نرمافزار هوشمند ایرانی چهره فرد را بین انبوه جمعیت تشخیص میدهد
مهدی نبویفرد فعال حوزه علم و فناوری در حاشیه رویداد عصر امید عسلویه در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا با معرفی هسته فناور فنی و مهندسی خود که مجوز سطح ۳ دانشبنیان را اخذ کرده است، اظهار کرد: این شرکت از سال ۱۳۹۳ فعالیت خود را آغاز کرده و در زمینه طراحی نرمافزارهای هوشمند و هوش مصنوعی فعالیت میکند.
وی اضافه کرد: نخستین محصول، اتوماسیون صنعتی بود و سپس با گسترش فعالیت، باسکول صنعتی برای پوشش مدیریت فرآیند تولید محصولات کارخانجات سیمان به آن اضافه شد و با نرمافزار یکپارچه هوشمند ایرانی همیار جامع حراست و نرمافزار تشخیص چهره و نرمافزار پلاکخوان در نمایشگاه عصر امید عسلویه حضور یافتبم.
مسئول هسته فناور فنی و مهندسی با اشاره به تولید نرمافزار یکپارچه هوشمند ایرانی همیار جامع حراست تبیین کرد: این نرمافزار مباحث حراستی و کنترل امنیتی مجموعهها را پوشش میدهد. از برخی قابلیتهای آن، ثبت اثر انگشت، ثبت محتوایی قرارداد با شرکتها مانند مشخص کردن مدت زمان، تاریخ عقد و اتمام، مشخص کردن دین، ملیت، شهر، مذهب و ... کارکنان شرکت طرف قرارداد، پلاکخوانی قدرتمند برای در ورودی پارکینگها، پلاکخوانی با الگوریتمهای سرعتی، پایش پیوسته گیتها و پایش پیوسته جاده است.
**نرمافزار یکپارچه هوشمند ایرانی چه کاربردی دارد؟
نبویفرد یادآور شد: نرمافزار یکپارچه هوشمند ایرانی نیز قدرت تشخیص یک فرد در میان جمعیت، تطبیق چهره با چهرهای تعریف شده در نرمافزار با دقت ۱۰۰ درصد، قابلیت تعریف تعداد نامحدود، قابلیت تشخیص و شناسایی چند چهره به صورت همزمان در تصویر را دارد.
وی با اشاره به تولید محصول جدید هسته فناور متبوعش به آنا گفت: نرمافزار کنترل صادرات از دیگر تولیدات شرکت است و برای نخستینبار در کشور که از صفر تا صد روند صادرات را تحت نظر داشته و میتواند از فرستنده تا دریافتکننده به صورت آنلاین زمان بارگیری، مقدار بارگیری شده، محل بارگیری بار، فضای اختصاص داده شده در کشتی و مسیر را ردیابی کند.
مسئول هسته فناور فنی و مهندسی یاس صنعت بوشهر، سهم دانشگاه آزاد اسلامی در فعالیت هسته فناور خود را اینگونه توضیح داد: دانشگاه با توان فکری و کمیتی خود، نقش حمایتی و معرفی محصولات را برعهده گرفته و حمایت معنوی و فکری داشته است.
نبویفرد تبیین کرد: محصول شرکت موجب ارتقای حراستی و سطح امنیتی میشود که آسودگی خاطر سفارشدهنده و سهولت برای مجری و کاربر را بههمراه دارد.
وی درباره اینکه انتظارتان از مسئولان چیست؟ گفت: مسئولان باید برای رشد و شکوفایی شرکتهای دانشبنیان و هستههای فناور حمایت بیشتری از جوانان داشته باشند و اهمیت دادن به نیروهای جوان بهخصوص اعتماد به جوانان بومی و محلی و اعتماد به محصولات جدید از دیگر انتظارات از مسئولان است.
فعال حوزه فناوری که در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دلوار مشغول فعالیت و تحصیل است، خاطرنشان کرد: پیشنهاد میکنیم کارگروهی با حضور نخبگان دانشگاهی، تولیدکنندگان و مصرفکننده محصولات تشکیل شود تا محصولات دقیقتر، علمیتر و کاراتر تولید و ارتقا یابند و این موضوع موجب میشود هر سه بخش به منفعت برسند.
نبویفرد افزود: ایجاد کارگاههای تخصصی موجب پرورش و تربیت متخصص و جهتدهی به ایدهها خواهد شد. اختصاص فضا در دانشگاه به فعالیتهای نوپا منجر میشود تا در هزینههای اجرایی مرسوم برای شرکت صرفهجویی به همراه داشته باشد و با فراغ بال بیشتر و دغدغه فکری کمتر انرژی و مباحث مالی خود را معطوف به هدف فعالیت یا محصول کنند.
وی درباره اینکه در دوران اپیدمی کرونا هم فعالیتی داشتبد؟ بیان کرد: کرونا از دو جنبه بر روند کار شرکت تأثیر داشت و جنبه منفی آن بود که موجب تأخیر در انجام و تحویل پروژهها شد و جنبه مثبت هم کرونا موجب شد که نیاز به ورود به راهکارهای جدید بیش از پیش نمایان شود.
این فعال حوزه علم و فناوری بیان کرد: مدیران متوجه شدند که باید از روشهای سنتی و مرسوم عبور کرده و رویکردهای مدرن بر پایه هوش مصنوعی و پایش تصویر داشته باشند. مسئولان باید برای جوانان بومی و محلی و حتی مناطق کمبضاعت اهمیت بیشتری قائل شوند.
گفتگو از داود نصیری
انتهای پیام/