دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
20 اسفند 1401 - 14:14
گزارش آنا از سی‌وچهارمین بهار علمی دانشگاه آزاد سیرجان؛

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟
تنوع‌بخشی به منابع درآمدی از طریق اجرای طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان و افزایش مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و فعال‌سازی مراکز موجود در حوزه‌های مختلف علوم ازجمله راهبردهای دانشگاه آزاد در سیرجان است.
کد خبر : 836765

گروه استان‌های خبرگزاری آنا؛ دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان به‌عنوان نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان اسفند ۱۳۶۸ فعالیت خود را با پذیرش ۸۳ دانشجو در رشته اقتصاد بازرگانی آغاز کرد و اکنون تعداد رشته‌های این واحد دانشگاهی به ۱۱۰ رشته در ۶ مقطع تحصیلی رسیده است. همچنان که درجه واحد سیرجان از بزرگ به بسیار بزرگ ارتقا و تعداد دانشجویان نیز به بیش از ۸ هزار نفر افزایش یافته است.

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

تعداد فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بالغ‌بر ۱۸ هزار نفر، تعداد کارکنان ۱۰۳ نفر، تعداد اعضای هیئت علمی ۷۶ نفر و تعداد ۱۰۹ نفر مدرس مدعو بوده و متراژ کل زمین‌های این واحد دانشگاهی ۸۷۹ هزار و ۸۳۱ مترمربع و متراژ کل ساختمان‌ها بالغ‌بر ۴۲ هزار و ۵۱۶ مترمربع است. واحد سیرجان دو دانشکده مصوب با زیربنای بالغ‌بر ۱۲ هزار مترمربع، ساختمان اداری و خوابگاه دانشجویی با متراژ ۸ هزار مترمربع دارد.

**امکانات و تجهیزات دانشکده علوم انسانی

دانشکده علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در راستای رسالت تربیت سرمایه انسانی کارا، صاحب اندیشه، کارآفرین و در چارچوب برنامه‌های مبتنی بر آموزش، پژوهش و مسئولیت اجتماعی فعالیت می‌کند. این دانشکده از مهر ۱۳۸۹، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد و اکنون دارای هشت گروه آموزشی فعال و ۳۰ عضو هیئت علمی تمام‌وقت است که ۱۸ استادیار و یک استاد به انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در ۱۰ رشته-گرایش در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده اشتغال دارند.

حوزه‌های آموزشی و امور مالی، شهریه، صندوق رفاه، روابط عمومی، هیئت رئیسه در این دانشکده مستقر هستند. زیربنای دانشکده با دارا بودن ۸ هزار و ۸۰۰ مترمربع شامل کلاس‌ها، مرکز فناوری و پنج سایت رایانه‌ای، آمفی‌تئاتر و سالن کنفرانس است.

**امکانات دانشکده فنی و مهندسی شهید دکتر فخری‌زاده

دانشکده فنی و مهندسی شهید دکتر محسن فخری‌زاده از مهر ۱۳۹۲، فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی خود را آغاز کرد. این دانشکده اکنون دارای ۱۰ گروه آموزشی فعال و ۲۲ عضو هیئت علمی تمام‌وقت بوده که ۱۴ استادیار به انجام فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی در ۱۲ رشته-گرایش در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشکده اشتغال دارند. امکانات اختصاصی دانشکده با دارا بودن ۶ هزار و ۲۵۰ مترمربع شامل حوزه‌های فارغ‌التحصیلان، حراست و مشاوره است.

**مدرسه در قلب دانشگاه

معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی مجتمع آموزشی و فرهنگی از سال تحصیلی ۹۴-۹۳ با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان آغاز به کار کرده و با توجه به فضای فیزیکی و آموزشی مناسب گام‌های مؤثری در راستای ارتقای سطح کمی و کیفی آموزشی و تربیتی برداشته است.

