انصاری: غربیها جهاد پیامبر را با جنگ طلبی اشتباه نگیرند/ تمدن غرب پناهگاه مناسبی برای انسان امروز نیست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حجت الاسلام مهدی انصاری در نشست هم اندیشی اساتید دانشگاههای آزاد اسلامی استان بوشهر که با موضوع « حضرت محمد (ص) پیامبر مهر و مهربانی» در سالن شهید علیمحمدی دانشکده علوم انسانی واحد بوشهر برگزار شد، اظهار کرد: به تازگی موج جدیدی از دین و دیانت و پیروی سیره پیامبران در دنیا آغاز شده که این موج، موج بسیار ارزشمندی است.
وی بیان کرد: بعد از حملههایی که به شخصیت حضرت محمد (ص) شده سفری به اروپا داشتم که در این سفر برای من مسلم شد جهان کنونی آرام آرام به سمت توجه به دین خواهد رفت.
جهان کنونی به سمت تحولی بزرگ پیش میرود
انصاری افزود: پرداختن بیش از صدها کانال تلویزیونی و بیش از یکهزار سایت مجازی در موضوع دین، مسیحیت، قرآن، احکام آسمانی نشان میدهد که جهان به سمت تحولی اساسی پیش میرود.
در سفر اولی که به آمریکا داشتم تنها 50 مسجد دیده بودم ولی در سفر اخیری که به آنجا داشتم متوجه شدم تعداد مساجد به 5هزار مسجد افزایش پیدا کرده است |
این مسئول عنوان کرد: بعد از ترور شخصیتی پیامبر اکرم (ص) کتابخانههای جهان بار دیگر غباروبی، بازبینی خواهد شد و اکنون نیز صدها کتاب در غرب و شرق نوشته شده تا موضوع نبی، انبیاء الهی، وحی و ارتباط با آسمان دوباره مطرح شود.
وی با بیان اینکه آفرینش جهان خود تحولی بزرگ به شمار می رود، تصریح کرد: بزرگترین تحول جهان آفرینش خلقت انسان است که این تحول بزرگ در خلقت ادامه و گسترش خواهد یافت.
نماینده مذهبی جمهوری اسلامی ایران در اروپا با اشاره به اینکه جهان با تضاد زنده است، خاطرنشان کرد: گروههای النصره، داعش و ... در دوران پیش از میلاد مسیح و یا پس از آن در مسیر فعالیتهای منحرفانه قرار گرفته و این رویه هنوز هم در جهان ادامه دارد.
انصاری گفت: تمدن غربی به رغم غولآسا بودنش هنوز هم نتوانسته به زندگی مردم جهت ببخشد و آنها را در مسیر کمال قرار دهد.
وی افزود: پیامبران در طول تاریخ انسانهای رها شده از مدار خود و خداوند را به خود آورده و توانستهاند به آنها موضوع از کجا آمده، با چه هدفی آمده و با چه هدفی خواهد رفت را به آنها تبیین کند.
تمدن غرب نمیتواند پناهگاه انسان امروزی باشد
انصاری با تاکید بر اینکه تمدن غرب ثابت کرده که هرگز نمیتواند پناهگاه و دژ استواری برای انسان امروزی باشد، یادآور شد: دین اسلام به عنوان یک اعتقاد الهام بخش و امیدبخش مسلمانان را تا قطب اروپا کشانده است.
وی با اشاره به اینکه دین اسلام جهانی میشود، افزود: موضوع جهانی شدن دین اسلام در کتابهای غربی نیز آمده و این مهم چیزی نیست که تنها در باور و عقیده ما گنجانده شده باشد.
انصاری افزود: در سفر اولی که به آمریکا داشتم تنها 50 مسجد دیده بودم ولی در سفر اخیری که به آنجا داشتم متوجه شدم تعداد مساجد به 5هزار مسجد افزایش پیدا کرده است.
انصاری به بیشتر بودن سابقه عراق نسبت به ایران اشاره و بیان کرد: گروههای تکفیری بویژه داعش در این مدت تمام آثار تاریخی و آثار قبل اسلام را از بین برده و بیش از 12 هزار قطعه میراث فرهنگی کشور عراق را از طریق ترکیه به فرانسه و اروپا ارسال کرده است |
وی بیان کرد: گروههای تکفیری بویژه داعش در این مدت تمام آثار تاریخی و آثار قبل اسلام را از بین برده و بیش از 12 هزار قطعه میراث فرهنگی کشور عراق را از طریق ترکیه به فرانسه و اروپا ارسال کرده اند.
انصاری خاطرنشان کرد: در موضوع شناخت پیامبر اکرم(ص) نباید ایشان را با مسیحیت و بودایی مقایسه کنیم بلکه به دلیل رسالت دوگانه پیامبر باید با حضرت داوود و حضرت ابراهیم مقایسه شود.
این مسئول با اشاره به اینکه از دیدگاه قران حضرت ابراهیم (ع) یک امت است، تصریح کرد: تاکنون نتوانستهایم آن طور که باید و شاید مقام و منزلت رفیع حضرت ابراهیم (ع) را شناسایی کنیم.
وی در موضوع فضایل و ویژگی پیامبر اکرم(ص) خاطرنشان کرد: شرکت پیامبر در حیات اجتماعی برای برای پیوند این حوزه به معنویت بوده و هیچ وقت دنبال جاطلبی سیاسی نبوده است.
غربیها جهاد پیامبر را با جنگ طلبی اشتباه نگیرند
وی افزود: غربی ها با تحقیق در مورد زندگی پیامبر اکرم جهادهای وی را به جنگ تفسیر میکنند و این در حالی است که پیامبر هیچ وقت جنگطلب نبوده است.
انصاری با بیان اینکه ازدواجهای متعدد پیامبر بنا بر مسئولیتپذیری وی بوده است، ابراز کرد: پیامبر در جوانی تنها یک همسر داشت که بسیار سالمندتر از خودش بوده است.
نماینده مذهبی جمهوری اسلامی ایران در اروپا گفت: ویژگیهای پیامبر بیشتر در زندگینامه معمول وی نهفته است ولی یک نکته مهم در مورد شخصیت والاقدر پیامبر اکرم (ص) داشتن تقوای تمام و به معنای واقعی کلمه است.
انصاری تصریح کرد: 124 هزار پیامبر وجود داشته که خداوند هر کدام از آنها را به سمت امت و ملتی فرستاده و خداوند هیچ ملت و امتی را بدون پیامبر و راهنما نگذاشته است.
انتهای پیام/