به کسب 3 مدال از امیری در هانگژو خیلی امیدواریم/ مسئولان بعد از 2 سال جوایز ورزشکاران را بدهند
بهمن رضایی در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره ارزیابی خود از رکوردگیری تیم ملی پارادوومیدانی اظهار داشت: سی و هفتمین دوره مسابقات قهرمانی کشور برگزار شد و حدود ۳۵۰ ورزشکار پسر و دختر در این مسابقات شرکت کرده بودند. این دوره هم قهرمانی کشور و هم انتخابی تیم ملی برای بازیهای جهانی فرانسه و همچنین پاراآسیایی هانگژو محسوب میشد.
وی افزود: روز نخست در بخش بانوان الناز دارابیان توانست در ماده پرتاب دیسک رکورد آسیا را ارتقا دهد هر چند دیگر رکورد جهانی و آسیایی شکسته نشد اما باز برخی از ورزشکاران دختر ما توانستند رکوردهای خودشان را ارتقا دهند. در بخش پسران هم در روز نخست رقابتها چهار رکورد جهانی و آسیایی دستخوش تغییر شد. به طور مثال امانالله پاپی در رشته پرتاب وزنه و کلاس ۵۷، میلاد رمضانی و رضا حاتمی در دوی ۴۰۰ متر رکورد جهانی به دست آوردند. روز جمعه هم در کلاس ۵۳ محمد رشید مسجدی توانست رکورد جهانی و آسیایی را به نام خودش ثبت کند. رکورد قبلی در اختیار ورزشکاری از جمهوری آذربایجان بود که دیگر در این کلاس حضور ندارد و به کلاس ۵۴ رفته است. خوشبختانه جایگاه اول و دوم کلاس ۵۳ در اختیار ورزشکاران خود ایران است.
سرمربی تیم ملی پارادوومیدانی درباره اینکه باید به کسب چه نتیجهای در مسابقات جهانی فرانسه امیدوار باشیم، اظهار داشت: با توجه به اینکه سهمیه پارالمپیک از همین مسابقات جهانی فرانسه آغاز میشود بچههای ما میتوانند سهمیههای بیشتری برای حضور در پاریس به دست بیاورند. ما میتوانیم تیم خوبی را به هانگژو بفرستیم تا نسبت به جاکارتا مدالهای بهتری بگیریم.
رضایی با اشاره به شرایط خوب حامد امیری گفت: خوشبختانه حامد از وضعیت خوبی برخوردار است و امیدوارم در مواد پرتاب دیسک، وزنه و نیزه به ۳ مدال طلا در بازیهای پاراآسیایی دست پیدا کند. با توجه به رکوردهای خوبی که در اختیار دارد و همچنین عملکرد عالی که اسفند ماه سال گذشته در مسابقات امارات بر جای گذاشت این امیدواری ما بیراه نیست.
وی در خصوص اینکه در فاصله کوتاه تا شروع پاراآسیایی هانگژو چه درخواستی از مسئولان دارد، توضیح داد: درخواست من از مسئولان این است که پس از ۲ سال جوایز ورزشکاران را به آنها پرداخت کنند. از کشتی گرفته تا خود ورزشکاران جانبازان و معلولان. حرف ورزشکاران این است که با پرداخت جوایز یک انگیزه مضاعفی برای آنها ایجاد شود. از طرف دیگر با توجه به تمریناتی که ورزشکاران سالم و همچنین بچههای جانبازان و معلولان پشت سر میگذارند زمان دقیق پرداخت جوایز را مشخص کنند نه اینکه نسبت به این مساله همچنان بلاتکلیف باشند.
انتهای پیام/