آغاز ثبتنام از کاندیدای کشتی و گزینههای احتمالی در انتخاباتِ پیش روی فدراسیونِ دبیر
به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، ریاست چهار ساله علیرضا دبیر بر فدراسیون کشتی، ۲۶ تیر ماه به پایان خواهد رسید. او در انتخابات ۲۶ تیر ماه سال ۹۸، درحالیکه علیرضا حیدری چندی پیش از برگزاری انتخابات از شرکت در آن انصراف داده و امیررضا خادم و عباس جدیدی هم صلاحیتشان برای حضور در انتخابات تایید نشده بود، در رقابت با حمید بنیتمیم نایبرئیسِ فدراسیون رسول خادم و سرپرست اول فدراسیون کشتی بعد از استعفای خادم، و عبدالمهدی نصیرزاده، رئیس فدراسیون کشتی شد.
رایگیری به دور دوم کشیده شد، آن هم با کسی که پیش از مجمع نامش کمتر شنیده شده بود: نصیرزاده؛ فردی که خودش را جزو خانواده کشتی میدانست و میداند، اما جامعه کشتی همچنان بعد از دو سال ریاست بر سازمان لیگ کشتی، نسبت به او گارد دارد و این شخص را جزئی از خود نمیداند.
درحالیکه امروز نه رئیس کمیته ملی المپیک و نه وزیری که چهار سال قبل در زمان برگزاری انتخابات کشتی بر مسند بودند و دبیر با هر دوی آنها هم وارد چالش شده بود، هیچکدام در سئول حضور ندارند، فدراسیون کشتی با هماهنگی وزارت ورزشی که دبیر با وزیر و برخی معاونانش در مقاطعی دچار چالش جدی و ادامهدار شده، کار ثبتنام از نامزدها را آغاز کرده است.
از امروز (پنجم اردیبهشت) تا ۱۰ روز کاری ثبتنام در محل دبیرخانه فدراسیون کشتی و زیر نظر ابراهیم مهربان مربی سابق تیم ملی و دبیر حال حاضر فدراسیونِ دبیر انجام خواهد شد.
قهرمان المپیک ۲۰۰۰ سیدنی تا همین اواخر در همه مصاحبههایش تاکید کرده بود که تصمیم قطعی خود را برای حضور یا عدم حضور نگرفته، اما او در همین روز نخست و در ساعت اولیه ثبت نام خود را انجام داد.
اما علاوه بر دبیر احتمال حضور چه کسانی در انتخابات پیش رو وجود دارد؟
نامزدهای انتخابات ورزشی معمولا به سه شیوه ورود میکنند، کسانی که مستقل و برای رقابت و جنگیدن میآیند، کاندیدای پوششی که شاید هم پیش از رایگیری به نفع یک نفر کنار روند و همچنین آنهایی که میدانند رای نمیآورند، اما از این میان اسم و نامی در خواهند کرد و چندی نامشان به رسانه خواهد آمد.
عباس جدیدی، قهرمان نامدار کشتی ایران شاید یکی از نامزدها باشد، مردی که از سوی فدراسیونِ دبیر برای عضویت در شورای کشتی آسیا معرفی شد، اما با حاشیههایی که شب انتخابات پیش آمد، رای نیاورد و رابطهاش با دبیر، از گذشته تا کنون فراز و نشیبهای زیادی داشته که امتدادش به حال رسیده است.
عبدالمهدی نصیرزاده، هرچند که به رویای ریاست فدراسیون رسیده و در ایامی که رئیس سازمان لیگ کشتیِ علیرضا دبیر بود، در انتخابات فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام به رای لازم رسید، اما همچنان کشتی را دوست دارد و بدش نمیآید اگر دبیر نبود، دوباره برای رسیدن به ریاست فدراسیون کشتی تلاش کند.او هم شاید بیاید و احتمالا اگر دبیر تا آخرِ انتخابات بماند، او به نفع دبیر کنار برود.
عبدالله عزیزی، شاید هم یکی از گزینهها او باشد که سال گذشته با هماهنگی فدراسیونِ علیرضا دبیر و اداره کل ورزش استان تهران، چند ماه مانده به پایان دوره چهار ساله ریاستش بر هیئت کشتی تهران از کار برکنار شده و این را اقدامی غیرقانونی از سوی فدراسیون عنوان کرد.او در انتخابات قبلی، یکی از حامیان علیرضا دبیر بود که چند سال بعد از سوی دبیر کنار گذاشته شد.
باید دید احتمالات و شنیدهها چقدر به واقعیت نزدیک خواهد شد و آیا انتخابات بیحاشیه و آرامی در انتظار کشتی است؟ آیا حالا که دبیر در همین قدم اول خودش به عنوان نفر اول ثبت نام کرده باعث می شود بقیه از آمدن منصرف شوند؟
انتهای پیام/