جهان جدید به دنبال انسان مادیگر و تسلط بر انسانهاست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین دوره طرح ملی اعتلا در استان بوشهر با برگزاری نشست تخصصی «غربشناسی با تأکید بر آمریکاشناسی و صهیونیسمشناسی» با حضور پرشور دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بوشهر برگزار شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با تأکید بر آمریکاشناسی و صهیونیسمشناسی با توضیح اینکه یهود تاکنون دو بار تفکر تشکیل حکومت جهانی را در سر داشته است، گفت: تلاش برای تحقق این حکومت جهانی نهتنها به منظور دستیابی به قدرت و مسائل مالی، بلکه با هدف گسترش ایدئولوژی خود یعنی سلطهطلبی و برتریجویی همراه بود که با شکست مواجه شد.
عبدالرحیم افروغ با بیان اینکه در طراحی نظم نوین جهانی، جهان به مانند بشر دارای مغز و قلب توصیف شده است، توضیح داد: در این توصیف آمده همانطور که انسان به قلب و مغز نیازمند است، جهان نیز به آن نیاز دارد و مغز جهان آمریکا و قلب آن رژیم صهیونیستی است.
وی با تأکید بر اینکه تمدن غرب و آمریکا بهعنوان نقطه ثقل جهان جدید، یک مبانی کاملاً ایدئولوژیک دارد، ادامه داد: طراحی جهان جدید کاملاً هدفمند بوده و به دنبال آن است که انسان مادیگر و تلاش برای رسیدن به نهایت لذت مادی و دنیوی بشناساند و گروهی بهعنوان قوم برتر بر جهان و انسان حکمفرما شوند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه تقابل تمدن اسلامی و تمدن غربی، تقابل جبهه حق و باطل است، افزود: نسلکشی کلیدواژه فرعونیان تاریخ است. مبنای تمدن اسلامی، انسان توحیدی و مبنای تمدن جدید، انسان نفسمحور بوده که در تضاد هم هستند. مبنای نگاه یهود و تمدن غربی، بهرهبرداری است، در حالی که مبنای تمدن انسان توحیدی قرب الهی و سعادت اخروی است.
افروغ تأکید کرد: تا پیش از کشف آمریکا، حداقل چهار تمدن که متشکل از چندین حکومت بود، در آمریکا فعالیت داشتند. در نقل قولهای تاریخی چیزی میان ۳۳ تا ۹۹ میلیون سرخپوست در آمریکا سکنی داشتند، اما با کشف آمریکا به تدریج با همان تفکر برتریجویی و نسلکشی به مقابله با سرخپوستها پرداخته شد.
وی با بیان اینکه سندسازی مسئلهای است که به کرار برای تقابل با تمدن انسان توحیدی توسط غربیان صورت گفته است، اظهار کرد: این مسائل با چالشهای علمی و تفحص روشنگری میشود. غربشناسی علمی باید در جامعه علمی و رسانهای نهادینه شود و به صورت پشتوانه نظریهای بحث صورت بگیرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان بوشهر با بیان اینکه یکی از آرمانهای اساسی انقلاب اسلامی و دیدگاههای جدی در انقلاب اسلامی موضوع تمدن نوین اسلامی بوده که با تمدن غربی متفاوت است، عنوان کرد: تمدنها باهم ارتباط دارند، اما از هم متمایز هستند و تمایز اصلی بین تمدن غرب امروز و تمدن اسلامی در زمینه جهانبینی است.
افروغ اضافه کرد: تمدن غرب صرفاً در حوزههای مادی پیشرفت داشته و اومانیسم و انسانگرایی، ماتریالیسم، لیبرالیسم و سکولاریسم در حوزههای مادی قابل تعریف هستند، اما تمدن نوین اسلامی گفته علاوه بر پیشرفتهای مادی باید در حوزههای غیرمادی نیز پیشرفت داشته باشیم که غربیها هم به این موضوع جلوگیری از مادیگرایی صرف رسیدهاند.
در ادامه این نشست که به صورت مباحثه و گفتگومحور برگزار شد، مسائل مختلف موضوع نشست به بحث گذاشته شد و حاضران نظرات موافق و مخالف خود را نسبت به موارد طرح شده بیان کردند.
انتهای پیام/