دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
رئیس شورای علمی مسابقات مناظره دانشجویی:

مهم‌ترین هدف مسابقات ملی مناظره دانشجویان پاسخ به مطالبه رهبر معظم انقلاب است

رئیس شورای علمی چهارمین دروه مسابقات مناظره دانشجویان ایران گفت: مهم‌ترین هدف مسابقات ملی مناظره پاسخ به مطالبه رهبر معظم انقلاب است که انتظار داشتند در دانشگاه‌ها و حوزه‌های علمیه فضای آزاد اندیشی رشد کند.
کد خبر : 8397

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، دکتر علی منتظری در جمع دبیران اجرایی مرحله دانشگاهی و استانی چهارمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران بیان کرد: مسابقات ملی مناظره لبیکی بدون آلایش است به مطالبه رهبری در پاسخ به نامه طلاب که به عنوان منشور آزاد اندیشی معروف است.


وی با بیان اینکه مسابقات ملی مناظره که از سوی سازمان دانشجویان برگزار می‌شود، اهداف متفاوتی را پیگیری می‌کند، گفت: اجتماعی شدن دانشجویان، تمرین تحمل نظر مخالف و توانایی صحبت کردن از جمله مهارت‌هایی است که در مسابقات مناظره برای شرکت کنندگان ایجاد می‌شود و افزایش پیدا می‌کند.


وی خطاب به دبیران اجرایی چهارمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی با بیان اینکه نباید این مسابقات به یک محفل و چند دانشجوی خاص محدود شود، ادامه داد: باید تلاش کنیم مسابقات ملی مناظره با گسترگی برگزار شود و جمعیت زیادی از دانشجو‌ها و جوانان را در برگیرد.








سابقات مناظره دانشجویان ایران و هر فعالیت فرهنگی دیگر محتاج نگاهی وسیع است و باید از حالت فرمایشی و بروکراتیک سازمانی خارج شود

منتظری با تاکید بر اینکه مسابقات مناظره دانشجویان ایران از فعالیت‌های ابداع شده و جذاب در جهاد دانشگاهی است بیان کرد: جهاد دانشگاهی سابقه‌ای ۳۰ سال در فعالیت‌های فرهنگی دانشگاهی دارد و بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی در جهاد دانشگاهی سابقه دارند.


وی افزود: جهاد دانشگاهی سال‌ها در دانشگاه‌ها به فعالیت‌های فرهنگی مشغول بوده است و بسیاری از چهره‌های فرهنگی و هنری که منشاء خدمت هستند از فعالیت‌های فرهنگی و دانشجویی جهاد دانشگاهی متولد شده‌اند.


رئیس شورای علمی مسابقات مناظره دانشجویی با اشاره به اینکه متاسفانه بیشتر به جای پرداختن به اصل به حاشیه پرداخته‌ایم خطاب به دبیران اجرایی چهارمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی، گفت: افرادی که در کارهای فرهنگی فعالیت می‌کنند باید چشم انداز وسیع تری برای خود تبیین کنند و این فعالیت‌ها را تنها در راستای انجام وظایف سازمانی نبینند.


منتظری با بیان اینکه باید با دل‌ها وارد میدان شویم ادامه داد: مسابقات مناظره دانشجویان ایران و هر فعالیت فرهنگی دیگر محتاج نگاهی وسیع است و باید از حالت فرمایشی و بروکراتیک سازمانی خارج شود، اگر بتوانیم این کار را انجام دهیم موفق خواهیم بود.


وی با تاکید به این موضوع که فعالیت‌های فرهنگی به کارهای پیچده نیاز ندارد افزود: اول باید خود آماده باشیم تا بتوانیم جمع زیادی را همراه کنیم و فعالیتی تاثیر گذار انجام دهیم.


منتظری بیان کرد: دوره‌های مختلف جهاد دانشگاهی مبدع فعالیت‌های نو، جدید و تازه‌ای بوده است، یکی از این فعالیت‌های جدید فرهنگی در سازمان دانشجویان، مسابقات ملی مناظره دانشجویی است.


ثبت نام مسابقات ملی مناظره از پنجم اسفند ماه آغاز شده و مرحله استانی مسابقات در اردیبهشت ماه ۱۳۹۴ برگزار می‌شود.


علاقه مندان می‌توانند برای اطلاع بیشتر به پایگاه اینترنتی www. isdc. ir مراجعه کنند.


انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب