دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
04 اسفند 1401 - 10:47
در گزارش آنا بخوانید؛

مروری بر ۲۳ سال فعالیت علمی دانشگاه آزاد در سقز

مروری بر ۲۳ سال فعالیت علمی دانشگاه آزاد در سقز
دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان سقز با ۶۶ رشته تحصیلی و کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز و مدرن امکان تحصیل دانشجویان را در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های مختلف فراهم کرده است.
کد خبر : 833522

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا از سقز، چهارم اسفند ۱۳۷۸ نهال دانشگاه آزاد اسلامی در شهرستان سقز استان کردستان غرس شد و سیزدهم مهر ۱۳۷۹ پروژه عمرانی ساختمان اداری و آموزشی این دانشگاه مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

واحد دانشگاهی سقز ابتدا با سه رشته؛ کار‌های عمومی ساختمان، حسابداری و آموزش ابتدایی در مقطع کاردانی با پذیرش ۱۳۲ دانشجو پی‌ریزی شد و از مهر ۱۳۷۹ فعالیت آموزشی خود را به صورت یک مرکز تحت سرپرستی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سنندج رسماً آغاز کرد و با تبدیل شدن به واحد دانشگاهی مستقل در سال ۱۳۸۵ رشد کیفی و کمی این دانشگاه سرعت یافت.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز پس از آن تاریخ با وجود کاستی‌ها و مشکلات فراوان در زمینه‌های مختلف، سازندگی و شکوفایی خود را آغاز کرد و اکنون با تلاش کارکنان مجموعه، این زحمات به بار نشسته و واحد سقز با ۶۶ رشته کاردانی، کارشناسی پیوسته و ناپیوسته و کارشناسی ارشد بزرگ‌ترین دانشگاه شهرستان و چهارمین مرکز دانشگاهی در استان کردستان است.

واحد سقز با راه‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد در ۷ رشته توانسته است دغدغه بسیاری از دانشجویان را در تحصیلات تکمیلی در شهر سقز و سایر شهر‌های همجوار از میان بردارد.

واحد دانشگاهی سقز اکنون دارای ۱۶ هزار متر مربع فضای عمرانی شامل ۱۰۵۶۸ متر مربع فضای آموزشی و ۲۲۰۰ متر مربع فضای پژوهشی با کاربری مرکز رشد، کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌های مجهز و مدرن است.

واحد سقز با ۳۵۰۰ متر فضای ورزشی شامل سالن ورزشی چند منظوره، چمن مصنوعی و سالن بدنسازی و دایر بودن و مرکز خدمات مشاوره دانشجویی گامی بزرگ در جهت ارائه خدمات رفاهی برای دانشجویان گرامی برداشته است.

دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز با راه‌اندازی مقطع کارشناسی ارشد در ۷ رشته توانسته است دغدغه بسیاری از دانشجویان را در تحصیلات تکمیلی در شهر سقز و سایر شهر‌های همجوار از میان بردارد.

واحد دانشگاهی سقز با وجود بیش از ۶۶ رشته تحصیلی فعال، کتابخانه مرکزی با بیش از ۲۲ هزار عنوان کتاب، ۶ کارگاه و ۹ آزمایشگاه مجهز و مدرن و ... امکان تحصیل برای دانشجویان در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد در رشته‌های مختلف را فراهم کرده است و علاقه‌مندان می‌توانند در این سه مقطع بدون هیچ دغدغه‌ای ادامه تحصیل دهند.


مرکز رشد واحد‌های فناور واحد سقز هم در راستای حمایت مالی، علمی و مشاوره‌ای از ایده‌های کارآفرین بدون محدودیت در اختیار دانشجویان و سایر افراد خلاق و صاحب ایده در استان و شهرستان سقز ایجاد شده است.

تلاش مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی سقز در راستای ایجاد مکانی علمی، پژوهشی و فرهنگی به منظور توانمندسازی دانشجویان برای تبدیل به افرادی کارآفرین بوده و رشد تعالی این دانشگاه در راستای تبدیل به دانشگاهی نسل سوم و کارآفرین است.

انتهای پیام/

ارسال نظر
گوشتیران
قالیشویی ادیب