حرکت ووشو با شیب تند روی خط پیشرفت/ فدراسیونی که در کرسیهای بینالمللی پیشتاز است
به گزارش خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، ووشو در سال 93 سال نسبتا خوبی را سپری کرد. حضور در یکی دو تورنمنت معتبر از جمله بازیهای آسیایی و جام جهانی و دست پر ورزشکاران ایران رشته در این رقابتها ، نشان میدهد که ووشو را هم میتوان در زمره ورزشهای موفق در سال 93 دانست.
استارت جدی ووشوکارن برای بازیهای آسیایی
تیمهای ملی ووشو مردان و زنان ایران فروردین ماه سال 93 را با استارت اردوهای خود به منظور حضور در بازیهای آسیایی که مهمترین تورنمنت پیش روی آنها بود ، آغاز کرد.
در بخش تالو مردان علی وطنخواه، فرشید اسدیان، فرشاد عربی، محمدرضا عزیزخانی، احسان پیغمبری، رضا خلف زاده، حسام تشنیزی و امیر محمدرضایی، نفراتی بودند که با درخشش خود در اولین اردوی تیم ملی به صلاحدید توحید اسدیان که هدایت تیم ملی تالو ایران را برعهده داشت، به دور بعدی اردوها راه پیدا کردند.
در بخش ساندا هم، حسین اوجاقی سرمربی و رامین موحدنیا مربی این تیم ، علی بختیاری، اکبر محمدزاده، مرتضی خدابنده لو و افشین سلیمی را در وزن 56 کیلوگرم، علی یوسفی، سعید شیبک، جعفر شیرزاد و علیرضا بختیاری را در وزن 60 کیلوگرم، محسن محمدسیفی، حسن کریمی فر و جواد قزسفلو در وزن 65 کیلوگرم، سجاد عباسی، مسعود فاضلی، مجتبی حسین زاده، میلاد قزسفلو و علیرضا صحرانشین در وزن 70 کیلوگرم و جواد آقایی، امیر فضلی، حمیدرضا لادور و مرتضی نوروزی را در وزن 75 کیلوگرم را در اردوی تیم ملی در بخش ساندا نگه داشت تا با این نفرات ادامه اردوها را پیش بگیرد.
همزمان با برگزاری اردوهای انتخاباتی تیم ملی مردان ایران، دختران ووشوکار هم در اردوی انتخاباتی بانوان حاضر شدند که در نهایت آمنه احسانینژاد سرمربی تیم ملی ووشو در بخش تالو، هانیه رجبی، نفیسه پورگنجی، حمیده برخور، الهام مقصودزاده، ثمین نادم حیرتی و زهرا قنبری را به اردوی نهایی تیم ملی دعوت کرد و همچنین در بخش ساندا الهه منصوریان، سهیلا منصوریان، سامره کیانی و سوده عزتی در وزن 52 کیلوگرم و شهربانو منصوریان، مریم هاشمی، صدیقه دریایی و خدیجه آزادپور در وزن 60 کیلوگرم با نظر پانگ یانگ، سرمربی تیم ملی ووشو در بخش ساندا به مرحله بعدی تیم ملی راه یافتند.
مصدومیت زانو بازیهای آسیایی را از فضلی و آقایی گرفت
اردوها به طور منظم و مرحلهای پیگیری میشد تا این که در اردیبهشت ماه، جواد آقایی، سانداکار وزن 77 کیلوگرم تیم ملی ایران به دلیل آسیبدیدگی جدی از ادامه حضور در اردوها مرحوم شد. دارنده مدال برنز جهان و نقره آسیا که پیش از آغاز اردوهای تیم ملی از ناحیه زانو دچار آسیب دیدگی شده بود، نتوانست تیم ملی را در ادامه اردوهای آمادهسازی ادامه دهد و به دلیل جدیت مصدومیت وی و این که باید زانوی خود را به دست تیغ جراحان میداد، بازیهای آسیایی اینچئون را هم از دست داد تا مربیان تیم ملی یکی از مدالهای خود در این رقابتها را از دست رفته ببینند.
در ادامه امیر فضلی سانداکار وزن منهای 74 کیلوگرم، هم با مصدومیتی شدید روبهرو شد از ناحیه زانو روبهرو شد و او هم شانس حضور در بازیهای آسیایی را از دست داد.
مریم هاشمی از ووشوکاران برتر بخش بانوان ایران هم با شکست در اردوی انتخاباتی تیم ملی ووشو بانوان نتوانست در اردو باقی بماند. مریم هاشمی مقابل شهربانو منصوریان متحمل شکست شد و از حضور در ادامه اردوها بازماند. پیش از آن نیز خدیجه آزادپور دارنده مدال طلای بازیهای آسیایی 2010 گوانگژو در همین وزن با قبول شکست در رقابت انتخابی، از جمع اردونشینان کنار رفته بود.
ترکیب نهایی ووشوکاران مشخص شد
اردوهای تیم ملی مرحله به مرحله پیش میرفت و در پایان هر مرحله برترینها به مرحله بعدی راه پیدا میکردند. در خرداد ماه فدراسیون ووشو گزارشی از میزان آمادگی و شرایط ملیپوشان ارائه داد و در آن گزارش به تشریح برنامههای پیش روی تیمهای مردان و زنان تا آغاز بازیهای آسیایی اینچئون پرداخت.
ترکیب نهایی تیم ملی اعزامی ووشو بانوان به بازیهای آسیایی اینچئون اول مرداد ماه مشخص شد. بر این اساس پس از آخرین رقابت انتخابی در وزن 60 کیلوگرم ساندای بانوان بین شهربانو منصوریان و صدیقه دریایی برگزار شد که منصوریان در پایان به برتری دست یافت و مسافر بازیهای آسیایی شد. سومین مبارزه منصوریان و دریایی درحالی امروز برگزار شد که پیش از این هرکدام در مبارزات روبرو به یک پیروزی رسیده بودند. با این اوصاف خواهران منصوریان که هرکدام مدال طلای جهان را در کارنامه دارند، نمایندگان ووشوی بانوان ایران در بخش ساندا یودند که در اینچئون به میدان رفتند.با این نتایج الهه منصوریان در وزن 52 کیلوگرم و شهربانو منصوریان در وزن 60 کیلوگرم سانداکاران ایران در بازیهای آسیایی هستند.
در بخش مردان هم سانداکاران ترکیب تیم ملی که قرار شد به بازیهای آسیایی اینچئون اعزام شوند را اکبر محمدزاده، علی یوسفی، محسن محمد سیفی، سجاد عباس امیر، حمید رضا دلاور و نفرات ذخیره این تیم را علی بختیاری، جعفر شیرزاد و میلاد قزلسفلو تشکیل میدادند.
همچنین در همان زمان از 12 داور ایرانی ووشو دعوت شد تا در مسابقات بینالمللی ایتالیا عازم این کشور شوند و در دوره بینالمللی داوری ووشو حاضر شودند. بر این اساس در تاریخ 11 خرداد ماه سال 93 ، علیرضا خسروی، مجید خوب یاری، صفری، شاکری، خانم ها علیجان زاده و حاجی قهرمانی برای کسب مدرک بین المللی و توحید اسدیان، محمد نوری، رضا اسکندری، زاهد ابراهیمی، خانم ها اشگرف و ساخورده نیز برای ارتقای درجه بین المللی داوری به ایتالیا اعزام شدند و در نهایت همه این داوران با اخذ مدرک بینالمللی این دوره به کشور بازگشتند.
دیدارهای دوستانه ایران با چین و روسیه
فدراسیون ووشو ایران در ادامه مقرر کرد که در تیرماه سال 93 تیم ملی ووشوی ایران در راه آماده سازی خود برای حضوری قدرتمند در بازیهای آسیایی اینچئون، در قالب دیداری دوستانه با روسیه (قهرمان اروپا) به میدان برود. این دو تیم در دو روز با هم رقابت کردند. تیم ملی ایران در نخستین رقابت خود مقابل تیم ملی ووشو روسیه درخشش خوبی داشت و مقابل حریفان خود که از برترینهای ووشو به برتری رسید.
همچنین یک تیم از ایران به هفتمین دوره مسابقات بین المللی ووشو که در گرجستان برگزر میشد اعزام شد. تیم منتخب شائولین چوان که به نمایندگی از ایرانبه این مسابقات رفته بود، موفق به کسب نتایج قابل توجهی شد. بر این اساس پوریا سنایی (65 کیلوگرم، مدال نقره)، عرفان تباوار (34 کیلو، مدال نقره)، محمود ریگی (90 کیلو، مدال طلا)، نوید فروزانفر (70 کیلو، مدال نقره)، محمد برزگر (60 کیلو، مدال برنز)، محمدامین غلامی (56 کیلو، مدال نقره)، کامران آبدار (85 کیلو، مدال طلا)، یوسف حصاری زاده (70 کیلو، مدال طلا)، میکائیل ناصری (مدال نقره)، محمد سلیمانی (70 کیلو، مدال برنز)، سعید شریفی (80 کیلو، مدال نقره)، امید ناصر بیان (52 کیلو)، امیررضا تقوی (56 کیلو، مدال نقره)، محمد محراب پورذکریا (37 کیلو، مدال نقره)، آرش حبیبی (90 کیلو، مدال نقره)، افشین سلیمی (75 کیلو، مدال طلا)، احمدرضا بائی (28 کیلو، مدال نقره) و امیرمحمد خادملو (75 کیلو، مدال نقره) و سامان رمضانی نژاد (44 کیلو، مدال طلا)، سانداکاران اعزامی به این رقابت های بین المللی بودند. در بخش تالو نیز رضا همتی (در فرم نان چوان، مدال نقره) و آریا رزاقی (در فرم های نن گوئن، نن دائو و نان چوان، 2 طلا و یک نقره) به تفلیس رفتند.
مهرداد شیرازی سرپرستی این تیم در اعزام به گرجستان را برعهده داشت. محمد قهاری به عنوان داور و محمدرضا طالبی به عنوان سرمربی اعزام شده بودند.
در ادامه دیدارهای تدارکاتی تیم ملی ووشو اینبار تیم ملی چین در بخش ساندا برای برگزاری دو دیدار تدارکاتی با تیم ملی ایران، وارد ایران شد. ملیپوشان ایران در دیدار نخست خود مقابل چین به برتری 4 بر صفر دست یافتند و در مقابل نمایندگان مهد ووشوی جهان قدرتنمایی کردند. در این دیدار و در وزن منهای 56 کیلوگرم اکبرمحمدزاده برابر شاویوفی به پیروزی رسید و در وزن منهای 60 کیلوگرم علی یوسفی مقابل فو یوندونگ برنده شد.در وزن منهای 65 کیلوگرم محسن محمدسیفی همچون همیشه با اقتدار مبارزه کرد و ونگ شیکای را مغلوب ساخت و در نهایت حمیدرضا لادور در وزن منهای 75 کیلوگرم ونگ یوهو از چین را ناک اوت کرد.
تیم ملی مردان ایران در دومین دیدار دوستانه خود مقابل چین باز هم به برتری دست پیدا کردند. در تک بازی انجام شده در چارچوب دومین دیدار، جعفر شیرزاد در 65 کیلوگرم توانست 2 بر صفر ونگ شیکایی را از پیشرو بردارد. تا پیروزی باز هم از آن سانداکاران ایران باشد.
در بخش ووشو بانوان نیز، دختران ووشوکار ایران در بخش ساندا مقابل حریفان چینی خود به برتری رسیدند. بر این اساس در وزن 52 کیلوگرم، الهه منصوریان توانست در 2 راند بر سانگ ژو جینگ غلبه کند. در 60 کیلوگرم، شهربانو منصریان هم 2 بر صفر لی ژیاو تانگ را از پیش رو برداشت. همچنین در روز دوم این مسابقات، سهیلا منصوریان موفق شد در 52 کیلوگرم بر سانگ ژو جینگ با نتیجه 2 بر صفر غلبه کند. صدیقه دریایی هم در 60 کیلوگرم با نتیجه مشابه بر لی ژیاو تانگ فائق آمد تا بانوان عملکرد قابل قبولی را به ثبت برسانند.
سه مدال حاصل تلاش ووشوکاران در المپیک نانجینگ
ووشوکاران نوجوان ایران هم در اواخر مرداد ماه سال 93 به المپیک نوجوانان نانجینگ چین اعزام شدند. تیم ووشو ایران متشکل از مهدی محمدی و محسن شهبازی در ساندای پسران، امیر دارابی تالوی پسران، صبا شریفی ساندای دختران، نفسیه پورگنجی و حمیده برخور تالوی دختران راهی این مسابقات شدند.
ملیپوشان ووشو ایران المپیک نانجینگ را با پیروزی آغاز کردند. در جایی که در وزن 70 کیلوگرم، محسن شهبازی قهرمان جهان با قدرت سانداکار گرجستانی را مغلوب کرد. وی در ادامه مقابل حریفی از چین قرار گرفت و در این نبرد شکست خورد تا مدال برنز را از آن خود کند و نخستین مدال آور کاروان ایران در ووشو نانجینگ لقب بگیرد.
همچنین در وزن 60 کیلوگرم ساندای دختران صبا شریفی در دو راند نماینده برزیل را شکست داد و راهی مرحله نیمه نهایی شد. وی در ادامه و در رقابت با حریفی از روسیه به برتری رسید تا جواز حضور در دیدار نهایی را کسب کند. شریفی در دیدار نهایی به مصاف حریفی از کشور ویتنام رفت و با قبول شکست مقابل این ووشوکار به مدال نقره رسید.
همچنین مهدی محمدی در وزن 52 کیلوگرم مقابل حریفی از فرانسه رفت و با شکست وی توانست راهی دیدار فینال شود. محمدی باید در دیدار فینال رودرروی حریف قدرتمندی از چین قرا می گرفت که مقابل وی شکست خورد و دومین مدال نقره ایران را برگردن آویخت. تیم ساندای ایران در این رقابتها با همین 3 مدال ( دو نقره و یک برنز) به کار خود پایان داد.
در بخش تالو ، امیر داراربی موفق شد عنوان سومی فرم تای چی چوان را به نام خود ثبت کند؛ اما در مجموع دو فرم (دیروز در تای چی چوان به عنوان ششمی رسیده بود) به عنوان چهارمی بسنده کرد و نتوانست روی سکو برود. در بخش بانوان، حمیده برخور به اجرای تای چی چوان پرداخت که به مقامی بهتر از ششمی نرسید. وی در تای چی جین نیز که دیروز برگزار شد، همین عنوان را به دست اورده بود تا در مجموع، ششم المپیم نام بگیرد. نفیسه پورگنجی نیز در مجموع دو فرم، به عنوان چهارمی رسید.
مجمع سالانه ووشو برگزار شد
در شهریور سال 93 مجمع سالیانه فدراسیون ووشو با ریاست نصرالله سجادی برگزار شد. در این مجمع مهدی علی نژاد، رئیس فدراسیون ووشو گزارشی از عملکرد تیمهای ملی ایران در سال 92 ارائه کرد و به توضیح شرایط فدراسیون پراخت. همچنین ارائه گزارش مالی فدراسیون در سال 91 و 92 از سوی خزانه دار، گزارش بازرس فدراسیون و تصویب گزارش عملکرد، گزارش مالی سال های 91 و 92، گزارش بازرس، تقویم ورزشی سال 93 و بودجه فدراسیون در سال 93 مورد تصویب اعضای مجمع قرار گرفت.
آخرین اردوی تیم ملی ووشو ایران پیش از اعزام به بازیهای آسیایی اینچئون در 14 شهریور ماه آغاز شد و وشووکاران آخرین تمرینات خود را به مدت 8 روز و تا تاریخ 22 شهریور ماه، پیگیری کردند.
عملکرد قابل تحسین ووشوکاران دربازیهای آسیایی اینچئون
تیم ملی ووشوی ایران با 10 ورزشکار در بازیهای آسیایی 2014 حضور پیدا کرد.ترکیب تیم ملی ووشوی ایران در بخش ساندای زنان متشکل از الهه منصوریان در وزن 52 کیلوگرم و شهربانو منصوریان در وزن 60 کیلوگرم بود. در بخش تالوی زنان هم هانیه رجبی و حمیده برخور راهی اینچئون شدند.
تیم ملی ساندای مردان هم با ترکیب اکبرمحمدزاده در وزن 56 کیلوگرم، محسن محمدسیفی در وزن 65 کیلوگرم، سجاد عباسی در وزن 70 کیلوگرم و حمیدرضا لادور در وزن 75 کیلوگرم راهی اینچئون شدند. تیم تالوی مردان هم با ترکیب احسان پیغمبری و فرشاد عربی به اینچئون رفت.
در این دوره از بازیها محسن محمد سیفی مدال طلا، الهه منصوریان و حمیدرضا لادور مدال نقره و سجاد عباسی مدال برنز کسب کردند.
ووشو در بازیهای آسیایی گوانگجو با کسب سه مدال طلای خدیجه آزادپور، محسن محمد سیفی و حمیدرضا قلی پور و یک مدال برنز الهه منصوریان و یک مدال برنز پیغمبری در تالو به کار خود پایان داده بود. در واقع نتایج ووشو نسبت به دوره قبل نزول کرده و با نتایج گوانگجو قابل مقایسه نبود. هرچند بدون شک مصدومیت جواد اقایی و امیر فضلی در این نتایج بی تاثیر نبوده است.
با این حال در پایان کار ووشوکاران در بازیهای آسیایی اینچئون، محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان، کیومرث هاشمی رئیس کمیته ملی المپیک و همچنین نصرالله سجادی ، معاون ورزش حرفه ای و قهرمانی وزارت ورزش از عملکرد ووشو در این رقابتها ابراز رضایت کردند و بر این باور بودند که با پتانسیل موجود در این رشته، نتایج قابل قبولی کسب شده است.این درحالی بود که مسئولان این فدراسیون پیش از آغاز بازیهای آسیای قوبل کسب همین تعداد مدال را داده بودند و توانستند قول خود را عملی کنند.
ایران و ایتالیا تفاهمنامه همکاری امضا کردند
فدراسیون ووشو ایران با ریاست مهدی علینژاد در مهر ماه سال 93 تفاهمنامه همکاری با فدراسیون ووشو ایتالیا منعقد کرد. بر اساس این تفاهمنامه مقرر شد ، دو فدراسیون ایران و ایتالیا شاهد ارتقای همکاری های فنی، داوری و حضور در مسابقات بین المللی طرفین باشند. ارتباطی که بدون شک میتوانست نتیجه خوبی برای هر دو کشور به هرماه داشته باشد. تفاهمنامهای که چندی بعد از سوی فدراسیون جهانی ووشو ، توافق تاریخی خوانده شد.
در اواخر آبان ماه تیم منتخب شائولین لوهان چوان ایرن که عازم دهمین دوره فستیوال شائولین ووشو در چین شده بود، موفق شد در مجموع 10 مدال نقره و 15 برنز کسب کند و دست پر به ایران بازگردد. پیش از این هم تیم منتخب تای چی چوان ایران با کسب چهار مدال برنز به کار خود در مسابقات قهرمانی جهان که به میزبانی چین برگزار شده بود ، پایان داد.
نایب قهرمانی ایران در جام جهانی ساندا
در ادامه فعالیتهای ووشو کاران و حضورشان در مسابقات بینالمللی ،این بار تیم ملی ووشو ایران برای حضور در رقابتهای جام جهانی ساندا راهی اندونزی شد. در این رقابتها که روزهای 29 و 30 آبان ماه برگزار شده بود و تیم ملی ایران در مجموع بخش مردان و زنان با 7 نماینده راهی این مسابقات شده بود، در نهایت با کسب 6 طلا و یک نقره و کسب عنوان نایب قهرمانی برای تیم ملی ایران همراه شد.
در جریان این رقابتها که مدالآوران رقابت قهرمانی جهان از 18 کشور به مدت 2 روز با هم به رقابت پرداختند که تیم ایران با 7 سانداکار به مصاف حریفان رفته بود و در نهایت توانست با کسب 6 مدال طلا و یک نقره به مقام نایب قهرمانی جهان دست یابد. تیم ملی چین نیز با کسب 8 مدال طلا، جام قهرمانی را از آن خود کرد.
در بخش بانوان و در وزن منهای 52 کیلوگرم سهیلا منصوریان و در وزن منهای 75 کیلوگرم شهربانو منصوریان موفق به کسب مدال طلا شدند و در وزن منهای 65 کیلوگرم مریم هاشمی به مدال نقره دست یافت.
لازم به ذکر است در بخش ساندای آقایان نیز در وزن منهای 65 کیلوگرم جعفر شیرزاد، منهای 80 کیلوگرم حمیدرضا لادور، منهای 85 کیلوگرم حمیدرضا قلی پور و در وزن به اضافه 90 کیلوگرم مصطفی خلعتبری همگی موفق به کسب نشان خوشرنگ طلا شدند. هدایت تیم ملی ساندای آقایان را حسین اوجاقی و بانوان را نیز پانگ یان در جام جهانی ساندا اندونزی عهده دار بودند.
تیم ملی ووشو ایران قهرمان غرب آسیا شد
بهمن ماه سال 93 استان سیستان و بلوچستان و شهر زاهدان میزبان مسابقات ووشو غرب آسیا را بر عهده داشت. رقابتهایی که با حضور 83 ووشوکار آغاز شد ،در قابل 61 سانداکار و 22 تالوکار برگزار شد. در این رقابتها ووشوکارانی از کشورهای ایران، لبنان، یمن، سوریه، عراق، افغانستان، پاکستان، ازبکستان، قزاقستان و ترکمنستان حضور داشتندو کار خود را با برگزاری پیکارهای فرم چانگ چوان آغاز کردند. در پایان این مسابقات تیم ملی ووشو ایران با اقتدار توانست عنوان قهرمانی این مسابقات را از آن خود کند. ووشوکاران ایران در مجموع دو بخش تالو و ساندا با کسب 19 مدال رنگارنگ به عنوان قهرمانی سومین دوره رقابتهای غرب آسیا دست یافتند.
اسامی مدال آوران ایران به شرح زیر بود:
طلا: طاهر قاسمی (3طلا)، رضا خلف زاده (2 طلا)، علی وطنخواه، امیر محمدرضایی، مهرداد جوشن پسند، محمدرضا ریگی، دانیال ریگی، اکبر سراوانی، اشکان دلفانی و مرتضی عظیمی . نقره: امیر محمدرضایی (2 نقره)، رضا خلف زاده و علی وطنخواه. برنز:ناصر شهرکی و یعقوب قدرشناس.
دانشگاه آزاد قهرمان لیگ بانوان و پارس جنوبی قهرمان لیگ مردان شد
لیگ برتر ووشو مردان و زنان هم از آبان ماه سال 93 آغاز شد. بر این اساس مقرر شد که تیمها در دو گروه با یکدیگر به مبارزه بپردازند. در گروه یک این رقابتها، تیمهای دانشگاه آزاد، شهرداری بندرعباس، شینگ یی چوان ووشو(عمران اریکه)، رنگ فیروزه شیراز و تاکسیرانی آمل حضور داشنتد و در گروه دو نیز، پارس جنوبی، سپاه میرجاوه سیستان و بلوچستان، پاس قوامین ناجا و هیات آذربایجان شرقی رقابت کردند.
لیگ برتر ووشو بانوان در تاریخ 16 بهمن ماه با قهرمانی مقتدارنه تیم دانشگاه آزاد به پایان رسید. سون هیل البرز با 31 امتیاز دوم شد و هیات ووشوی سیستان و بلوچستان با 27 امتیاز جایگاه سوم را از آن خود کرد.
لیگ برتر ووشو مردان هم 30 بهمن ماه با قهرمانی تیم پارس جنوبی به ایستگاه پایانی رسید. تیم دانشگاه آزاد در این دوره از لیگ برتر نایب قهرمان شد و تیم شهرداری بندرعباس در رده سوم قرار گرفت.
علینژاد چهار سال دیگر ماندنی شد
13 اسفند سال 93 مجمع انتخاباتی فدراسیون ووشو در آکادمی ملی المپیک برگزار شد و مهدی علینژاد با کسب تمامی آرا موفق شد یرای 4 سال دیگر در سمت خود ابقا شده و سکان فدراسیون ووشو ایران را درست بگیرد. فردی که میتوان وی را از موفقترین مدیران ورزشی ایران به خصوص در اخذ کرسیهای بینالمللی دانست. علینژاد در سالهای حضور خود در این فدراسیون موفقیتهای بزرگی را برای ووشو ایران کسب کرده بود و این رشته را در مسیر پیشرفت با شیب تند قرار داده بود.
ووشو که به دلیل عدم حضورش در مسابقات المپیک همواره مورد توجه چندانی قرار نگرفته ، امروز به جایگاه خوبی در جهان رسیده است. تا جایی که برترین ووشوکاران جهان که اکثر اهل کشور چین(مهد ووشو جهان) این روزها در مبارزات رودرروی خود مقابل ووشوکاران ایرانی با خیال آسوده به میدان نمیروند و به هیچ عنوان نمیتوان پیشبینی کرد که نمایندگان ایران از پیش بازنده هستند.
ووشو ایران در 8 سال گذشته مسیر خوبی را سپری کرده است و امید میرود در ادامه هم این روند رو به رشد برای این رشته ورزشی ادامهدار باشد.روندی که شاید در سالهای آتی و زمانی که ووشو به المپیک راه پیدا کند،بتواند یکی از امیدهای ایران برای کسب مدال در المپیک باشد. هدفی که چندان دور از دسترس نیست و با برنامهریزی و مدیریت قوی قطعا عملی خواهد شد.
انتهای پیام/