سلامت امتحانات از اولویتهای حراست دانشگاه آزاد اسلامی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمدجواد فرهنگ رئیس مرکز حوزه حراست دانشگاه آزاد اسلامی در سفر یکروزه به شهرکرد و بازدید از حوزههای امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد گفت: برای برگزاری سالم امتحانات از تمام عوامل انسانی و تجهیزات روز استفاده میشود تا دانشجو در کمال آرامش امتحانات خود را برگزار کند.
وی افزود: خوشبختانه اصول و استانداردهای برگزاری امتحانات در تمامی حوزههای امتحانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد رعایت شده است.
رئیس مرکز حوزه حراست دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه بعد از کرونا سومین ترم است که امتحانات به صورت حضوری برگزار میشوند، عنوان کرد: افراد معدودی با استفاده از ابزارهای الکترونیکی و هوشمند به دنبال تقلب در جلسات امتحانی هستند. ولی حراست دانشگاه با همکاری معاونان آموزشی و همکاران دانشگاه در برگزاری امتحانات سالم تمام تلاش خود را به این امر مصروف داشته است.
فرهنگ بیان کرد: دانشجویان باید بستر امتحانات را محلی برای رقابت علمی خودشان بدانند و با رعایت عدالت علمی در این مسابقه با دانشی که آموختند به رقابت بپردازند. استفاده از روشهای تقلب کارانه در هر راهی بهخصوص مسیر علم مردود است و حراست دانشگاه با افراد خاطی در هر جایگاهی باشند، برخورد خواهد کرد.
وی در بیانیه تعلیم و تربیت اجتماعی، نقش استادان را محور تربیت اجتماعی عنوان کرد و گفت: تربیت اجتماعی مانند تربیت تخصصی باید مورد توجه قرارگیرد. دانشگاه همانطور که با ایجاد زیرساخت و سازوکارهای آموزشی و همچنین استفاده از استادان مجرب نقش ارتقای علمی را در حوزه آموزشی بر عهده دارد. ضرورت دارد در حوزه تعلیم و تربیت اجتماعی نیز با استفاده از ظرفیتهای دانشگاه ازجمله نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونت فرهنگی، اعضای هیئت علمی و نهادهای دانشجویی برنامههای تأثیرگذار اجرا کند.
مشاور رئیس و رئیس مرکز حوزه حراست دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: استادان در حوزه تربیت اجتماعی نقش بسیار حساسی دارند.
وی افزود در تمامی اعصار جامعه بشری، استاد و معلم به عنوان عامل تربیت در کنار نهاد خانواده مطرح بوده است.
فرهنگ توضیح داد: رویکرد دانشگاه هم بر همین زمینه است که محور تعلیم و تربیت استاد باشد و استاد با زبان تأثیرگذارش در کلاس درس و تبیین مسائل اجتماعی میتواند نگاه دانشجو و ذهن دانشجو را به سمت این اولویت مهم رهنمون کند.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه محیطی برای تعلیم و تعلم است، یادآور شد: در دانشگاه نباید شاهد رفتار و پوششهایی باشیم که دانشگاه را از رسیدن به اهداف خود دور کند. ف
فرهنگ گفت: در تمام مراکز آموزشی دانشگاههای دنیا، توجه خاصی به پوشش به عنوان یک موضوع جدی میشود و با هر مسئلهای که فکر دانشجو را از مسیر علم منحرف کند، مقابله میکنند.
رئیس مرکز حوزه حراست دانشگاه آزاد اسلامی در خصوص حفظ هویت ملی هم گفت: معمولا هر فردی را به هویتش میشناسند و ما ایرانیها را در دنیا به هویت ملی و دینی میشناسند.
فرهنگ افزود: ایران یک کشور متمدن با هویت چند هزار ساله است و بر این اساس یکی از متمدنترین کشورهای دنیا محسوب میشود. برای حفظ این هویت ملی، جامعه دانشگاهی باید تلاش کند و برنامههای جدی در دستور کار خود داشته باشد.
وی پوشش، تعاملات اجتماعی، برخورد، منش، اخلاق، احترام به کشور، احترام به پرچم، تلاش برای رشد و تعالی کشور، استقلال کشور، حفظ تمامیت ارضی، زبان، گویشهای مختلف و آداب و رسوم قبایل مختلف را جزو ارکان هویت ملی عنوان کرد و گفت: دانشگاه باید برای ترویج و گسترش این هویت ملی در جامعه محور اساسی باشد.
رئیس مرکز حوزه حراست دانشگاه آزاد اسلامی در ادامه گفت: دانشگاهها باید متناسب با نیاز جامعه دانش آموخته داشته باشند و برای شغل مورد نیاز جامعه تربیت میشوند. در غیر این صورت فارغ التحصیلان دانشگاه پس از ورود به جامعه به کاری میپردازند که هیچ ارتباطی به حوزه تخصصی دوران تحصیل ندارد و آسیب امروز جامعه هم ناشی از همین عدم تغییر نگرش به مباحث آموزشی در کشور است.
بازدید از حوزههای امتحانی، آزمایشگاه ها، خوابگاه ها، مزرعه آموزشی و تحقیقاتی و نشست تخصصی با اعضای هیئت رئیسه دانشگاه از برنامههای سفر یکروزه رئیس مرکز حوزه حراست دانشگاه آزاد اسلامی به شهرکرد بود.
انتهای پیام/