از حضور مستمر و پیشنهاد برگزاری جام طالقانی از سوی فلاح؛ تا حضور کمرنگ آقای خاص در کشتی تهران
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در پایان مسابقات جهانی ۲۰۲۲ بلگراد که با نتیجه غیرمنتظره شاگردان محمد بنا همراه بود، او در همان صربستان علاوه بر خروج از گروه واتسآپی شاگردانش، با آنها خداحافظی کرد. تیم بنا که سال قبلش با اندکی اختلاف بعد از روسها نایب قهرمان جهان شده بود، در جهانی ۲۰۲۲ شانس اول قهرمانی جهان در غیاب روسیه محسوب میشد، اما در اغلب اوزان نتایجی غیرمنتظره به دست آمد و این تیم با دو نقره امین میرزازاده و محمدرضا گرایی و برنز محمدهادی ساروی، در جایگاه چهارمی جهان قرار گرفت.
بعد از خداحافظی بنا، فدراسیون کشتی حکم سرمربیگری تیم ملی فرنگی را به حسن رنگرز داد و کار با او به شکل خوبی استارت خورد و هرچند مسابقات جهانی ۲۰۲۳ که سهمیههای المپیک ۲۰۲۴ پاریس در آنجا توزیع میشود، میدان اصلی برای کسب نتیجه است، اما تا اینجای کار تیم فرنگی در هر میدانی روی تشک رفته کار را با قهرمانی و نایبقهرمانی تمام کرده است.
چند ماه پس از پایان همکاری بنا با فدراسیون کشتی، انتخابات هیئت کشتی تهران برگزار شد و قاسم علیعسگری مرد معتمد علیرضا دبیر، ریاست این هیئت را که پیش از این به دست عبدالله عزیزی بود، برعهده گرفت.
او در گام نخست احکام جالبی را برای پیشکسوتان و بزرگان کشتی تهران صادر کرد. اکبر فلاح منتقد فدراسیون علیرضا دبیر به عنوان مدیر تیمهای کشتی آزاد و محمد بنا، سرمربی مستعفی تیم ملی به عنوان مدیر تیمهای کشتی فرنگی تهران انتخاب شدند.
فلاح که در سالهای پس از قطع همکاری با فدراسیون کشتی، به عنوان مربی سازنده در باشگاه کارگران حضوری فعال و مستمر داشت، وقتی از عسگری حکم گرفت هم همانقدر پای کار بود و از همان روز اول، در همه تمرینات و برنامههای کشتی تهران حضور پیدا کرد و همه چیز زیر نظر مستقیم او انجام شد.
مربیان تهران هم وقتی دیدند اکبر فلاح، قهرمان پیشین کشتی جهان و مرد موجه و موقر جامعه کشتی که هیچگاه خودش و اعتقاداتش را به پست و مقام نفروخته، به این شکل برای بالا بردن سطح کیفی و کمی کشتی پایتخت در تلاش است، همه دور هم جمع شده و هر کدام بخشی از کار را برعهده گرفتند.
علیرضا رضایی نایبقهرمان پیشین المپیک هم دعوت فلاح را لبیک گفت و برای کمک آمد. او سرمربی تیم بزرگسالان کشتی تهران شد، درحالیکه همیشه برای کشتی و خدمت به آن آماده بوده است.
هرچقدر در کشتی آزاد کار خوب و با حضور فعال مربیان بنام دنبال شد، در کشتی فرنگی پایتخت خیلی خبر خاصی نیست. محمد بنا، خودش تنها دو سه بار به تمرینات آمده و کار را به مربیانی که معمولا در کشتی کنارش بودند، سپرد.
اینطور که پیداست در برخی ردههای کشتی فرنگی، حرکتی انجام نشده و شاید هیئت کشتی تهران طی ماههای آینده بخواهد باز ایجاد کند. تغییراتی که کشتی فرنگی پایتخت را نیز در همان مسیر حرکتی و تحولی کشتی آزاد قرار دهد.
انتهای پیام/