رفع نیازهای صنعت با گسترش شرکتهای دانشبنیان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از بندرعباس، محمدحسین رنجبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در نشست با مدیران پالایش گاز سرخون و قشم با شرح توانمندیهای دانشگاه در برآورده کردن نیازهای صنعت گاز اظهار کرد: ارتباط دوسویه بین جامعه دانشگاهی و صنعتگران میتواند راه حلی خوب و مطلوبی در راستای شناخت توانمندی دو طرف در برآورده کردن خواستها و نیازهای جامعه هدف باشد.
وی گسترش شرکتهای دانشبنیان را یکی از سیاستهای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در برآورده سازی نیازهای صنعت اعلام کرد و افزود: چرخش سیستم آموزش دانشگاه از صرف آموزشی به مهارت محور و کارآفرینی در راستای حل مسائل و مشکلات صنعت و جامعه انجام گرفته و این نقطه قوت و اشتراک میتواند به توسعه طرفین کمک قابل توجهی کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان اعضای هیئت علمی توانمند را در بدنه دانشگاه یکی دیگر از فاکتورهای موفقیت در ارتباط با صنعت قلمداد کرد و ادامه داد: در صورت ارتباط مؤثر صنعت با اعضای هیئت علمی دانشگاه، بدون شک، میتوان از توانمندی استادان در برطرف کردن نیازهای صنعت بهرهمند شد.
** دانشگاه بازویی مطمئن برای توسعه بخشیدن به فعالیتهای صنعتگران
مدیر پالایش گاز سرخون و قشم نیز با اشاره به توانمندی صنعت گاز در کشور، دانشگاه را بازویی مطمئن برای توسعه بخشیدن به فعالیتهای صنعتگران دانست و گفت: تعامل صنعتگران با دانشگاهیان میتواند دو بال پرواز توسعه کشور در حوزه علم و عمل باشد.یکی از نیازهای صنعت به دانشگاهیان طراحی نظام جامع مدیریت است. در حوزه منابع انسانی، معرفی استادان مجرب و صاحبنظر در این حوزه میتواند برخی از چالشهای پیش رو را در این شرکت مرتفع سازد.
یاشا حسنزاده خواستار داشتن ارتباط با شرکتهای دانشبنیان در حوزه صنعت گاز شد و بیان کرد: این شرکت آمادگی دریافت اطلاعات در زمینه طراحی و پیادهسازی ابزارهای اثربخشی و جذب استعدادهای بالقوه را نیز در زمینه کیفیتبخشی به محصولات و تولیدات خود را دارد.
وی از حمایت این شرکت از پایاننامههای مرتبط با صنعت گاز خبر داد و اضافه کرد: حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی با هدف بهرهمندی بیشتر از توانمندی علمی، پژوهشی و اجرائی مراکز دانشگاهی در زمینه انجام تحقیقات مرتبط با صنعت گاز، شامل؛ فرایند تولید (پالایش گاز)، بهداشت، ایمنی، محیطزیست، مهندسی صنایع، مدیریت اجرایی، منابع انسانی، انتقال فناوری نو، انرژی، حفاظت صنعتی، تکنولوژی نانو و... را مطابق آخرین دستورالعملهای وزارت نفت در دستور کار خود دارد.
مدیر پالایش گاز سرخون و قشم جداسازی ترکیبات با ارزش را از پسابهای تولیدی این شرکت را یکی از چالشهای این شرکت قلمداد کرد و توضیح داد: این موضوع و بسیاری از موضوعات دیگر میتواند بهعنوان پروژه تحقیقاتی و پژوهشی مورد ارزیابی و پایش قرار گیرد و مشکلات پیش روی صنعت را مرتفع کند.
وی ابراز امیدواری کرد که با تعامل و همکاری دوجانبه، راه رشد و شکوفایی این صنعت در کشور به شکوفایی و بالندگی نزدیک شود و شکاف میان صنعت و دانشگاه به ارتباط مؤثر و کارا ترمیم و استمرار یابد.
انتهای پیام/