دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
13 خرداد 1402 - 16:22
در همایش ملی «گردشگری خلّاق، فرصت‌ها و چالش‌ها» مطرح شد؛

از ورود دانشگاه‌ها به صنعت گردشگری تا فعالیت ۱۶۴ بوم‌گردی‌ در گلستان

از ورود دانشگاه‌ها به صنعت گردشگری تا فعالیت ۱۶۴ بوم‌گردی‌ در گلستان
مسئولان در نخستین همایش ملی «گردشگری خلّاق، فرصت‌ها و چالش‌ها» با تأکید بر ورود دانشگاه‌ها به صنعت گردشگری، فعالیت ۱۶۴ بوم‌گردی‌ در استان گلستان در این صنعت را مورد بررسی قرار دادند.
کد خبر : 850859

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین همایش ملی «گردشگری خلّاق، فرصت‌ها و چالش‌ها»ی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول با محور گردشگری تاریخی و فرهنگی، گردشگری مذهبی، گردشگری سلامت، گردشگری غذا، گردشگری طبیعت و کشاورزی، گردشگری هیجان، گردشگری تأسیسات آبی و مدیریت سبز به میزبانی این دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آباد کتول در مراسم با بیان اینکه در دنیای امروز گردشگری یکی از بزرگ‌ترین و پویاترین بخش‌های اقتصادی دنیاست، اظهار کرد: اگرچه ایران به‌عنوان پنج کشور برتر در حوزه داشته‌های طبیعی و ۱۰ کشور برتر در حوزه ظرفیت‌های تاریخی است، اما تاکنون از این موهبت الهی بهره‌برداری درستی نشده است.

از تأکید بر ورود دانشگاه‌ها به صنعت گردشگری تا فعالیت ۱۶۴ بوم‌گردی‌ در استان گلستان

سیدحسن سیدرضایی با اشاره به نقش دانشگاه‌های نسل چهارم در حل مسائل در جامعه گفت: با توجه به ظرفیت عظیم حوزه گردشگری در استان گلستان به‌خصوص علی‌آبادکتول با برگزاری این چنین همایش‌ها و بررسی فرصت‌ها و چالش‌ها به دنبال یافتن جایگاه و نقش خودمان در صنعت گردشگری هستیم.

وی یادآور شد: گردشگری آموزشی و گردشگری صنعتی دو محور امروز است که باید در استان گلستان و همچنین در سطح ملی به آن پرداخته شود.

**رونق صنعت گردشگری نیازمند تغییر نگاه است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان گلستان هم با اشاره به تأکید قرآن کریم بر گردشگری و سفر در آیات کلام وحی گفت: با توجه عملکرد ضعیف در صنعت گردشگری به‌عنوان صنعت اقتصادآفرین ایران، حضور دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی برای واکاوی و رفع مشکلات جامعه بیش از بیش موردنیاز است که دانشگاه آزاد اسلامی با توجه به رسالت اجتماعی خود در این مهم ورود پیدا کرده است.

از تأکید بر ورود دانشگاه‌ها به صنعت گردشگری تا فعالیت ۱۶۴ بوم‌گردی‌ در استان گلستان

حجت‌الاسلام سیدعلی طاهری بیان کرد: برگزاری نخستین همایش ملی «گردشگری خلّاق، فرصت‌ها و چالش‌ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول» مأموریتی برای رفع مشکلات گردشگری در استان گلستان به‌صورت خاص و کشور به صورت عام است.

وی با بیان اینکه رونق گردشگری نیازمند تغییر نگاه مدیران و مسئولان گردشگری است، گفت: ما در توسعه زیرساخت‌های گردشگری استان گلستان ضعیف عمل کرده‌ایم که امیدواریم در این دولت نگاه ویژه‌ای به این صنعت شود.

**اقتصاد پایدار روستا‌های گلستان با توسعه گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان نیز در این همایش گفت: استان گلستان در دو حوزه برندسازی و بازاریابی دچار مشکل است که باید برای این دو موضوع برنامه‌ریزی شود.

محمدجواد ساوری با قدردانی از دانشگاه آزاد اسلامی واحد علی‌آبادکتول برای برگزاری این همایش گفت: تراوشات ذهنی استادان، پژوهشگران و دانشجویان در این مرکز علمی می‌تواند در نوآوری صنعت گردشگری استان تأثیرگذار بوده و ما را برندسازی و بازاریابی جاذبه‌های گردشگری همراهی کند.

از تأکید بر ورود دانشگاه‌ها به صنعت گردشگری تا فعالیت ۱۶۴ بوم‌گردی‌ در استان گلستان

وی با اشاره به سهولت صدور مجوز‌ها در این دولت خاطرنشان کرد: دعوت از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی بر گسترش فرهنگ گردشگری نیاز امروز ماست.

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان گلستان از پایین بودن سرانه اعتبارات ملی برای توسعه زیرساخت‌های این استان انتقاد کرد و افزود: بیش از ۷۰ درصد جاذبه‌های گردشگری استان گلستان در روستا‌ها و مناطق کوهپایه‌ای واقع شده که توسعه زیرساخت‌های گردشگری در این مناطق می‌تواند عاملی مهم در توسعه و پایداری اقتصاد روستا‌ها باشد.

ساوری تأکید کرد: همکاری و همراهی نمایندگان مجلس شورای اسلامی در اخذ اعتبارات می‌تواند به هموار کردن مسیر زیرساخت‌ها کمک کند و بهترین فرصت برای جذب گردشگر در استان گلستان فراهم است.

نماینده مردم شهرستان علی‌آبادکتول و بخش کمالان در مجلس شورای اسلامی هم در این همایش با تشریح ظرفیت‌های گردشگری استان گلستان گفت: گردشگری طبیعت، حیات وحش و کشاورزی ازجمله مزیت‌های رقابتی گردشگری در این استان است که باید در برنامه هفتم در راستای توسعه آن گام‌های اساسی برداریم.

از تأکید بر ورود دانشگاه‌ها به صنعت گردشگری تا فعالیت ۱۶۴ بوم‌گردی‌ در استان گلستان

رحمت‌الله نوروزی با بیان اینکه فعال شدن بیش از ۱۶۴ بوم‌گردی‌ها در استان گلستان بستر لازم برای جذب گردشگر را مهیا کرده است، خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما به‌عنوان خدمتگزاران مردم حمایت برای رشد سرمایه‌گذاری در حوزه زیرساخت‌های گردشگری استان گلستان به‌خصوص ساخت هتل و بومگردی است.

به گزارش آنا، از تعداد ۳۶۰ عنوان مقاله ارسال شده به دبیرخانه همایش ملی «گردشگری خلّاق، فرصت‌ها و چالش‌ها» تعداد ۳۰۰ عنوان مقاله از سوی کمیته علمی و داوران پذیرش شده که تعداد ۱۲ عنوان مقاله به‌صورت سخنرانی ارائه شده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب