجتماعی برسیم دو رکن اصلی شهرداری و سپاه تهران است و با هم‌افزایی مضاعف می‌توانیم محور تحولات و فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و تعلیم و تربیت باشیم.  

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله خاطرنشان کرد: خدا را شاکرم که توفیق برگزاری این نشست مشترک و صمیمی را به ما عنایت کرد. همه کسانی که دور این میز جمع شده اند، ولایتمداری و وفاداری‌شان به نظام و انقلاب ثابت شده است و این یک مدال پر افتخاری است بر سینه ما.

سردار حسن‌زاده افزود: در آغاز گام دوم انقلاب اسلامی شاهد این بودیم که به فضل پروردگار، مدیران با تفکر انقلابی در همه مسئولیت‌ها در شبکه مدیریتی کشور قرار گرفتند، به ویژه در شهرداری و شورای اسلامی شهر تهران که این خود باعث افتخار است

وی افزود: بنده از قبل آقای زاکانی را می‌شناختم، وی یک فهم صحیحی از فرمایشات مقام معظم رهبری دارد، راهبرد‌ها و آرمان‌ها را خوب می‌شناسند و خوب می‌توانند نقشه راه را برای رسیدن به آرمان‌ها ترسیم کنند. آن هم برای کلانشهری همچون پایتخت نظام جمهوری اسلامی ایران.

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ تاکید کرد: ما چشم اندازی داریم که باید به آن برسیم، زاکانی از همان روز‌های اول کاری با شعار خوبشان آن را اینگونه ترسیم کردند که تهران به عنوان الگو برای جهان اسلام باید باشد که این موضوع ارزشمند است

سردار حسن‌زاده گفت: امروز در راس شهرداری تهران فردی مدیریت را برعهده دارد که دارای تفکرات انقلابی است، آرمان‌ها را می‌شناسد و برای رسیدن به آن نقشه راه را به خوبی بلد است. در سایه تلاش‌های مدیریت شهری جدید است که تهران بعد از سال‌ها هویتی جدید مانند راه‌پیمایی ده کیلومتری غدیر و… پیدا کرده‌است.

افق ایجاد محله اسلامی در حدود ۱۲۰۰ نقطه از پایتخت

وی در خصوص اقدامات انجام‌شده و برنامه‌ها در حوزه محلات اسلامی گفت: از همین حالا می‌توانیم فعالیت‌های فرهنگی، اجتماعی و تعلیم و تربیت را در ۳۵۲ محله شهرداری شروع کنیم. لازمه اش این است که تفاهم‌نامه‌ای برای هم‌افزایی در محلات انجام شده و تا پایان سال، اقدامات لازم را در صد محله از ۳۵۲ محله اجرایی کنیم. زمانی هم که اقدامات ما در ۳۵۲ محله انجام شد، حدود هزار و دویست محله جز بعنوان زیر محله‌های محلات بزرگ شهر تعریف شده که می‌تواند در لایه بعدی، اقدامات لازم را در آن محلات نیز انجام داد.

سردار حسن‌زاده اظهار کرد: در صورتی که این موضوع محقق شود ما در ۵ یا ۶ سال آینده در روز عید غدیر، ۱۲۰۰ خیابان جشن غدیر برگزار خواهد شد. این جوشش باید از محلات اتفاق بیافتد.  

 وی همچنین به راه‌پیمایی جاماندگان اربعین در تهران اشاره کرد و گفت: پیاده‌روی جاماندگان اربعین حسینی به یکی از مولفه‌های هویتی شهر تهران تبدیل شده‌است. در سال گذشته مجموعه شهرداری خیلی به این موضوع کمک کرد. این رویداد فرهنگی و اثرگذار سالانه به صورت خودجوش در حال توسعه است.  
 
کنگره ملی شهدای پایتخت باید متفاوت برگزار شود

فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران بزرگ به برگزاری کنگره ملی شهدای پایتخت در بهمن‌ماه اشاره کرد و گفت: یکی از موضوعات مهم امسال در تهران، برگزاری کنگره ملی شهدای پایتخت است که قرار است ۲۶ سال پس از اولین کنگره شهدای پایتخت، اجلاسیه آن در دهه اول بهمن ماه برگزار شود.

سردار حسن‌زاده اظهار کرد: این موضوع مهم است و می‌طلبد که ما یک دهه را بعنوان دهه شهدایی و متفاوت در پایتخت داشته باشیم. یکی از تفاوت‌های کنگره شهدای ملی پایتخت با مراسم سایر استان‌ها، وجود و فعالیت چند کمیته است که در سایر استان‌ها وجود نداشته و ندارد از جمله کمیته شهدای مقاومت، شهدای ادیان توحیدی.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب