دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
26 تير 1402 - 14:55

عدم دعوت از قهرمان امید‌های جهان به اردوی شیراز؛ پایانی بر احتمال ملی‌پوش شدن سهرابی در وزن ۷۲ کیلو

عدم دعوت از قهرمان امید‌های جهان به اردوی شیراز؛ پایانی بر احتمال ملی‌پوش شدن سهرابی در وزن ۷۲ کیلو
با توجه به عدم دعوت از دانیال سهرابی به اردوی پیش روی تیم ملی کشتی فرنگی بزرگسالان، به نظر احتمال حضور او در مسابقات جهانی پیش رو در وزن ۷۲ کیلوگرم کاملا منتفی است.
کد خبر : 858569

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بعد از چهارمی تیم ملی فرنگی در مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد، محمد بنا با ملی‌پوشان خداحافظی کرده و به صورت غیررسمی از همکاری با فدراسیون انصراف داد تا خیلی زود حسن رنگرز جایگزین او شده و هدایت ملی‌پوشان فرنگی را برعهده بگیرد.

با آمدن رنگرز، مشخصا اولین تفاوت با دوره محمد بنا، پایبندی به چرخه انتخابی تیم ملی بود. نه اینکه بنا در همه اوزان ملی‌پوشانش را انتصاب کند، او انتخابی تیم ملی را به شیوه و با دید خودش به انجام می‌رساند و اگر در یک وزن احساس می‌کرد کشتی‌گیر برترِ فرآیند انتخابی، نمی‌تواند مثمرثمر باشد، او را کنار گذاشته و کشتی‌گیر آماده‌تر را جایگزینش می‌کرد.

به هرشکل در این بین گاهی تیر کاملا به هدف می‌خورد و گاهی هم خطا صورت می‌گرفت و انتخاب بنا نتیجه‌بخش نبود، اما به واسطه اینکه بیشتر انتخاب‌های او همراه با نتیجه بود، او توانست سال‌های طولانی با همین شیوه تیمش را برای شرکت در مسابقات جهانی و المپیک ببندد و هیچ فدراسیونی نیز در نهایت حریف او نشد که عینا فرآیند و یا چرخه مکتوب در کشتی فرنگی به اجرا درآید.

حسن رنگرز اما در مقایسه با کادرقبلی خیلی پایبندتر به چرخه بود، اما او هم باتوجه به کمیت و کیفیت کشتی فرنگی ایران، بعد از برگزاری مسابقات قهرمان کشوری و اعزام نفرات اول این رقابت‌ها همراه با ملی‌پوشان معاف شده از شرکت در کشوری، به تورنمنت زاگرب، درحالیکه باید طبق چرخه محمدعلی گرایی و امیر قاسمی‌منجزی را در دو وزن ۷۷ و ۱۳۰ کیلوگرم به قهرمانی آسیا اعزام می‌کرد، ولی بنا به مصلحت کشتی‌گیر و تیمش تصمیم دیگری اتخاذ کرد.

او به گرایی استراحت داد تا باتوجه به وضعیت وزنی و سنی‌اش فشار مضاعفی را با شرکت در دو مسابقه متوالی متحمل نشود و در این وزن از امین کاویانی‌نژاد استفاده کرد که به دلیل مصدومیت در فینال آسیا مقابل آکژول محموداف قرقیزستانی کشتی نگرفت و نایب قهرمان آسیا شد، در ادامه گراییِ سرحال، در تورنمنت رنکینگ‌دار بیشکک هم موفق به کسب نشان طلا شد تا مشخص شود تصمیم سرمربی تیم ملی در این وزن درست بوده است.

در سنگین‌وزن هم وقتی نه علی‌اکبر یوسفی و نه امیر قاسمی‌منجزی نظر کادرفنی را در تورنمنت زاگرب جلب نکردند، باوجودی که منجزی در این رقابت‌ها سوم شده بود، اما حسن رنگرز تصمیم گرفت از امین میرزازاده به جای استفاده در تورنمنت رنکینگ‌دار دوم در مصر، در مسابقات قهرمانی آسیا استفاده کند تا هم امتیاز خود را بگیرد و هم با ۲۵ امتیازش زمینه‌ساز قهرمانی تیم ملی در مسابقات آسیایی شود و همین اتفاق هم افتاد.

در موارد دیگر رنگرز به چرخه پایبند بوده، تا اینکه چالش بحث‌برانگیز ۶۷ کیلوگرم، او و کادرفنی‌اش را در موقعیتی تازه قرار داد.

در این وزن علاوه بر محمدرضا گراییِ قهرمان المپیک و جهان، دو کشتی‌گیر خوب امسال در رده سنی بزرگسالان مطرح شدند.

سعید اسماعیلی که باوجود ناکامی در مسابقات کشوری، با اقتدار و با شکست یک طرفه دانیال سهرابی در فینال، قهرمان جام تختی شد و سپس در جام وهبی‌امره هم طلا گرفت.

عدم دعوت از قهرمان امید‌های جهان به اردوی شیراز؛ پایانی بر احتمال ملی‌پوش شدن سهرابی در وزن ۷۲ کیلو

دانیال سهرابی هم بعد از آنکه در سال ۲۰۲۲ به واسطه عملکردش در تیم ملی جوانان، در ترکیب تیم امید برای شرکت در مسابقات جهانی قرار گرفت و صاحب نشان طلای ۶۷ کیلوگرم شد، در چرخه بزرگسالان قرار گرفت و کشتی‌های خوبی گرفت. او باوجود شکست به اسماعیلی در فینال جام تختی، در تورنمنت رنکینگ‌دار بیشکک قهرمان شد و بعد از آن بود که برای شرکت در مسابقه رنکینگ‌دار چهارم، در وزن ۷۲ کیلوگرم مد نظر قرار گرفت که آنجا هم درحالیکه کشتی‌گیر آذربایجانی در فینال روی تشک نیامد، قهرمان وزن بالاتر شد. این درحالی بود که محمدرضا گرایی که امسال در دو تورنمنت رنکینگ‌دار اتحادیه جهانی در ۷۲ کیلوگرم کشتی گرفته، در هیچ کدام موفق به کسب مدال طلا نشده است.

از سوی دیگر نفر منتخب ۷۲ کیلوگرم کشتی فرنگی بزرگسالان طبق چرخه، سجاد ایمن طلب بود. این کشتی‌گیر نوشهری که شاگرد مجید رمضانی عضو کادرفنی تیم ملی است، بعد از شکست شاهین بداغی در فینال قهرمانی کشور، به مسابقات قهرمانی آسیا رفت و در فینال مغلوب حریف قزاق شد و مدال نقره گرفت. او در دو تورنمنت بعدی هم فینالیست شد و نقره گرفت. او درواقع نفر اول کشور در این وزن، عملکرد قابل دفاعی در مقایسه با سایر ۷۲ کیلوگرمی‌ها در چرخه داشته، اما در همین ایام، احتمال انتخاب دانیال سهرابی برای شرکت در مسابقات جهانی در این وزن مطرح شد و محک این کشتی‌گیر خوزستانی در تورنمنت بوداپست در وزن بالاتر نیز این اتفاق را محتمل‌تر نشان می‌داد.

هرچند که سرمربی تیم ملی فرنگی در مصاحبه‌ای دلیل این تصمیم را سرمایه‌گذاری بلند مدت در ۷۲ کیلوگرم عنوان کرد.

به هرشکل باوجود مطرح بودن احتمال ملی‌پوش شدن دانیال سهرابی در ۷۲ کیلوگرم، در لیست جدید معرفی شده فرنگی‌کاران برای اردوی شیراز، نامی از دانیال سهرابی نه در ۶۷ و نه در ۷۲ کیلوگرم دیده نمی‌شود؛ بنابراین به نظر می‌رسد پرونده حضور او در جهانی بلگراد بسته شده و او حالا شانس همراهی تیم ملی جوانان را در مسابقات جهانی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب