دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
ظرافتی مطرح کرد؛

کاشت ۴۸۰ هزار نهال در پویش ملی درخت‌یاری

کاشت ۴۸۰ هزار نهال در پویش ملی درخت‌یاری
دبیر سومین پویش ملی درخت‌یاری گفت: امسال از ۳۰۰ گروه حمایت کردیم و ۴۸۰ هزار نهال تا به حال کاشته شده است؛ هدف گذاری ما کاشت ۱/۵ میلیون نهال بوده و امید است به این عدد برسیم.
کد خبر : 836281

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه جامعه خبرگزاری آنا، علی ظرافتی دبیر سومین پویش ملی درخت یاری در نشست خبری خود با اصحاب رسانه که صبح امروز ۱۶ اسفند ماه برگزار شد اظهار کرد: هر ساله برنامه ریزی‌هایی داریم تا درخت‌های کاشته شده هدفمند شوند. نگاه ما این است که در هر منطقه‌ای مرتبط با بوم آن منطقه نهال اهدا کنیم تا کاشته شود.

وی افزود: امسال برنامه ریزی کرده‌ایم و بر اساس اقلیم کشور نهال کاشته شد؛ در نیمه جنوبی کشور تعداد نهال مدنظر کاشته شده و در نیمه شمالی کشور نیز تا پایان فروردین ماه انجام می‌شود.

دبیر سومین پویش ملی درخت یاری گفت: امسال از ۳۰۰ گروه حمایت کردیم و ۴۸۰ هزار نهال تا به حال کاشته شده است؛ هدف گذاری ما کاشت ۱/۵ میلیون نهال بوده و امید است به این عدد برسیم.

ظرافتی با اشاره به اینکه میکرو پویش‌هایی را در روز‌های متفاوت نظیر روز پدر داشته‌ایم بیان کرد: بر اساس بوم هر منطقه، نهال‌ها کاشته می‌شود و در حال حاضر نیز میکرو پویش نذر فرج را به مناسبت نیمه شعبان داریم.

وی افزود: برای پنجشنبه آخر سال نیز، بررسی‌هایی داشته‌ایم و بعد از پویش نذر فرج نیمه شعبان، موضوع پنجشنبه آخر سال را خواهیم داشت.

در ادامه مراسم، یخچالی مسئول مرکز حرکت‌های جهادی بنیاد علوی اظهار کرد: پویش درختیاری به عنوان سومین سال است که به صورت مردمی اجرا می‌شود.

وی با بیان اینکه بنیاد علوی ۲ وظیفه پیشرفت منطقه‌ای و توانمند سازی تهی دستان را دارد گفت: پویش درخت یاری از ۲ جهت قابل توجه هست. در ۷۰ نقطه کشور در حال فعالیت هستیم که در این مناطق به خانواده‌های زیادی خدمت ارائه می‌شود.

مسئول مرکز حرکت‌های جهادی بنیاد علوی افزود: رویکرد اصلی این پویش، کاشت نهال‌های مثمر و میوه دار است و این موضوع می‌تواند به منبع درآمدی برای خانواده‌های نیازمند برسد.

یخچالی ادامه داد: در این پویش هم توانمندسازی خواهیم داشت و هم ظرفیت‌های مردمی تقویت می‌شود.

وی تاکید کرد: موضوع محیط زیست و کاشت نهال به عرصه جدیدی برای گروه‌های جهادی تبدیل شده و گروه‌های جهادی به سمت توجه به موضوع محیط زیست رفته‌اند.

مسئول مرکز حرکت‌های جهادی بنیاد علوی ادامه داد: بیش از ۵۰ گروه داریم که در طول سال موضوع کاشت درخت را دنبال می‌کنند و سالانه تعداد زیادی نهال در سراسر کشور کاشته می‌شود.

یخچالی با بیان اینکه وقتی درختی کاشته می‌شود، خانواده‌ها می‌توانند از آن بهره‌مند شوند گفت: در سال‌های آینده نیز برنامه داریم که این کار ادامه پیدا کند و به سمت مردمی کردن اقدامات برویم. باید کاری کنیم که مردم حضور گسترده‌ای در کاشت نهال داشته باشند و نهضت یک میلیارد درخت با مشارکت مردم به ثمر می‌رسد.

مسئول مرکز حرکت‌های جهادی بنیاد علوی بیان کرد: نگهداری نهال‌ها بسیار مهم است و اگر بتوانیم از نهال‌ها نگهداری خوبی کنیم، مردم می‌توانند بهره مناسبی ببرند.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب