تولید زغال فشرده را از کجا شروع کنیم؟
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، میزان مصرف زغال نه تنها در ایران، بلکه در تمام جهان روز به روز در حال افزایش است و این افزایش نشان میدهد که تولید زغال فشرده میتواند یک راه مناسب برای درآمدزایی باشد.
زغال فشرده به عنوان یکی از پرمصرفترین انواع زغال، از ضایعات چوبی مثل خاک اره، پوست گردو و خاک زغال تهیه میشود و در نتیجه هزینه تولید پایینی دارد. اگر در تولید این نوع زغال موفق شدید، حتی امکان صادرات زغال فشرده به سایر کشورهای خارجی نیز وجود دارد.
چطور می توان از تولید زغال به درآمد رسید؟
برای کسب درآمد تضمینی از زغال با سرمایه حداقلی؛ علاوه بر فراهم آوردن تجهیزات و مواد اولیه، باید هوش و ذکاوت اقتصادی نیز داشته باشید. اگر به اطراف خود نگاه کنید، متوجه میشوید که زغال فشرده در بسیاری از مراکز مورد استفاده قرار میگیرد. به عنوان مثال، اکثر رستورانها و قهوه خانهها به زغال فشرده برای پخت و پز یا قلیان نیاز دارند.
یکی دیگر از خریداران عمده زغال فشرده، سوپرمارکتها هستند که به عنوان یک منبع تامین کننده برای قهوه خانهها و رستورانها مورد استفاده قرار میگیرند. همچنین مکانهای تفریحی نیز در میان خریداران زغال فشرده قرار دارند.
یکی دیگر از روشهایی که به درآمدزایی از طریق تولید زغال فشرده کمک میکند، صادرات زغال فشرده به کشورهای همسایه است. کشورهای همسایه مثل پاکستان، هندوستان، تاجیکستان و برخی از کشورهای عربی به وفور از زغال فشرده برای مصارف خانگی و صنعتی استفاده میکنند. بنابراین با تولید زغال، میتوانید به سرعت به درآمد برسید. حتی با توجه به افزایش تقاضای زغال، با توجه به گزارش آژانس بین المللی انرژی (IEA)، تقاضای این محصول دوچندان شده است.
یکی از مهمترین نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید، یافتن بهترین منبع برای تهیه مواد اولیه و خرید تجهیزات است. برخی از مراکز مواد اولیه، تجهیزات تولید زغال فشرده را با هزینه بالایی به فروش میرسانند که به هیچ وجه مقرون به صرفه نیست.
آیا سود خوبی در تولید زغال فشرده وجود دارد؟
جهت کسب درآمد و سود بالا هنگام تولید زغال فشرده، باید برای خرید مواد اولیه مرغوب و تجهیزات باکیفیت اقدام کنید. در غیر این صورت، ممکن است محصولات شما مورد توجه بازار قرار نگیرند. علاوه بر شما، بسیاری از سرمایهگذاران داخلی از طریق راه اندازی خط تولید زغال فشرده درآمد کسب میکنند. مواد اولیه تولید زغال فشرده با هزینه بسیار مناسبی خریداری میشوند. بنابراین میتوان گفت درآمد و سود حاصل از تولید زغال فشرده بسیار بالا است.
علاوه بر این، تولید زغال فشرده نیاز به نیروی انسانی چندانی ندارد و میتوانید صرفاً با دو یا سه نیروی انسانی کار خود را شروع کنید. تعداد تجهیزات تولید زغال فشرده زیاد نیست و بسیاری از مراکز این تجهیزات را به صورت قسطی در اختیار سرمایه گذاران قرار میدهند. در ابتدای کار ممکن است سود حاصل از فروش زغال فشرده حدود ۵ تا ۱۰ میلیون تومان باشد. ولی بعد از گذشت یکسال، درآمد شما افزایش پیدا کرده و به ۱۵ میلیون تومان یا بالاتر میرسد.
پیشنهاد می کنیم برای دریافت مشاوره در خصوص تولید زغال با استفاده از مواد اولیه مرغوب، نحوه فروش زغال های تولیدی و تهیه بهترین خط تولید زغال فشرده به اینجا مراجعه کنید.
روشهای دیگری برای افزایش سود وجود دارد که در ادامه برای شما بیان میشود:
- میتوان از روشهای مختلفی برای افزایش سود تولید زغال فشرده استفاده کرد. به عنوان مثال، یکی از روشها، انعقاد قرارداد با کارگاههای نجاری و چوب بری است. به این ترتیب، مواد اولیه مثل خاک اره با کمترین میزان قیمت و به صورت عمده در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
- روش دیگر برای افزایش درآمد از تولید زغال فشرده، دریافت مجوز است. با استفاده از این مجوز، فعالیت شما به صورت رسمی آغاز خواهد شد. بنابراین نه تنها میتوانید محصولات خود را در داخل کشور به فروش برسانید، بلکه امکان صادرات زغال فشرده به سایر کشورها را نیز خواهید داشت.
- یکی دیگر از نکات مهمی که به کسب درآمد و سود بیشتر از طریق تولید زغال فشرده کمک میکند، خرید ضایعات و مواد اولیه با کیفیت است. زمانی که مواد اولیه مرغوب و با کیفیت بخرید، محصولات شما بیشتر مورد توجه مصرف کنندگان قرار میگیرند. در نتیجه، به مرور زمان به یک برند معتبر و شناخته شده در میان مردم تبدیل خواهید شد.
مراحل لازم برای شروع تولید زغال فشرده
قبل از اینکه برای تولید زغال فشرده اقدام کنید، ابتدا باید یک طرح توجیهی داشته باشد. شما می توانید برای آگاهی از طرح توجیهی تولید زغال از ضایعات چوب، به سایت خبری تحلیلی کسب و کار نیوز مراجعه کنید. در ادامه مراحل لازم برای شروع تولید زغال فشرده را برای شما بیان میکنیم:
آشنایی با دانش تولید زغال فشرده
اولین و مهمترین قدم برای تولید زغال فشرده، آشنایی با دانش تولید این نوع زغال است. به همین دلیل، پیشنهاد میکنیم ابتدا در چند کارگاه آموزشی برای تولید زغال و روشهای درآمدزایی از آن شرکت کنید. بعد از اینکه به دانش تئوری تولید زغال فشرده مسلط شدید، میتوانید با افرادی که قبلا در این زمینه فعالیت کردهاند، مشورت کرده و سوالات مهم خود را بپرسید.
خرید یا اجاره کارگاه
دومین قدم برای تولید زغال فشرده، خرید یا اجاره سوله یا کارگاه است. سوله یا کارگاهی که برای تولید زغال فشرده اجاره یا خریداری میشود، باید محیطی کاملاً استاندارد داشته باشد. در غیر این صورت، نمیتوانید برای دریافت مجوز تولید زغال فشرده اقدام کنید. تولید این نوع زغال نیاز به محیط بزرگی ندارد. بنابراین، میتوانید با اجاره یک سوله با ابعاد متوسط فعالیت خود را شروع کنید.
خرید تجهیزات
سومین مرحله برای تولید زغال فشرده، خرید تجهیزات است. همانطور که گفته شد، تولید این نوع زغال نیازی به تجهیزات پیچیده ندارد و میتوان با چند دستگاه ساده زغال با کیفیت تولید کرد. تجهیزات مربوط به تولید زغال فشرده به صورت زیر هستند:
- یکی از تجهیزات مربوط به زغال فشرده، خشک کن است که وظیفه تبخیر رطوبت از مواد اولیه و خاک اره را بر عهده دارد.
- دستگاه بعدی سیکلون است که وظیفه جمع آوری خاک اره به مواد اولیه خشک شده را بر عهده دارد.
- یکی از مهمترین تجهیزات تولید زغال فشرده، اکسترودر است که وظیفه فشرده سازی مواد اولیه مثل پوست گردو، خاک زغال و مواردی مانند این را برعهده دارد.
- کوره یکی دیگر از تجهیزات تولید زغال فشرده است که برای حرارت دهی به بریکت مورد استفاده قرار میگیرد. کوره در دو نوع صنعتی و سنتی وارد بازار میشود.
- هنگام خرید تجهیزات دقت بسیار زیادی داشته باشید و محصولات خود را از یک مجموعه باکیفیت خریداری کنید. برای اشنایی با جدیدترین دستگاه برای تولید زغال با بیشترین سوددهی به نشان آنلاین مراجعه کنید.
خرید مواد اولیه
آخرین مرحله برای تولید زغال فشرده، خرید مواد اولیه است. همانطور که گفته شد، مواد اولیه زغال فشرده شامل خاک اره، پوست گردو و خاک زغال است. البته برخی از کسب و کارها ممکن است از مواد اولیه دیگر برای افزایش کیفیت زغال فشرده استفاده کنند. همچنین نوعی چسب مخصوص برای فشرده سازی زغال خریداری میشود.
خرید مواد اولیه یکی از مهمترین مراحل تولید زغال است. حتی اگر تجهیزات و دستگاههای مربوط به تولید زغال با کیفیت باشند، باز هم مواد اولیه نامرغوب باعث کاهش کیفیت محصول نهایی خواهد شد.
زغال فشرده یک گزینه کاملاً مناسب برای درآمدزایی است که با توجه به افزایش تقاضای زغال، فرصتی عالی برای کسب درآمد از تولید آن و صادرات زغال به سایر کشورهای خارجی میباشد. تولید زغال معمولا به افرادی پیشنهاد میشود که به دنبال راه اندازی یک کسب و کار پردرآمد هستند و در عین حال، سرمایه اولیه چندانی برای شروع یک کسب و کار ندارند. پیشنهاد می کنیم اگر چنین شرایطی دارید، حتما این کسب و کار را آغاز کنید.
انتهای پیام/