دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
07 اسفند 1401 - 10:56
در چهارمین رقابت ملی استارت‌آپی رخ داد؛

کسب رتبه نخست تیم فناور دانشگاه آزاد در رویداد فناورانه شمال غرب کشور

کسب رتبه نخست تیم فناور دانشگاه آزاد در رویداد فناورانه شمال غرب کشور
تیم فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل رتبه نخست رویداد فناورانه INOTEX ۲۰۲۳ شمال غرب کشور را در چهارمین رقابت ملی استارت‌آپی کسب کرد.
کد خبر : 834183

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری آنا از اردبیل، چهارمین رقابت ملی استارت‌آپی ششمین دوره اینوتکس پیچ ۲۰۲۳ با حضور ۱۴ تیم در دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد و تیم «زهردارو اکسیر جان» از هسته‌های فناور مستقر در مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی واحد اردبیل با کسب رتبه نخست به مرحله نهایی این دوره راه یافت.

محمد ضعیفی‌زاده به‌عنوان مدیرعامل این شرکت فناور در رقابت نهایی این رویداد که به‌صورت نمایشگاه در ناحیه نوآوری پردیس برگزار خواهد شد، شرکت می‌کند.

**برتری‌ و ویژگی‌های طرح تیم قناور دانشگاه آزاد اردبیل

ضعیفی‌زاده در حاشیه ششمین دوره اینوتکس پیچ ۲۰۲۳ در دانشگاه محقق اردبیلی درباره طرح ارائه‌شده توسط تیم زهردارو اکسیر جان اظهار کرد: طرح تولید پماد ضد درد روماتوئیدی با تکنولوژی نانولیپوزم سم مار افعی، دارای نوآوری و مزیت‌های اقتصادی بالایی با دوره بازگشت سرمایه ۱.۱۸ سال و قدرت رقابت با محصولات و رقبای داخلی و خارجی است.

وی درباره علت پرداختن به این موضوع عنوان کرد: استرسور‌های روزمرگی سن بالای جوامع، دارو‌های کم اثر و کورتون‌ها، اپیدمی بالای دارو‌های روماتیسمی و آرتروزی، تحریم در فروش و انتقال منابع محصول تولید شرکت باعث شده که به این طرح پرداخت کنیم. تکنولوژی و نوآوری این طرح، حذف پروتئین‌ها و پیتد‌های هماتوکسین از زهر و فرمولاسیون کبروتوکسین و نروتوکسین به‌صورت اسپری و پماد با حداقل خطر استفاده بوده است.

مدیرعامل شرکت فناور زهردارو اکسیر جان اضافه کرد: مدل ارائه‌شده در کسب‌وکار این پروژه تولید Row Mat، استفاده از ظرفیت خالی و مازاد کارخانه‌ها در بسته‌بندی، پر کردن یتوب و شبکه توزیع دارو است.

کسب رتبه نخست تیم فناور دانشگاه آزاد در رویداد فناورانه شمال غرب کشور
ضعیفی‌زاده درباره ظرفیت پیش‌بینی تولید بیان کرد: با تعداد مولد‌های موجود در ماه، ظرفیت تولید پماد ۲۰ گرمی تا دو میلیون واحد امکان‌پذیر بوده و همه فرایند‌های تولید با تجهیزات تکنولوژی موجود در کشور امکان‌پذیر است. ظرفیت اشتغال مناسب، استفاده از ظرفیت مازاد کارخانه‌ها، قدرت بالای رقابت با رقبای بالقوه و موجود، کاهش مصرف داروی کورتن و اثربخشی سریع، منطبق بودن با توافقنامه‌های ناگریا و تنوع زیستی و قیمت ارزان وجوه تمایز این پروژه بوده به‌طوری که قیمت آن در مقایسه با بازار‌های بین‌المللی ۳۷ برابر کمتر است.

**چگونگی برگزاری رویداد فناورانه INOTEX ۲۰۲۳ 

دبیر اجرایی رویداد فناورانه INOTEX ۲۰۲۳ شمال غرب کشور نیز گفت: رقابت استارت‌آپی اینوتکس پیچ یکی از بخش‌های جانبی نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۳ بوده که برای ششمین سال متوالی در حال برگزاری است.

مسعود کوهی ادامه داد: امسال این رقابت‌ها در پنج استان اصفهان، هرمزگان، اردبیل، خراسان رضوی و تهران برگزار می‌شود و برگزیدگان استانی در رقابت فینال که روز چهارم نمایشگاه اینوتکس در ناحیه نوآوری پردیس برگزار می‌شود و به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

وی مطرح کرد: در بخش نخست مرحله فینال، تیم‌ها به ارائه در مقابل داوران خواهند پرداخت و با رأی و نظر آنها سه تیم برنده این دوره مشخص می‌شود. توانمندسازی کارآفرینان از طریق ارائه موفقیت‌هایشان، تأمین منابع مالی، پیداکردن مسیر مناسب برای ورود به بازار و نیز برقراری ارتباط میان اجزای مختلف زیست‌بوم نوآوری و فناوری ازجمله اهداف برگزاری این رویداد است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب