تحول علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی به مرحله تثبیت رسید
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرج، نشست تخصصی تحول و تعالی علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز با حضور محمدهادی همایون سرپرست معاونت علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی، علی سروریمجد رئیس مرکز حوزه ریاست، روابطعمومی و هماهنگی استانهای دانشگاه، حسین کلانتری خلیلآباد دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز و جمع کثیری از اعضای هیئت علمی گروه علوم انسانی دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج برگزار شد.
رئیس مرکز حوزه ریاست، روابطعمومی و امور هماهنگی استانهای دانشگاه آزاد اسلامی در این نشست گفت: خوشبختانه از سال گذشته موضوع امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی جدیتر گرفته شد و سال گذشته از میلاد حضرت امیرالمومنین(ع) ۱۳ رجب تا نیمه شعبان در ۱۰ استان فعالیتهای علمی، فرهنگی و هنری در حوزه امامت و مهدویت داشتهایم و امسال ۷ واحد استان تهران و ۳۱ استان کشور مرکز فعالیتهای فرهنگی و هنری امامت و مهدویت بودند.
وی افزود: استان البرز هم در این زمینه پیشگام بود و موفقیتهای خوبی داشته و در مجموع با آمارهای ارائه شده چیزی حدود ۱۵۰ هزار دانشجو از مجموع یکمیلیون و ۲۰۰ هزار نفری دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در این مراسم مشارکت مستقیم داشتهاند.
** تحول در علوم انسانی در مرحله تثبیت
معاون علوم انسانی و هنر دانشگاه آزاد اسلامی هم گفت: موضوع تحول در علوم انسانی در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گرفته و مسیر خوب و مفصلی را طی کرده و اکنون در مرحله تثبیت است و این تحول بزرگ با همراهی و حضور استادان امکانپذیر خواهد بود.
همایون مطرح کرد: استادان محور تحول هستند و اگر دانشجو رشد میکند، مجله علمی و پژوهشی مجوز میگیرد و مقالهدار میشود، رساله دکتری دفاع میشود، به دلیل حضور فعال استادان است، بنابراین برنامهریزی درسی و رشتهها در دانشگاه و ... حول محور استادان شکل میگیرد و در نتیجه همه با هم باید تمرکزمان را بر روی حوزه علوم انسانی بگذاریم و به سمت جلو حرکت کنیم.
دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان البرز هم در این نشست تشریح کرد: علوم انسانی در کشور دارای اهمیت است، چراکه با عالیترین موضوع خلقت یعنی انسان ارتباط دارد و اگر انسان خوب پرورش یابد، میتواند منابع طبیعی را در تسخیر خود بگیرد و در زمینهها، حوزههای مختلف و ایجاد نهادهای سیاسی، اقتصادی و فرهنگی فعالیت کند.
کلانتری خلیلآباد در ادامه توضیح داد: در کشور با توجه به نفوذ فرهنگ غربی و علوم انسانی غربی در سدههای اخیر در حوزه علوم انسانی پیشرفت شایانی نداشتهایم و کمتر به حوزه علوم انسانی توجه شده است.
وی تشریح کرد: باید در زمینه علوم انسانی به سه مقوله مهم و اساسی بیشتر توجه شود، نخست نظریهپردازی در حوزه علوم انسانی که موجب پیشرفت و توسعه علوم انسانی میشود. مقوله دیگر ارتقای علوم انسانی و اسلامی است که در کشور کمتر مورد توجه قرار گرفته و مقوله مهم و اساسی دیگر بسترسازی در زمینه ایجاد علوم انسانی بومی است که این بستر هم باید در دانشگاه مهیا شود.
انتهای پیام/