دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
14 اسفند 1401 - 16:59
مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت در آیین اختتامیه جشنواره امامت و مهدویت مطرح کرد؛

تولید بیش از ۱۵ هزار اثر در جشنواره امامت و مهدویت/ خروجی های جشنواره منتشر می شود

تولید بیش از ۱۵ هزار اثر در جشنواره امامت و مهدویت  خروجی های جشنواره منتشر می شود
سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت در آیین اختتامیه دومین جشنواره امامت و مهدویت که امروز چهاردهم اسفندماه در قم برگزار شد به تولید بیش از ۱۵ هزار اثر در قالب این جشنواره اشاره کرد و گفت: تولیدات جشنواره منتشر و خروجی های جشنواره به تدریج در اختیار علاقمندان قرار می گیرد.
کد خبر : 835831

به گزارش گروه دانش و فناوری خبرگزاری آنا، جعفری افزود: خدا را شاکریم که در آستانه سالروز ولادت با سعادت حضرت، ولی عصر (عج) توفیق پیدا کردیم تا کاری را که پیگیری و فرآیند آن ۳۶۵ روز طول کشید را در دو ماه رجب و شعبان به مرحله اجرا در اوریم و خروجی آن را به نمایش بگذاریم.

وی به سرعت فراگیری جشنواره امامت و مهدویت در کشور اشاره و اظهار کرد: تاکید بود که این جشنواره پس از برگزاری ۱۰ استان در کل کشور اجرا شود رویداد‌های فراگیر ظرف چند سال در تمام کشور فراگیر میشوند، اما این جشنواره در سال دوم فراگیر شد که این دو علامت به ما نشان می‌دهد: ۱- توانمندی ظرفیت انسانی واحد‌های استانی دانشگاه آزاد اسلامی و ۲- جای خالی این برنامه در کشور و عطشی که در جامعه وجود داشته است.

جعفری با اشاره به تنوع جشنواره امامت و مهدویت افزود: بخش‌های دانش‌آموزی، علمی و بخش بین الملل به این جشنواره اضافه شد که ۳ استان متقبل بخش دانش‌آموزی (کرمان، یزد و اصفهان) و ۴ استان متقبل بخش بین الملل (کرمان، خوزستان، آذربایجان شرقی و خراسان رضوی) شدند.

وی اضافه کرد: مطبوعات و رسانه‌ها برای این جشنواره سنگ تمام گذاشتند و نزذیک ۶۰ دقیقه در صدا و سیمای سراسر استان‌ها برنامه‌های جشنواره بازتاب خبری داشته است.

وی به طولانی‌ترین جشنواره از نظر مدت برگزاری هم اشاره کرد و گفت: طولانی‌ترین جشنواره در کشور، جشنواره‌های فجر هستند که از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ادامه دارند و مدت آن ۱۰ روز است، یا جشنواره بین المللی امام رضا علیه السلام که از اول ذی القعده تا ۱۱ ذی القعده و مدت آن ۱۰ روز است. اما جشنواره علمی، فرهنگی و هنری امامت و مهدویت از ۱۳ رجب تا ۱۵ شعبان ادامه دارد و مدت آن ۲ ماه مبارک رجب و شعبان است.

جعفری به انتخاب ۱۴ استان برتر در این جشنواره اشاره کرد و افزود: همه برنامه‌ها به خوبی اجرا شده، اما همانگونه که کار‌های صنعتی استانداردی دارد برنامه‌های فرهنگی هم باید دارای استاندارد‌هایی باشد بنا بر این ۱۴ استان توانسته‌اند خودشان را به استاندارد‌های مورد نظر نزدیک نمایند و برای تشخیص ۱۴ برنامه برتر کمیته‌ای متشکل از نماینده حوزه ریاست، نماینده معاونت فرهنگی و دانشجویی، نماینده دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و نماینده معاونت بین الملل تشکیل و با جمع بندی این کمیته ۱۴ برنامه برتر تعیین شدند که امروز در این مراسم از برترین‌ها تقدیر خواهد شد.

وی به استقبال مسئولان استانی و علما از برنامه‌های جشنواره در استان‌های مختلف اشاره کرد و اظهار داشت: حضور پررنگ و تاثیرگذار مسئولان، مدیران، ائمه جمعه و استانداران محترم از نکات مثبت این جشنواره بود.

وی در پایان ضمن تشکر از میزبانی قم و تولیت حرم مطهر حضرت فاطمه معصومه (س) و اداره ارشاد قم افزود: از آقای دکتر طهرانچی که این حرکت معنوی را در دانشگاه پایه گذاری و تاسیس کردند و هم چنین از هیات رئیسه سازمان و روسای واحد‌های استانی و معاونین فرهنگی و دانشجویی که از این جشنواره حمایت کردند تشکر می‌کنم.

گفتنی است: این جشنواره در ۳۱ استان و۷ واحد دانشگاهی استان تهران با برنامه ریزی وهماهنگی موسسه فرهنگی هنری امامت ومهدویت توسط واحد‌های دانشگاهی دانشگاه ازاد اسلامی در مراکز استان‌ها به مناسبت ماه‌های مبارک رجب وشعبان به اجرا در امده است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
هلدینگ شایسته