دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری

کاربردی‌سازی علوم با مشارکت جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد

کاربردی‌سازی علوم با مشارکت جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد
توجه به اصول مهارتی و آموزشی در محیط علمی و کاربردی‌سازی علوم دانشگاهی در دیدار رؤسای جهاد دانشگاهی و دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی مطرح و بررسی شد.
کد خبر : 854238

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، توجه به اصول مهارتی و آموزشی در محیط علمی و کاربردی‌سازی علوم دانشگاهی در دیدار علیرضا عزیزی رئیس این دانشگاه و سیدمحمدحسین سیدکاشی رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی مطرح و بررسی شد.

ابعاد و اهمیت سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد 

علیرضا عزیزی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خراسان جنوبی و واحد بیرجند در این جلسه به بیان ابعاد و اهمیت سند تحول تعالی دانشگاه آزاد اسلامی پرداخت و با تأکید بر اقتصاد دانش‌بنیان و تعریف درآمد‌های غیرشهریه‌ای برای دانشگاه، اظهار کرد: تربیت دانشجویان مهارت‌محور نیز از دیگر ابعاد ذکرشده در سند است.

وی با اشاره به اهمیت اقتصاد دانش‌بنیان درآمد‌های غیرشهریه‌ای برای دانشگاه و تربیت دانشجویان مهارت‌محور بر توسعه همکاری‌های مشترک و استمرار جلسات کاربردی با مسئولان جهاد دانشگاهی تأکید کرد و افزود: مهم‌ترین ثمره این امر ارتقای جایگاه آموزش عالی است.

بهره‌برداری از نخستین ایستگاه هوشمند زمینی بارورسازی ابر‌ها

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند نیز با تأکید بر اهمیت تقویت ارتباط با صنعت گفت: امروز این افتخار را داریم که شهر بیرجند با اجرای طرح ایستگاه هوشمند زمینی بارورسازی ابر‌ها در کشور به‌عنوان قطب علمی باروری ابر‌ها در کشور شناخته می‌شود و در راستای مطالبات مقام معظم رهبری از شرکت‌های دانش‌بنیان گام برمی‌دارد.

مجید علی‌آبادی با اشاره به بهره‌برداری از نخستین ایستگاه هوشمند زمینی بارورسازی ابر‌ها در کشور به همت بسیج علم و فناوری استان و مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند، اضافه کرد: این ایستگاه که در ارتفاع ۲ هزار و ۱۰۰ متری از سطح دریا و در ارتفاعات رشته‌کوه‌های باقران در خراسان جنوبی واقع شده، مجهز به دو نوع ژنراتور سوخت مایع و سوخت جامد با کارایی بالاست. امیدواریم در حوزه ارتباط صنعت و دانشگاه بتوانیم از کمک‌های جهاد دانشگاهی بهره ببریم.

دانشجویان تسهیل‌کننده امور پژوهشی، فرهنگی و آموزشی هستند

رئیس جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی  نیز عنوان کرد: دانشجویان می‌توانند رابط بین جهاد دانشگاهی و دانشگاه بوده و در واقع تسهیل‌کننده امور پژوهشی، فرهنگی و آموزشی دو نهاد باشند.

سیدمحمدحسین سیدکاشی با تأکید بر تربیت دانشجویان توانمند و ارائه آموزش‌های مهارتی به آنان، ادامه داد: لازم است زمینه‌های فرهنگی مشترک را در رویداد‌های مختلف فراهم کرد. در راستای یکسان‌سازی رویه‌ها مطابق با اهداف برنامه‌های جهاد دانشگاهی در امر استانداردسازی فعالیت‌های آموزشی، دستورالعمل «تخفیف شهریه دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت» ابلاغ‌شده و در راستای کمک به مدیریت اقتصاد خانوار در بخش هزینه‌های آموزشی این اقدام را رقم زدیم.

وی از تخفیف ۱۰ درصدی برای کارمندان دولت خبر داد و مطرح کرد: همه کارکنان، اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهش و فناوری و مدارس علوم دینی، اعم از دولتی و غیردولتی و بستگان آنان و همه فرهنگیان و بستگان آن‌ها از ۲۰ درصد تخفیف شهریه برخوردار هستند.

لزوم ارائه خلاقیت و نوآوری در برنامه‌های فرهنگی

حمید مرادی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی نیز با تأکید بر خلاقیت و نوآوری در ارائه برنامه‌های فرهنگی، تشریح کرد: حوزه فرهنگی جهاد دانشگاهی خراسان جنوبی، مراکز دیگری مانند مرکز گردشگری دانشجویان ایران، خبرگزاری بین‌المللی قرآن، مرکز امام، انقلاب و ولایت‌فقیه، سازمان دانشجویان، سازمان فعالیت‌های قرآنی، فرهنگسرای ابن حسام و سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی دارد که نقش بسزایی در ارتقای فرهنگی جامعه و به‌ویژه قشر دانشجویی دارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب