حمایت حداکثری از تشکلهای دانشجویی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیدحمید مهدیون مدیرکل تشکلهای سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در دیدار با اعضای هیئت نظارت بر تشکلهای اسلامی و شورای مرکزی تشکلهای اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی گیلان از اتخاذ تدابیر لازم برای حمایت حداکثری از تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد برای نقشآفرینی در حوزههای مختلف فرهنگی، سیاسی و اجتماعی خبر داد و اظهار کرد: مرکز ثقل فعالیتها و اولویتهای دانشجویان در فضای جنگ ترکیبی کنونی علیه کشور، باید نقشآفرینی در عرصه جهاد تبیین و امیدآفرینی باشد.
وی با اشاره به فرمایش امام خمینی(ره) که فرمودند«اگر دانشگاه اصلاح شود، مملکت اصلاح میشود» افزود: بیان این مسئله بسیار مهم و فرمایش شفاف و راهبردی است که باید به آن اهتمام ویژهای داشته باشیم. دانشگاه آزاد اسلامی دارای رسالت اجتماعی بوده و باید دارای پیوست سیاسی و اجتماعی باشد.
مدیرکل تشکلهای سیاسی اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اغتشاشات اخیر و حضور برخی از دانشجویان در این بین عنوان کرد: حضور دانشجویان از روی ناآگاهی بوده و حتی برخی از این دانشجویان به اندازه یک دانشجو دارای تحلیل نبودند. دشمن همواره به دنبال القای ناامیدی و عدم اصلاح یافتن امور میان جوانان و بهویژه قشر دانشجو بوده؛ اما حضور هر ساله و دیدار تشکلها با مقام معظم رهبری نشانگر اهمیت این موضوع است.
مهدیون با تأکید بر اینکه تشکل باعث پویایی، رشد و نمو در دانشگاههاست، مطرح کرد: سیاست کلی دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه و تقویت تشکلهاست و در این زمینه عزم راسخی وجود دارد. یکی از رسالتهای مهم در حوزه تشکلها استفاده از ظرفیتهای دانشگاه آزاد اسلامی و تلاش برای برجسته کردن این ظرفیتها است. تاکنون رزومه بیش از یک هزار استاد در سامانه تشکلها برای ارائه سخنرانی بارگذاری شده و این در حالی است که دانشگاه دولتی نیز برای تأمین استاد خود از دانشگاه آزاد اسلامی کمک میگیرد.
وی با ارائه گزارشی عمدهترین فعالیتها و اولویتهای تشکلهای دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی را تشریح کرد و ادامه داد: اکنون ۴۲۰ تشکل در واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی کشور فعال بوده که از این تعداد، ۳۰۰ تشکل دانشجویی و ۱۲۰ تشکل هم مربوط به استادان دانشگاه آزاد اسلامی است.
**لزوم پویایی تشکلهای دانشجویی در اولویتهای سیاسی و فرهنگی
محمد دوستار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی گیلان نیز پویایی و پیگیری هرچه بیشتر تشکلهای دانشجویی را درباره اولویتها و الزامات سیاسی و فرهنگی جامعه خواستار شد و گفت با توجه به آغاز فرایند برگزاری انتخابات مجالس خبرگان و شورای اسلامی در اواخر سال جاری حضور آگاهانه و منسجم در این عرصه سیاسی، زمینهساز برونرفت جامعه از مشکلات خواهد بود و این مهم در بستر آگاهی بخشی جهادگونه با تمرکز بر قوتها و پرهیز از نقاط ضعف میسر میشود.
به گزارش آنا، هر یک از اعضای شورای تشکلها در این نشست، نظرات خود را درباره لزوم راهاندازی دفتر ارتباط مراکز دانشگاهی با حاکمیت، تعمیق مناسبات و تعاملات مراکز علمی و تخصصی با نظام اداری و اجرایی کشور، تعیین شاخصها و اولویتهای فرهنگی، اجتماعی برای نقشآفرینی در عرصه جهاد تبیین و راهکارهای مهار تهاجمات رسانهایی دشمنان در فضای مجازی ارائه کردند.
انتهای پیام/