دانشگاه آزاد اسلامی شریک مهارتی آموزش و پرورش شهرستان نکا شد
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از نکا، براساس تفاهمنامه مشترک آموزش و پرورش شهرستان نکا و شرکای مهارتی هنرستانهای این شهرستان که در شرکت دانشبنیان صنعتی فولاد ماشین نکا برگزار شد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا بهعنوان یکی از شرکای مهارتی این تفاهمنامه انتخاب شد.
این تفاهمنامه که در راستای اهداف و سیاستهای آموزش و پرورش و دانشگاه آزاد است با حضور مدیر آموزش و پرورش شهرستان، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا، مدیرعامل شرکت صنعتی فولاد ماشین، مدیران مدارس و هنرستانهای شهرستان نکا منعقد شد.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان نکا در این نشست با ابراز خرسندی از این اتفاق بزرگ، استفاده از تجارب صنایع کسب و کار، شناسایی واحدهای تولیدی، جلب مشارکت صاحبان صنایع، تقویت فرهنگ کار، آشنایی و ارتباط هنرجویان با بازار کسب و کار را از اهداف این تفاهمنامه برشمرد.
محمدرضا بخشیپور اضافه کرد: سال تحصیلی جدید، میزان هدایت تحصیلی آموزش و پرورش در رشتههای فنی و حرفهای و کاردانش ۴۸ درصد و در رشتههای نظری ۵۲ درصد بوده که تمام تلاش خود را به کار بستهایم تا این عدد را به ۵۰، ۵۰ برسانیم.
وی، ایران قوی را در گرو فرهنگ کار قوی دانست و افزود: باید فرهنگ کار بین دانشآموزان و هنرجویان تقویت شود و هنرآموز در همان سن پایین به فکر کسب و کار بیفتد و این امر تحقق نخواهد یافت جز در سایه توسعه هنرستانها، تجهیز کارگاهها و آزمایشگاهها و نیز بهروزرسانی امکانات و ابزار هنرستانها.
رئیس آموزش و پرورش شهرستان نکا، تربیت نیروی کارآمد و ماهر را یکی از اهداف انعقاد تعهدنامه قلمداد کرد و توضیح داد: دانشآموز توانمند و ماهر میتواند به کشور کمک کند و مؤسسات علمی همچون آموزش و پرورش و دانشگاهها میتوانند به این امر کمک قابل توجهی کند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا هم در حاشیه انعقاد تفاهمنامه مشترک آموزش و پرورش شهرستان نکا و شرکای مهارتی هنرستانهای این شهرستان، آموزش و پرورش، صنعت و شرکتهای دانشبنیان و دانشگاهها را سه ضلع جهتدهنده دانشآموزان به سمت مهارتمحوری خواند و بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با توجه به سند تحول و تعالی و تأسیس دانشکده مهارت درصدد است، مهارتهای جدید خلق کرده و جوانان را برای مهارت جدید تربیت کند.
ارشاد صادقی طوسی، ارتقای وسایل و امکانات کارگاهی و آزمایشگاهی را یکی از عوامل بسترساز نیروی ماهر و کارآمد عنوان کرد و ادامه داد: دانشگاه آزاد اسلامی با تأسیس دانشکده مهارت به دنبال این است، دانش ضمنی مردم را به دانش مستند و آشکار تبدیل کند و ضمن شناسایی نیازها، بر اساس آن تغییر و تالیف انجام دهد.
وی، تولید محتوای آموزشی در دانشکده مهارت براساس نیازهای جامعه را اولویت اصلی کار در دانشکده مهارت عنوان و تبیین کرد: برای تحقق این هدف باید در کارخانهها و صنایع حاضر و وارد شد و نمیتوان در اتاقهای دانشگاه دنبال تحقیق و تألیف مورد نیاز جامعه بود.
عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا با اشاره به فرمایش مقام معظم رهبری در موضوع تحول در آموزش گفت: مقام معظم رهبری میفرمایند؛ ما در زمینه مسائل آموزشی، واقعاً به تحول نیاز داریم و باید این تحول از دبستان شروع شود تا به دانشگاه ختم شود و در این راه آموزشهای عمقی و کاربردی را مورد توجه قرار داد و از آموزشهای صرفاً حفظی پرهیز شود.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد نکا توضیح داد: دانشگاه آزاد اسلامی در سند تحول تحول و تعالی دنبال این نگاه مقام معظم رهبری است و بر این اساس یاددهی را مقدم بر یادگیری میداند و در آموزشکدههای مهارت به دنبال آموزش عمیق و کاربردی است.
انتهای پیام/