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

مجتمع آموزشی و فرهنگی سمای سیرجان با چهار مقطع تحصیلی پیش‌دبستانی، ابتدایی، متوسطه دوره اول و هنرستان ویژه دختران و پسران و بیش از هزار و ۳۰۰ دانش‌آموز در حال فعالیت است. این مجتمع فضای آموزشی تربیتی مناسبی را در اختیار دانش‌آموزان قرار داده که با به‌کارگیری بهترین آموزگاران و دارا بودن بزرگ‌ترین و مجهزترین کارگاه‌های تخصصی در استان کرمان، ساختمان‌های مجهز آموزشی، نمازخانه، سالن ورزشی سرپوشیده مجزا، سلف‌سرویس و غذاخوری، سرویس بهداشتی و وضوخانه، کارگاه کامپیوتر، سالن آمفی‌تئاتر مجهز به سیستم سمعی و بصری، کلاس‌های درس مجهز به لپ‌تاپ و برگزاری کلاس‌ها به‌صورت حضوری و در صورت نیاز به‌صورت مجازی در بستر اسکای روم، کارگاه‌های آموزشی فرهنگی (مهارت‌های زندگی، هوش و خلاقیت، جواهرسازی، چرم‌دوزی، گل‌سازی، رباتیک، شطرنج و …)، کتابخانه و کارگاه‌های طراحی و دوخت، حسابداری، مکانیک، ماشین‌ابزار، برق و متالوژی سعی در ارتقای سطح علمی و پرورشی دانش‌آموزان که آینده‌سازان این سرزمین هستند، داشته است.

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

**رسالت‌های اجتماعی؛ سرمایه ماندگار

برپایی جشنواره معراج اندیشه در محوطه پردیس دانشگاه و بازدید بیش از ۱۰۰ هزار شهروند، مرمت بنای باستانی خانه شوکت سعیدی، راه‌اندازی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت و مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای جوار دانشگاه و برگزاری بیش از هزار نفر ساعت دوره‌های مختلف آموزشی، برپایی نمایشگاه بین‌المللی ملی زنجیره فولاد به متراژ ۷ هزار و ۵۰۰ مترمربع در پردیس دانشگاه، راه‌اندازی دبیرخانه بیانیه گام دوم انقلاب، حمایت از ورزشکاران حرفه‌ای و قهرمانان ملی، معلولان، فرزندان خانواده‌های شاهد و ایثارگر، بهزیستی و جذب و حمایت از دانشجویان غیرایرانی با شهریه معادل دانشجویان ایرانی از جمله اقدامات انجام شده در راستای ترویج رسالت اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان است.

مسجد و حسینیه امام صادق (ع) در دو طبقه با محیطی زیبا به متراژ هزار و ۱۰۰ مترمربع، سلف‌سرویس سالن‌های غذاخوری به متراژ ۸۰۰ مترمربع، مقبره دو نفر از شهدای گمنام به متراژ ۳۵ مترمربع، کتابخانه به متراژ هزار و ۲۰۰ مترمربع، ۱۹ کارگاه،۱۰ آزمایشگاه، تعداد ۱۰ مرکز کامپیوتر و اینترنت ازجمله فضاهای فیزیکی و امکانات رفاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با  هزار و ۲۱۲ دانشجو دارای دو تشکل سیاسی فعال (بسیج دانشجویی و انجمن اسلامی)، کانون‌های فرهنگی فعال (هلال‌احمر، فن بیان، هنر‌های تجسمی، تئاتر، قرآن و عترت، موسیقی) و ۱۴ انجمن بوده و ۸۵ هزار و ۲۳۷ جلد، ۳۲ عنوان کتاب‌ تألیفی، ۱۱۱ مقاله علمی پژوهشی، ۱۴ مقاله علمی ترویجی، ۳۹۵ مقاله کنفرانسی، ۲۴۵ طرح  پژوهشی درون‌دانشگاهی، هشت طرح پژوهشی برون‌دانشگاهی، ۲۵ اختراع، ۲۲۴ مقاله(چاپ‌شده در نشریات خارجی ISI)، ۲۶ مقاله چاپ‌شده در نشریات علمی پژوهشی ISC دارد.

سالن سرپوشیده چندمنظوره به متراژ ۲ هزار و ۵۵۰ مترمربع،  سالن بدنسازی با همه امکانات مدرن به متراژ ۲۳۰ مترمربع، سالن ژیمناستیک به متراژ ۲۳۰ مترمربع، سالن کشتی به متراژ ۲۲۰ مترمربع، سالن تنیس روی میز به متراژ ۱۵۰ مترمربع، چمن مصنوعی به متراژ یک هزار و ۱۰۰ مترمربع، پیست پیاده‌روی و تجهیزات ورزش همگانی و مجموعه روباز دوومیدانی از جمله امکانات باشگاه فرهنگی ورزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان است.

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

پهنای باند اینترنتی مراکز کامپیوتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بیش از ۱۵۰ مگابایت بوده که دانشجویان می‌توانند با توجه به مقاطع تحصیلی خود به‌صورت ماهانه از این اینترنت رایگان استفاده کنند.۲۱۰ دستگاه کامپیوتر در ۱۰ سایت کامپیوتری برای استفاده دانشجویان وجود دارد و همه امور ثبت‌نام، انتخاب واحد و فارغ‌التحصیلی دانشجویان بدون مراجعه به واحد و از طریق اینترنت (وب‌سایت و نرم‌افزار اندروید) قابل پیگیری و انجام است.

مجتمع خوابگاهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با ۸ هزار مترمربع در چهار طبقه مطمئن‌ترین و مجهزترین مجتمع اقامتگاهی دانشجویان سیرجان بوده و  دارای امکانات اینترنت رایگان، سالن تلویزیون، آشپزخانه مجهز، قابل دسترس و محوطه و فضای سبز مطلوب است.

** فعالیت هفت رشته در مقطع دکتری

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان هفت رشته در مقطع دکتری، ۳۸ رشته در مقطع کارشناسی ارشد، ۱۵ رشته در مقطع کارشناسی ناپیوسته، ۱۴ رشته در مقطع کاردانی ناپیوسته، ۲۳ رشته در مقطع کارشناسی پیوسته و ۱۱ رشته در مقطع کاردانی پیوسته دارد.

مرکز رشد دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در فضایی کاملاً مجهز بالغ‌بر ۲ هزار مترمربع از همه شرکت‌ها، تیم‌ها، گروه‌های کاری متخصص و افراد صاحب ایده با بهره‌مندی از فضای اداری با امکانات کامل، استفاده از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی ستارگان (ویژه دانشگاه آزاد اسلامی)، پرداخت مبلغ ۳۰۰ میلیون ریال برای ساخت نمونه اولیه، امکان استقرار در پارک علم و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واقع در تهران، بهره‌مندی از بازار بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور، بهره‌مندی از خدمات تخصصی و آموزش‌های لازم، بهره‌مندی از اینترنت پرسرعت، استفاده از کتابخانه و مجتمع مجهز آزمایشگاهی و کارگاهی دانشگاه آزاد اسلامی، استفاده از همه خدمات آموزشی و مشاوره‌ای شامل مشاوره‌های حقوقی، مالی، بازاریابی، ثبت شرکت، مالکیت فکری و...، امکان حضور در نماشگا‌های تخصصی و جشنواره‌های داخل و خارج از کشور، کارگاه مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای جوار دانشگاه، مرکز عملیاتی شدن شعار هر دانشجو یک تخصص، یک مهارت و مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت حمایت می‌کند.

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه‌مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان آماده همکاری در برگزاری دوره‌های آموزشی کوتاه‌مدت برای همه گروه‌های هدف اعم از صنعت، کشاورزی، ادارات، نهاد‌ها و ارگان‌هاست. این مرکز دارای مجوز از سازمان فنی وحرفه‌ای، وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور و سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی است و برای هر دوره متناسب با آن گواهی معتبر صادر می‌شود.

گروه قطعه‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان با دارابودن امکانات ماشین‌کاری پیشرفته، کادری مجرب و متعهد و روش‌های مدرن ساخت و تولید، اقدام به طراحی و ساخت همه قطعات و لوازم یدکی ماشین‌آلات حوزه صنعت و معدن به‌صورت مداوم و استاندارد کرده است. این گروه سعی بر آن دارد که با تکیه بر اصول استانداردسازی قطعات، تولید مداوم و کیفیت بالا گامی مهم در ارتباط دانشگاه و صنعت بردارد.

ساخت قطعات فولادی مانند رولیک نوار نقاله، قرقری هفتی و هشتی، منیفولد، در باک، سیبک فرمان تراک ۳۵ تن، آدابتور، پین و ناخن انواع بیل‌های مکانیکی، جک انواع بیل‌های مکانیکی، پولی و نافی، کفشک کلاچ، قفل کن، بوش استیک، کلمپ ویکتالیک، فاصله پرکن، ماندرل بازشونده، فلایویل بنز ۱۰ تن و...، افزایش ظرفیت ناحیه آبگیری کارخانه فرآوری مجتمع مس شهربابک و بهینه‌سازی سیستم آماده‌سازی و توزیع فلوکولانت مجتمع فولاد سیرجان ایرانیان بخشی از پروژه‌های انجام‌شده در گروه قطعه‌سازی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان است.

ساختمان پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان به مساحت ۷ هزار و ۵۳۴ مترمربع متشکل از کارگاه‌ها و آزمایشگاه است. پراتیک پرستاری نمادی از بیمارستان کوچک بوده که محیطی مناسب برای مهارت‌های عملی دانشجویان پرستاری به‌منظور آماده‌سازی آنان برای ورود به محیط‌های بالینی واقعی است.

کارگاه ماشین‌های الکتریکی ACDC دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان یکی از مجهزترین کارگاه‌ها، مدار برق بوده و در این کارگاه دانشجویان با ماهیت جریان الکتریکی، عناصر و المان‌هایی که برای رساندن جریان الکتریکی به مصرف‌کننده خانگی و صنعتی مورد نیاز است، انواع قطعات حفاظتی و کنترلی، سیم‌کشی و … آشنا می‌شوند.  برای آموزش و آشنایی دانشجویان با انواع ماشین‌های الکتریکی (موتور‌ها و ژنراتورها) و نحوه راه‌اندازی و عملکرد آنها در شرایط بی‌باری و بار کامل، محاسبه گشتاور و سرعت در بار‌های مختلف، رسم نمودار‌های مختلف ولتاژ- جریان، گشتاور- سرعت در انواع مختلف این ماشین‌ها استفاده می‌شود.

**  تنوع‌بخشی به منابع درآمدی دانشگاه از طریق اجرای طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

مهم‌ترین سیاست‌های مبتنی بر اصل توسعه دانش، ارزیابی مستمر، تعالی و ارتقای کیفیت پایدار، نهادینه کردن فرهنگ همراه با اقتصاد و آموزش دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان جذب اعضای هیئت علمی انقلابی و دارای کیفیت، هدف‌گذاری به منظور جذب دانشجویان خارجی در واحد‌های بین‌الملل، اعمال توسعه تحصیلات تکمیلی و متوازن کردن آن در سراسر کشور، کاهش زیاندهی واحد‌های دانشگاهی در طی دو برنامه کوتاه مدت و بلندمدت، راه‌اندازی سامانه‌های یکپارچه علمی- آموزشی و دانشجویی، توسعه فعالیت‌های فناورانه و شرکت‌های دانش بنیان و مراکز رشد، راه‌اندازی سرای نوآوری و پارک علم و فناوری، توسعه کمی وکیفی حوزه علوم پزشکی و باز مهندسی فعالیت‌ها،  توسعه کمی و کیفی حوزه فرهنگی، اجتماعی با تأکید بر طرح‌های فرهنگی ماندگار و هدف‌گذاری و تطبیق برنامه‌های دانشگاه براساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است.

 تنوع‌بخشی به منابع درآمدی دانشگاه از طریق اجرای طرح‌های اقتصادی دانش‌بنیان، انضباط مالی از طریق ایجاد نظام بودجه‌ریزی یکپارچه، ارزیابی مستمر عملکرد‌ها در واحد‌های دانشگاهی و ترسیم مسیر تعالی، اجرای سیاست‌های ارتقای خدمات رفاهی به دانشجویان، کارکنان و استادان دانشگاه، نهادینه کردن کیفیت آموزش و پژوهش و فناوری در راستای تحقق اهداف دانشگاه، ارتقای دانشگاه آزاد اسلامی در رتبه‌بندی‌های ملی، منطقه‌ای و جهانی، فرهنگ‌سازی مبتنی بر تعالی مدیریت اسلامی متکی بر تعهد، مسئولیت‌پذیری، پاسخگویی و وجدان کار همراه با صداقت، امانت، قانون‌گرایی و شفاف‌سازی عملکردها، دستیابی به توسعه علوم و فناوری‌های نوین و نافع متناسب با اولویت‌ها، نیاز‌ها و مزیت‌های نسبی کشور از طریق ارتباط دانشگاه با صنعت و جامعه، ارتقای جایگاه زبان فارسی بین زبان‌های بین‌المللی علمی و سهم و نقش دانشگاه آزاد اسلامی در این حوزه و  افزایش سهم دانشگاه در تولید محصولات و خدمات مبتنی بر دانش و فناوری داخلی از طریق تجاری‌سازی تحقیقات و توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان ازجمله راهبرد‌های مصوب  دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برای نهادینه کردن فرهنگ همراه با اقتصاد و آموزش است.

اولویت‌بخشی به تحصیلات تکمیلی مبتنی بر ابلاغیه سیاست‌های کلی علم و فناوری مقام معظم رهبری و نقشه جامع علمی کشور،  بومی گزینی پذیرش دانشجو و گسترش عدالت آموزشی سراسر کشور، پذیرش دانشجو در رشته‌های مرتبط با آموزه‌های دینی و گسترش فرهنگ اسلامی، همگام‌سازی پذیرش با نیاز‌های جامعه، بازار کار و توسعه علمی کشور، مدیریت و هدایت دانش بومی و اسلامی در تطابق بین نیاز‌های کشور و مطالبات جوانان، توجه به تغییر شیوه‌های پذیرش دانشجو در راستای اهداف علم و فناوری، تقاضای اجتماعی و سیاست‌های کلی نظام، توجه به سرمایه اجتماعی در دانشگاه آزاد اسلامی با ایجاد همگرایی، وحدت و همیاری بین پرسنل، مدیران و معاونان از دیگر راهبرد‌های مصوب دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان برای نهادینه کردن فرهنگ همراه با اقتصاد و آموزش است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در راستای تحقق اهداف متعالی و مصوب هیئت مؤسس و هیئت امنای دانشگاه در مسیر اهداف نظام جمهوری اسلامی ایران و در چارچوب اهداف مندرج در نقشه جامع علمی، سند دانشگاه اسلامی و دیگر اسناد بالادستی آموزش عالی کشور برای مدیریت چالش‌های و اجرایی کردن سیاست‌های مصوب برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدت شامل اجرای طرح اندیشه تمدن‌ساز با هدف توسعه علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی، افزایش سهم درآمدی غیرشهریه و متنوع سازی منابع درآمدی دانشگاه از طریق فعالیت‌های دانش‌بنیان و سرمایه‌گذاری، افزایش سهم بودجه مستقیم پژوهشی دانشگاه به صورت مستمر و سالانه، افزایش سهم فناوری و تولید ثروت از تجاری‌سازی تحقیقات از طریق مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان و بهبود و اصلاح نسبت هرم هیئت علمی دانشگاه از طریق جذب سالانه عضو هیئت علمی جدید و افزایش نسبت استادیار به کل استادان و کاهش سهم مربیان را مد نظر قرار داده است.

** افزایش سهم دانشگاه در تولید جهانی علم در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴

نخستین و بزرگ‌ترین مرکز آموزش عالی سیرجان چه راهبردهایی دارد؟

توجه جدی و اساسی به مسائل نهادی فرهنگی و اجتماعی با تأکید بر طرح‌های فرهنگی ماندگار نظیر توسعه مساجد، مراکز فرهنگی و اسلامی، یادمان‌های شهدای گمنام، تقویت باور‌های اعتقادی، دینی و اخلاقی....،افزایش سهم دانشگاه در تولید جهانی علم در افق چشم‌انداز ۱۴۰۴ براساس نقشه جامع علمی کشور به میزان ۲.۵ درصد برای دانشگاه آزاد اسلامی، توسعه مدارس عالی مهارتی با هدف توانمندسازی دانش آموزان و دانشجویان و ایجاد بستر‌های مناسب مهارتی، شاخص سازی فعالیت‌ها جهت تعیین استاندارد‌های عملکردی و تعاملات دقیق از طریق استقرار نظام ارزیابی و پایش مستمر از روند‌ها و عملکرد‌های موجود در اجرای برنامه، درون دادها، فرایند‌ها و برون داد‌ها و ترسیم مسیر تعالی و توسعه حوزه علوم پزشکی از طریق باز مهندسی فعالیت‌ها و عملکرد‌های موجود و تدوین نقشه راه روشن در حیطه پزشکی، بهره‌برداری از بیمارستان‌های نیمه تمام، اصلاح هرم هیئت علمی، افزایش سطح کیفی داوطلبان ورودی، ارتقاء کیفیت رشته‌ها و واحد‌های مجری، گسترش مجلات و نشریات این حوزه، افزایش کمی و کیفی مراکز زیرساختی، (تحقیقاتی، پژوهشی و درمانی و بالینی) و.... ازجمله برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان است.

افزایش کمی و کیفی مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و فعال‌سازی مراکز موجود در حوزه‌های مختلف علوم اعم از علوم پزشکی، فنی و مهندسی، علوم پایه و علوم انسانی و هنر به تعداد ۷۰ مرکز در سال ۹۳-۱۳۹۲ و در ادامه تا ۱۴۰۴ به تعداد ۱۵۰ مرکز، راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی با گستره کشوری با هدف ایجاد نظام مالی اختصاصی فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه،  راه‌اندازی سامانه پژوهشیار با هدف سازماندهی و یکپارچه‌سازی کلیه فعالیت‌های پژوهشی انجام شده استادان و دانشجویان، راه‌اندازی سامانه دانشجویار با هدف ارائه ۷۰ خدمت به دانشجویان دانشگاه، تأسیسی دانشگاه هنر‌های اسلامی-ایرانی استاد فرشچیان به منظور پرورش استعداد‌ها در این حوزه و تلاش برای حفظ هنراسلامی-ایرانی و تأسیس واحد بین‌المللی فرشتگان ویژه ناشنوایان و کم‌شنوایان برای نخستین‌بار در ایران از دیگر برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان است.

راه‌اندازی واحد‌های دانشگاهی حامی مادران به منظور تسهیل شرایط تحصیل آنان و حفظ جایگاه مقام زن در جامعه، توسعه ورزش همگانی و دانشجویی به منظور ایجاد بستر‌های مناسب جامعه سالم و پرنشاط، توسعه و مشارکت در ورزش قهرمانی و استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه در این حوزه، توسعه دفاتر تقریب مذاهب دانشگاه آزاد اسلامی به منظور تقویت فعالیت‌های آموزشی و دانشجویی اهل سنت و ساماندهی و مهندسی مجدد ساختار دانشگاه چابک سازی، واگذاری اختیارات بیشتر به ساختار‌های منطقه‌ای و استانی، تفکیک ساختار آموزشی و پژوهشی و فناوری از ساختار‌های اقتصادی را می‌توان از دیگر برنامه‌های کوتاه مدت و بلندمدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان نام برد.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب