دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
23 تير 1402 - 18:39

«موت‌کورت» دانشگاه‌ آزاد خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت

«موت‌کورت» دانشگاه‌ آزاد خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت
مسابقات «موت‌کورت» در دانشگاه‌ آزاد اسلامی خراسان رضوی با معرفی برگزیدگان به کار خود پایان داد.
کد خبر : 858012

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، مرحله نهایی نخستین دوره مسابقات دادگاه نمادین دانشگاه‌های آزاد اسلامی خراسان رضوی با حضور معاونان دادستان استان و مسئولان عالی رتبه قضائی و دادگستری استان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی، قضات و وکلای برجسته استان و کشور، استادان و استقبال پرشکوه دانشجویان این رشته در سالن شهدای گمنام دانشگاه آزاد مشهد برگزار شد و گروه‌های برگزیده اول تا سوم تجلیل شدند.

محسن مرادی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در مراسم مرحله نهایی نخستین دور از مسابقات دادگاه نمادین این دانشگاه با اشاره به طرح پایش دانشگاه آزاد اسلامی گفت: در طرح پایش در راستای احصای مشکلات روز سازمان‌ها و جامعه تاکنون قریب به ۱۳۱ هزار پایان‌نامه تدوین شده است.

مرادی افزود: علاوه بر طرح پایش، طرح پویش نیز در دانشگاه آزاد اسلامی مبتنی بر این که دانشجو در حین تحصیل بتواند در فضای کسب و کار حضور فعال داشته باشد اجرا می‌شود.

مسابقات «موت‌کورت» دانشگاه‌ آزاد خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت

وی با بیان اینکه مهارت آموزی، مهارت اندوزی و نگاه مسئولیت‌های محوری امروز سرلوحه کار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفته است، ادامه داد: هدف دانشگاه از اجرای طرح پویش این است که بتواند دانشجویانی را روانه فضای کار کند که ضمن آموختن دانش مورد نظر در دانشکده بتوانند نقش آفرین و منشأ اثر در فضای کار باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی و مشهد گفت: در راستای اجرای طرح پویش اکنون ۳۸ نفر از شاغلان در شرکت ایران خودرو از دانشجویان رشته‌های مختلف دانشگاه آزاد مشهد هستند.

دبیر اجرایی انجمن علمی حقوق و علوم قضائی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد هم در حاشیه برگزاری این مسابقات گفت: این مسابقات بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی با موضوعات سرقت و کلاه برداری، مواد مخدر و محاربه و با حضور دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد رشته حقوق و فقه و مبانی حقوق اسلامی در سه مرحله در بین واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد مشهد برگزار شد.

حوریه شجاعی افزود: این مسابقات با هدف ارتقای سطح علمی و عملی دانشجویان رشته حقوق و تقویت قدرت استدلال و دفاع آن‌ها در ارائه لوایح شفاهی و کتبی حقوقی برپا شد.

وی ادامه داد: ایجاد انگیزه و حس رقابت سالم میان دانشجویان نیز از دیگر اهداف این مسابقات بوده که با هدایت و همراهی گروه حقوق واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی طراحی و طی چند مرحله توسط انجمن علمی گروه حقوق و دبیرخانه مربوطه برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود.

دبیر اجرایی انجمن علمی حقوق و علوم قضائی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد با بیان اینکه اولین دوره از مسابقات دادگاه شبیه‌سازی شده (موت‌کورت) خراسان رضوی در سه مرحله برپا شده است، افزود: نخستین مرحله این دوره از مسابقات طی دو مسابقه با حضور ۲۴ دانشجوی شرکت کننده در قالب هشت تیم برگزار شد.

مسابقات «موت‌کورت» دانشگاه‌ آزاد خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت

شجاعی ادامه داد: از میان تیم‌های شرکت کننده، چهار تیم به عنوان برگزیده انتخاب شدند و در دومین مرحله این دور از مسابقات به مسابقه پرداختند که از بین آن‌ها دو تیم انتخاب شده و به مرحله دوم این دور از مسابقات، راه یافتند که از بین این دو تیم، یک تیم به عنوان تیم سوم برگزیده شد.

دبیر اجرایی انجمن علمی حقوق و علوم قضائی دانشگاه آزاد اسلامی مشهد اظهار کرد: در مرحله نهایی این دور از مسابقات دو تیم دیگر برای مقام اول و دوم مسابقه با یکدیگر به رقابت پرداختند و تیم اول مبلغ ۹۰ میلیون ریال، تیم دوم مبلغ ۶۰ میلیون ریال و تیم سوم مبلغ ۳۰ میلیون ریال را به عنوان جایزه دریافت کردند.

شجاعی افزود: داوری این دور از مسابقات را پنج نفر شامل سه تن از قضات و وکلا شامل قضات کیفری یک ویژه قتل و تجدید نظر استان خراسان رضوی و دو نفر از اساتید برتر دانشگاه تهران بر عهده داشتند.

وی ادامه داد: در این دور از مسابقات حدود ۷۰۰ نفر به عنوان تماشاچی حضور داشتند.

مسابقات «موت‌کورت» دانشگاه‌ آزاد خراسان رضوی برگزیدگان خود را شناخت

به گزارش آنا، مرحله اول نخستین دوره مسابقات دادگاه شبیه‌سازی شده (موت‌کورت) دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی سوم خرداد امسال در مشهد آغاز شد.

مرحله نهایی این دوره از مسابقات عصر چهارشنبه با حضور مسوولان، استادان، هیات داوران و جمعی از دانشجویان برگزار شد، تیم‌های شرکت‌کننده ضمن ارائه لوایح دفاعی کتبی خود به محضر دادگاه، به عنوان وکیل شکات یا متهم، به دفاع شفاهی و پاسخ به سوالات هیات پنج نفره قضات پرداختند و در نهایت از ۲ تیم شرکت کننده تیم‌های برتر اول و دوم، انتخاب شدند.

دادگاه تمرینی یا دادگاه شبیه‌سازی شده فعالیتی دانشجویی است که در آن شرکت‌کنندگان تلاش می‌کنند فرایند یک دادگاه واقعی را از طریق نوشتن لایحه و دفاعیه و ارائه حضوری این لوایح در برابر قضات یا هیات داوران اجرا کنند. شبیه‌سازی دادگاه‌ها یکی از جذاب‌ترین و مهم‌ترین فعالیت‌های دانشکده‌های حقوق محسوب می‌شود که در سطح ملی و بین‌المللی برگزار و اجرا می‌شود.

اولین دادگاه نمادین یا دادگاه شبیه سازی شده (موت کورت) با موضوع قتل را دانشگاه آزاد اسلامی خراسان رضوی در ۱۹ اسفند ۱۳۹۹ با عنوان "دادگاه نمادین محاکمه عاملان ترور سردار شهید حاج قاسم سلیمانی" برگزار کرد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب