اردوی جهادی امیدآفرینی دانشجویان جهادگر «گام دومی» در مناطق محروم
محمدرضا غلامی در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا در داراب اظهار کرد که به مناسبت فرارسیدن اعیاد شعبانیه و در واپسین روزهای سال ۱۴۰۱ اردوهای جهادی با هدف تربیت و تقویت بُعد فرهنگی و آموزشی دانشجویان و همچنین تأثیر ویژه امیدآفرینی بین مردم مناطق کمبرخوردار شهرستان داراب برگزار شد.
وی افزود: ۳۰ دانشجوی نخبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب در عرصههای مختلف عمرانی، مامایی، آموزش، فرهنگی، مشاوره خانواده و مهارتافزایی در راستای محرومیتزدایی روستاهای تیزاب، شمسآباد و برآب از توابع شهرستان داراب فعالیت کردند.
دبیر تشکل مجمع اسلامی دانشجویان گام دومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب یادآور شد: احداث سرویس بهداشتی، حفر کانال آب و لولهکشی آب آشامیدنی به خانه نیازمند از مواردی بود که دانشجویان پسر در عرصه عمرانی به آن پرداختند و دو اصله نهال به نشان یادگار جهادگران در مساجد این روستاها غرس شد.
این فعال دانشجویی درباره برنامههای فرهنگی و آموزشی اجرا شده هم گفت: فعالیتهای فرهنگی بیشتر ویژه کودکان روستاها بود که آموزش مهارتهای اجتماعی، آموزش سرود همگانی، مسابقات فرهنگی و ورزشی و کلاسهای تقویتی درسی و برگزاری جشن و اهدا هدایا به کودکان از جمله این فعالیتها بود.
مدیر گروه جهادی انقلابیون در ادامه توضیح داد: از جمله مواردی که بهشدت در این اردو مورد توجه قرار گرفت حضور مشاور ازدواج و خانواده در روستا در راستای تحکیم بنیان خانواده و افزایش آگاهیهای فردی بود که مختص زنان روستا برگزار شد.
دبیر تشکل مجمع اسلامی دانشجویان گام دومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد داراب با اشاره به دیگر اقدامات دانشجویان جهادگر گفت: دیدگاههایی وجود دارد که وظیفه دانشجویان بهخصوص تشکلهای دانشجویی این نیست که وارد فضای اردوهای جهادی شوند، در حالی که از وظایف دانشجوی انقلابی آن است که بتواند وارد عرصه رفع مشکلات مردم شده و با مشکلات مردم بهخصوص مستضعفین و محرومین از نزدیک آشنا شود.
غلامی با بیان اینکه گام بعدی اردوهای جهادی دانشجویان گام دومی در طول سال نیز ادامه دارد، گفت: اردوهای جهادی با هدف امیدآفرینی در نقاط مختلف شهرستان داراب توسط دانشجویان گام دومی برگزار خواهد شد و این اتفاقات روح دانشجو را نسبت به ارتباط سطحی، ظاهرسازیها و برخی رذیلتهای اخلاقی که ممکن است در اثر توجه اجتماعی به دانشجوی فعال فرهنگی و سیاسی اتفاق بیفتد، از گزند حفظ میکند و جلا میبخشد و دانشجوی جهادگر تشکیلاتی با حضور خود در فضای جهادی درس اخلاص را میآموزد، بدون آنکه معلمی داشته باشد.
انتهای پیام/