برگزیدگان جشنواره سراسری دانشآموزی سروقامتان معرفی شدند
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از کرمان، مراسم اختتامیه نخستین جشنواره سراسری دانشآموزی سروقامتان از سری برنامههای جشنواره امامت و مهدویت در بخش دانشآموزی جشنواره ملی شعر سرو در دو بخش شعر و دل نوشته، اجرای صحنهای با دریافت یک هزار و ۵۶۰ اثر از سراسر کشور با معرفی برگزیدگان با حضور مسئولان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهید حاج قاسم سلیمانی کرمان برگزار شد.
**برگزاری جشنوارههای دانشآموزی ضرورت فعالیت فرهنگی است
علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان در این مراسم اظهار کرد: برگزاری اینگونه جشنوارههای دانشآموزی همراه با فراهم کردن شور و نشاط اجتماعی بین کودکان و نوجوانان ضرورت فعالیت فرهنگی محسوب میشود. مؤسسه فرهنگی و هنری امامت و مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی از سال گذشته با برگزاری ده جشنواره فاخر و امسال با برگزاری ۳۸ جشنواره مهم فرهنگی و هنری و ادبی توانسته گامهایی شایسته بردارد.
**شناسایی استعدادهای دانشآموزی با برگزاری جشنوارهها
سیدمحمد بطحایی معاون آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی و رئیس سازمان سما نیز گفت: در بیش از ۷۰۰ مدرسه وابسته به این سازمان، استعدادها و ظرفیتهای مهمی در زمینههای فرهنگی و هنری و ادبی وجود دارد که با برگزاری اینگونه جشنوارهها مقدمات شناسایی و رشد و پرورش آنها فراهم خواهد شد و از سال ۱۴۰۰ استان کرمان در این زمینه پیشتاز در کشور بوده و است. ضرورت دارد بهصورت منسجم از فعالیتهای فرهنگی، هنری و ادبی معلمان و دانشآموزان دانشگاه، سازمان سما و همه نهادهای دیگر متولی آموزشی و پرورشی پشتیبانی کنند.
**هنر، رمز ماندگاری اندیشههاست
مدیرکل آموزشوپرورش استان کرمان نیز عنوان کرد: هنر، رمز ماندگاری اندیشههاست و جشنوارههای فرهنگی-هنری زمینه رقابت سالم دانشآموزان، کشف و رشد استعدادها را فراهم میکنند. از طریق هنر میتوان ارزشمندترین پیامها را به جامعه منتقل کرد و باعث ماندگاری افکار و اندیشهها شد. ارتباطات مؤثر یکی از مهمترین مؤلفههای پیشرفت در دنیای امروز بوده و دانشآموزانی که فن بیان و دانش رسانهای خود را تقویت میکنند، میتوانند در مدرسه، محله و جامعه اثربخشی و موفقیت داشته باشند.
رضا رضایی با تحسین دانشآموزان شرکتکننده در این جشنواره، بیان کرد: بیش از یک هزار و ۵۰۰ دانشآموز از سراسر کشور و بیشتر از استان کرمان در این جشنواره شرکت کردهاند، از مسیر جشنوارههای فرهنگی-هنری استعدادهای نهفته دانشآموزان کشف و زمینه برای رشد و بالندگی آنان هموار میشود. این جشنواره فرصتی برای به نمایش گذاشتن عشق و ارادت نسل کودک و نوجوان کشور به ساحت پیشوای سوم حضرت امام حسین (ع) و شخصیت والای شهید سلیمانی است.
متن بیانیه هیئت داوران نخستین جشنواره سراسری دانشآموزی سروقامتان توسط ندا سلاجقه به نمایندگی از هیئت داوران قرائت شد که در آن آمده است: فعال بودن دبیرخانه دائمی جشنواره در کرمان و راهاندازی وبسایت مستقل، فراهم کردن مقدمات آموزش ادبی و هنری دانشآموزان سراسر کشور در رشتههای مجریان صحنهای و شعر و دل نوشته با همراهی مربیان خلاق در استانها و شهرستانها، تدوین اساسنامه و تشکیل انجمن ادبی وهنری دانشآموزی سروقامتان در سازمان سما با مشارکت نمایندگانی از استانها و حمایت مادی و معنوی سازمان سما و سایر نهادهای آموزشی و هنری از آن تا جشنواره سال آینده و فراهم کردن تعامل سازنده و مستمر مدارس سما با سایر مدارس آموزشوپرورش در راستای اهداف جشنواره پیشنهادهای هیئت داوران جشنواره است.
در ادامه این بیاینه عنوان شده است: بدون تردید ارتباطات مؤثر که هنر هشتم خوانده میشود، پیشنیاز موفقیت در دنیای امروز است. آشنایی و تسلط بر مهارتهای ارتباطی به بهبود ارتباطهای شخصی و اجتماعی و در نهایت به بهبود و ارتقای همهجانبههای زندگی انسان کمک میکند و در این بین بهرهمندی از فن بیان مناسب، زبان بدن مطلوب، صدای رسا، ظاهر آراسته و اعتمادبهنفس لازم و زمینه نفوذ کلام و اثربخشی بیشتر را فراهم میکند و سبب پیشبرد بهتر اهدافمان میشود.
این بیانیه عنوان میکند: برگزاری بخش اجرای صحنهای جشنواره سرو قامتان میتواند گامی مهم و اثربخش برای پیشرفت دانشآموزان علاقهمند به این حوزه قلمداد شود؛ بنابراین نیاز است که شرکتکنندگان در این رویداد پس از این بهطور علمی، عملی و مستمر به تمرین و کسب تجربه در این راه بپردازند. بازبینی فیلمهای ارسالی شرکتکنندگان در این مسابقه نشان داد که بسیاری از دانشآموزان علاقهمند به حوزه مجریگری، هنر اجرای صحنه را فقط محدود به خواندن شعر و متن میدانند.
این بیاینه مطرح کرده است: هیئت داوران بخش اجرای صحنه و شعر و دلنوشته نخستین جشنواره ملی دانشآموزی سروقامتان با تبریک عید بزرگ مبعث پیامبر مکرم اسلام (ص) که خود جلوه و نماد ارتباطات و روابط عمومی اثربخش بوده، تبریک اعیاد شعبانیه و با قدردانی از همه شرکتکنندگان در این جشنواره، اعلام میدارد که با توجه به استقبال زیاد دانشآموزان دوره ابتدایی از بخش اجرای صحنه پنج نفر و در دورههای متوسطه اول و دوم چهار نفر را بهصورت نمادین بهعنوان برتر و برگزیده از بین ۲۱۰ اثر رسیده به دبیرخانه جشنواره در این بخش معرفی میکند.
در این بیانیه آورده شده است: هر چند که تعداد آثار خوب رسیده به دبیرخانه جشنواره زیاد بود؛ اما محدودیت در معرفی تعداد آثار برگزیده هم وجود داشت با توجه به استقبال کمنظیر دانشآموزان با مشارکت یک هزار و ۳۵۰ اثر در بخش شعر و دلنوشته هیئت داوران نسبت به معرفی ۱۰ برگزیده در سه مقطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم اقدام کرد این هیئت با قدردانی از معاونت آموزشهای عمومی و مهارتی دانشگاه آزاد اسلامی (سما) و مؤسسه فرهنگی - هنری امامت و مهدویت و همه برگزارکنندگان، برای همه شرکتکنندگان و علاقهمندان به حوزه اجرای صحنه و شاعران و نویسندگان کودک و نوجوان، آرزوی موفقیت دارد.
این بیانیه بیان کرده است: امیدوار است همه آنان با پرهیز از تقلید، صداسازی و با ممارست، تمرین زیاد و تقویت سطح دانش و تسلط خود در بخش اجرای صحنهای و افزایش مطالعه و بهرهمندی ازنظر مربیان کارآزموده در بخش شعر و دلنوشته بتوانند در این عرصه و همه عرصههای زندگی، مؤثر باشند و همواره سروقامت و آزاده، پرتلاش و باانگیزه با درس خواندن برای ساختن دنیایی زیباتر بکوشند.
منتخبان جشنواره سراسری دانشآموزی سروقامتان در سه مقطع دانشآموزی معرفی شدند. در بخش اجرای صحنهای در دوره ابتدایی تندیس جشنواره، لوح سپاس و هدیه به آنا افشار از جیرفت، لوح سپاس و هدیه به ثنا اخلاص پور از بافت و رقیه افشارمنش از جیرفت، لوح سپاس و هدیه به آریا رنجبر از جیرفت و کیانا خواجه کاظمی از سیرجان؛ در دوره متوسطه اول تندیس جشنواره، لوح سپاس و هدیه به عرفانه آسیابانی از انار، لوح سپاس و هدیه به رقیه سیاهکویی از سیرجان، لوح سپاس و هدیه به مشترکا آرمان یعقوبی کرمان و مائده حسینی از انار و در دوره متوسطه دوم تندیس جشنواره، لوح سپاس و هدیه به یسنا قاسمی نژاد از جیرفت لوح سپاس و هدیه مشترکا به صدرا طباطبایی از تهران و حیدر آقایی پور از رشت و لوح سپاس و هدیه به یلدا محبی از سیرجان اهدا میشود.
در بخش شعر و دل نوشته در مقطع ابتدایی تندیس جشنواره، لوح سپاس و هدیه به یسنا محیالدینی رفسنجان، لوح سپاس و هدیه به نیوشا حاج محمدی راین، لوح سپاس و هدیه به محمدپارسا جلینی کاشمر؛ در دوره متوسطه اول؛ تندیس جشنواره، لوح سپاس و هدیه به زهرا مؤمن پور شهربابک، لوح سپاس و هدیه به محمدامین ملایی جیرفت، لوح سپاس و هدیه مشترکا به حانیه متصدیزاده زرند و کوثر حسینی نژاد زرند؛ در دوره دوم متوسطه تندیس جشنواره، لوح سپاس و هدیه به مهلا پور خدابخش، لوح سپاس و هدیه به راحله چناریان نخعی چترود و لوح سپاس و هدیه به حنانه سعید کرمان اهدا میشود.
به گزارش آنا، هیئت داوران نخستین جشنواره سراسری دانشآموزی سروقامتان از ۲۳ دانشآموز برگزیده در رشتههای اجرای صحنه، شعر و دلنوشته تجلیل کردند.
به گزارش آنا، سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامههای جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استانهای کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامههای جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.
افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد برگزار شد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل میشود.
انتهای پیام/