دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
نخست وزیر هند هم انتقاد کرد؛

پروانه اکران فیلمی درباره پیوستن سه زن به داعش باطل شد

پروانه اکران فیلمی درباره پیوستن سه زن به داعش باطل شد
ایالت بنگال غربی در هند پروانه اکران فیلم جدیدی که در آن سه زن هندی به گروهک داعش ملحق می‌شوند را باطل کرد. مقامات می‌گویند که این فیلم پتانسیل دامن زدن به خشونت در ایالتشان را دارد.
کد خبر : 846583

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری علم و فناوری آنا، بی بی سی نوشت، ایالت بنگال غربی در هند پروانه اکران فیلم جدیدی که در آن سه زن هندی به گروهک داعش ملحق می‌شوند را باطل کرد. مقامات می‌گویند که این فیلم پتانسیل دامن زدن به خشونت در ایالتشان را دارد.

فیلم «داستان کرالا» درباره سفر سه زن از ایالت کرالا است که به تروریست‌ها ملحق می‌شوند. سازندگان فیلم می‌گویند که این فیلم بر اساس سال‌ها تحقیق ساخته شده است، اما برخی منتقدان آن را پروپاگاندا خوانده است. دولت ایالت بنگال غربی برای حفظ آرامش در این ایالت عمدتاً مسلمان نشین اکران این فیلم را ممنوع کرده است.

اما برخی سیاستمدارهای حزب حزب بهاراتیا جاناتا (BJP) از این تصمیم دولت بنگال غربی انتقاد کرده‌اند. حزب BJP در کل کشور قدرت را در دست دارد، اما در بنگال غربی، که توسط حزب کنگره ترینامول اداره می‌شود، حزب اپوزیسیون محسوب می شود.

چندین رهبر BJP، هم در سطح فدرال و هم ایالتی، از این فیلم پشتیبانی کرده‌اند. دو فرماندار- اوتار پرادش و مادیا پرادش از حزب BJP- اعلام کرده‌اند که این فیلم را معاف از مالیات ساخته‌اند.

یک وزیر فدرال به نام آنوراگ تاکور گفت که دولت بنگال غربی با گروه‌های تروریستی سمپاتی دارد نه با قربانیان تروریسم.

نخست وزیرهند، نارندرا مودی، نیز در طول رقابت‌های انتخاباتی در ایالت کارناتاکا در هفته گذشته این فیلم را تحسین کرده بود و گفت بود که این فیلم نشان دهنده تبعات تروریسم در یک جامعه است.

قبل از اعلان دولت بنگال غربی، بازیگر هالیوودی شابانا عظمی توییت کرده بود که او از فراخوان‌های تحریم این فیلم حمایت نمی‌کند.

«داستان کرالا» که در سینماهای سراسر هند اکران شد، ماه ها قبل از اکرانش به منبع بحث و تبادل نظر تبدیل شده بود. در تیزر تبلیغاتی این فیلم که در ما نوامبر منتشر شد، یک بازیگر زن ادعا کرده بود که کاراکتر او یکی از 32000 زنی بوده که از آن ایالت به عضویت داعش درآمده بودند.

اما بعد از انتقادات و چالش‌های حقوقی، سازندگان این فیلم ادعای خود را تصحیح کردند و گفتند که این فیلم داستان واقعی سه زن دختر جوان از بخش‌های مختلف کرالا است.

فرمانداری کرالا نیز این فیلم را یک تلاش عامدانه برای ترویج نفرت و قطبی سازی این ایالت توصیف کره است، اما تاکنون اکران آن را ممنوع نساخته است.

در ایالت همسایه کرالا، ایالت تامیل نادو، اتحادیه پردیس داران سینمایی گفت که با پیش بینی اعتراضات اکران این فیلم را متوقف می کند.

پیشتر، دیوان عالی کرالا با ادامه اکران این فیلم مخالفت کرده بود. هفته آینده، قرار است که دیوان عالی این ایالت به این موضوع رسیدگی کند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب