درخواست رژیم صهیونیستی از اردن برای اخراج معتکفان از مسجدالاقصی و رد آن از سوی امان
به گزارش گروه جهان خبرگزاری آنا به نقل از سما، وزارت امور خارجه رژیم صهیونیستی از اداره اوقاف اردن (متولی مسجد الاقصی) خواست تا با هدف خروج معتکفان، با جوانان فلسطینی گفت و گو کند.
وزارت امورخارجه رژیم صهیونیستی در حساب رسمی خود در توئیتر با اعلام این درخواست ادعا کرد: کسانی که حرمت مسجد الاقصی را می شکنند و در داخل مسجد تحصن کردهاند، خطرناک ترین، تندروترین و از تحریک کننده ترین عوامل حماس و دیگر سازمانهای تروریستی هستند.
در ادامه این درخواست آمده است: از اردن میخواهیم از نگهبانان اداره اوقاف (متولی مسجد الاقصی) خود بخواهد که تندروهای فلسطینی را که درصدد اغتشاش هستند، بیرون براند.
در مقابل، یک مقام مسؤول اردنی گفت که کشورش با اقدام سیاسی اسرائیل که حقایق موجود و جاری در مسجد الاقصی را وارونه نشان می دهد، مقابله می کند.
اردن پیامهایی را که اسرائیل درخصوص حوادث جاری در مسجد الاقصی از طریق واسطه ارسال کرده، نپذیرفته است، و به طرفهای میانجی گفته که اسرائیل حقایق را وارونه جلوه می دهد و می کوشد اداره اوقاف امان را مسؤول تنش در حرم مسجد الاقصی معرفی کند.
براساس این گزارش، وزارت امورخارجه اردن به طرفهای میانجی اطلاع داده که امان آماده پذیرش پیام مستقیم از اسرائیل است، اما مشروط به این که محتوای این پیام آن باشد که تل آویو دست از نقض قوانین و هتک حرمت مسجد الاقصی و وضعیت تاریخی و حقوقی موجود و تعدی به نمازگزاران بکشد و محدودیتهای تحمیلی را که برای آزادی عبادت برای مسلمانان وضع کرده، لغو کند.
وزارت امورخارجه اردن، اسرائیل را مسؤول کامل تشدید تنشها، پیامدهای آن می داند و تماس با کشورهای منطقه و دیگر کشورها را گسترش داده تا با اجماع سازی بین المللی بتواند اقدامات اسرائیل را متوقف و به ایجاد آرامش کمک کند.
درخواست رژیم اسرائیل از اردن همزمان با آن صورت می گیرد که روزنامه صهیونیستی «معاریو» با تأیید متشنج بودن اوضاع در مسجد الاقصی، اعلام کرد که جوانان فلسطینی درهای این مسجد را بسته و داخل آن تحصن کردهاند.
نظامیان صهیونیستی دور تازهای از خشونت با فلسطینیان در مسجدالاقصی را آغاز کردهاند بطوری که بامداد چهارشنبه ۱۶ فروردین، به معتکفان داخل مسجد القبلی در صحن مسجد الاقصی حمله و تلاش کردند آنان را از مسجد بیرون کنند. در آن حمله، بیش از ۲۰۰ نفر از نمازگزاران فلسطینی زخمی و ۴۰۰ نفر دیگر بازداشت شدند.
از چهارشنبه تاکنون مسجدالاقصی مکان درگیری و تنش میان نظامیان مسلح صهیونیستی و فلسطینیان معتکف در مسجد است.
در پاسخ به این حملات و جنایات رژیم صهیونیستی، گروه های مقاومت فلسطین چندین بار شهرک های صهیونیست نشین اطراف مرز نوار غزه و شمال سرزمین اشغالی را با موشک هدف قرار دادهاند.
چندین عملیات شهادتطلبانه نیز در شهرهای مختلف انجام شده است.
انتهای پیام/