دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
معاون علمی رئیس جمهور:

کیفیت و بازخورد مصرف کننده برای تولید دانش بنیان مهم است

کیفیت و بازخورد مصرف کننده برای تولید دانش بنیان مهم است
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان رئیس جمهور با بیان اینکه در سال‌های آینده باید بر دو موضوع اصلی کیفیت محصولات و بازخورد‌هایی که از مصرف‌کنندگان و بازار گرفته می‌شود تمرکز کنیم، گفت: این بازخورد‌ها کمک می‌کند که تولیدکنندگان بهتر متوجه نیاز‌های بازار شوند و کیفیت محصولات خود را افزایش دهند.
کد خبر : 946832

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، حسین افشین، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس جمهور امروز در حاشیه دوازدهمین نمایشگاه ایران ساخت، در جمع خبرنگاران گفت: دولت باید به این رویداد توجه کند. وقتی ما از تجهیزات زیرساختی پژوهش صحبت می‌کنیم، باید به کیفیت توجه داشته باشیم، نه تعداد.

وی بابیان اینکه ما نباید به دنبال تیراژ باشیم، بلکه باید کیفیت محصول در اولویت قرار گیرد، گفت: هنگامی که وزرا و هیئت دولت از این نمایشگاه بازدید می‌کنند و به طور مستقیم با تولیدکنندگان در ارتباط قرار می‌گیرند، می‌توانند اشکالات و مشکلات موجود را مشاهده کرده و در جهت بهبود کیفیت محصول پیشنهاداتی بدهند. این ارتباطات باعث می‌شود که مشکلات کوچک به راحتی شناسایی و رفع شوند. 

وی ادامه داد: حضور مقامات عالی‌رتبه، به ویژه رئیس‌جمهور، در این رویداد، سبب می‌شود که شرکت‌های دانش‌بنیان دیده شوند و در کنار آن، انتقادات و پیشنهادات به صورت مستقیم منتقل شده و کیفیت محصولات ارتقا یابد.

معاون علمی رئیس جمهور ادامه داد: رایزنی‌های زیادی با دستگاه‌های مختلف انجام شده است تا حمایت‌های بیشتری از این شرکت‌ها صورت گیرد. اما در عین حال باید به بازار صادراتی نیز نگاه کنیم. امسال، ارتباطات B۲B (تجاری به تجاری) شکل گرفته است و کشور‌های همسایه، مانند عمان، محصولات تولید شده توسط شرکت‌های دانش‌بنیان ایران را خریداری کرده‌اند. قیمت مناسب محصولات ایرانی نسبت به نمونه‌های خارجی، فرصت‌های خوبی برای صادرات ایجاد کرده است.

افشین با بیان اینکه در سال‌های آینده باید بر دو موضوع اصلی کیفیت محصولات و بازخورد‌هایی که از مصرف‌کنندگان و بازار گرفته می‌شود تمرکز کنیم، گفت: این بازخورد‌ها کمک می‌کند که تولیدکنندگان بهتر متوجه نیاز‌های بازار شوند و کیفیت محصولات خود را افزایش دهند.

وی افزود: ما باید به سمت تولید محصولاتی برویم که نه تنها برای واردات محدودیتی وجود نداشته باشد، بلکه به عنوان یک راهکار برای مقابله با تحریم‌ها عمل کند. اگر محصولی در داخل کشور تولید نشود، با تحریم‌ها مواجه خواهیم شد. بنابراین، یکی از راه‌های مقابله با تحریم‌ها این است که در حوزه‌های خاص سرمایه‌گذاری کنیم و محصولات با کیفیت تولید کنیم.

وی گفت:محصولاتی که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته شده‌اند، هیچ محدودیتی از نظر تحریم ندارند. اگر محصولی در داخل کشور تولید شود، هیچ محدودیتی برای واردات آن وجود ندارد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب