رشد درآمد ۳۷ درصدی توسن در سال مالی منتهی به ۳۰ آذر ۱۴۰۱
به گزارش گروه بازار خبرگزاری آنا، صبح چهارشنبه ۲۶ بهمن ماه ۱۴۰۱، مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت توسعه سامانههای نرم افزاری نگین (توسن) با حضور ۸۶.۹۳ درصدی سهامداران تشکیل گردید. در این جلسه پس از تعیین اعضا هیات رئیسه مجمع، آرش بابایی مدیرعامل شرکت توسن به ایراد سخنانی در خصوص عملکرد شرکت پرداخت. وی در ابتدا با قرائت پیام هیات مدیره شرکت، گفت: اعضا هیات مدیره ضمن اشاره به رشد ۳۷ درصدی درآمد کل و تثبیت ۳۰ درصدی سهم فروش نرم افزار از کل درآمد ها را در این سال مالی، آن را در شرایط تحریمها و محدودیتهای اقتصادی بسیار حائز اهمیت دانستند و تاکید کردند علاوه بر استمرار موفقیتها و تداوم در ارائه راهکارهای بانکی و پرداخت در کشور و با نگاه به آینده و توسعه استراتژیهای کسب و کار، به سرویس دهی در بستر مستقل و بومی در زمینههای بانکداری و دولت الکترونیک ادامه میدهند تا بتوانند به رونق اقتصادی کشور کمک کرده و به هدف نهایی خود که بهبود سطح رفاه مالی است، نائل شوند.
مدیرعامل توسن در ادامه سخنان خود در این مجمع به ارائه گزارش فعالیت توسن پرداخت و گفت: توسن با ۳۷ شرکت و حضور بین المللی در ۶ کشور دنیا تا سال ۲۰۲۱ و کسب آخرین رتبه IMI۱۰۰ توانسته است ۵۰ محصول و خدمت را در حوزه فناوری بانکی ارائه دهد.
وی ادامه داد: مشتریان این شرکت نزدیک به ۵۰ بانک و موسسات مالی و سازمانها و نهادهای مالی هستند که توسن در حال ارائه سرویس به این مشتریان است.
بابایی اظهار کرد: تمرکز اصلی این شرکت در حال حاضر در تولید نرم افزار است و همچنین این شرکت در حوزه سخت افزار هم فعالیت میکند.
وی در حوزه نیروی انسانی این شرکت گفت: شرکت توسن ۸۵۵ نفر پرسنل دارد که ۴۵۷ نفر در بخش توسعه محصول و ۲۸۸ نفر در بخش پشتیبانی و ... فعالیت دارند.
مدیرعامل توسن ضمن اشاره به محصول جدید این شرکت بیان کرد: از سال گذشته سعی کردیم در تولید محصول جدید به نام نئو بانک توسن تمرکز بیشتری داشته باشیم. همچنین سال آینده در نظر داریم این محصول را در چند کشور بازاریابی کنیم تا بدین وسیله بتوانیم فروش خارجی شرکت را هم توسعه دهیم.
وی ادامه داد: شرکت توسن بزرگترین مرکز خصوصی فناوری اطلاعات در کشور است و نزدیک به ۲۳ سال حضور نوآورانه در صنعت فناوری بانکی را در اختیار دارد. همچنین اولین تولیدکننده سیستم بانکداری متمرکز است.
مدیرعامل توسن در زمینه هدفگذاری استراتژیک فروش این شرکت در سال آینده گفت: فروش ۷۰۰ میلیارد تومانی از هدفگذاری آینده ماست و بر این مبنا در نظر داریم بیش از ۳۰ درصد افزایش فروش را در سال آینده به ثبت برسانیم.
بابایی در خصوص ۱۰ میلیارد تراکنش که یکی از دستاوردهای توسن طی سال گذشته بوده نیز، عنوان کرد و گفت: این میزان تراکنش اخیرا از سوی محمد خوانساری رئیس سازمان فناوری اطلاعات مطرح شده است که توسن توانسته است این میزان تراکنش را هدایت کند.
طوسی مدیرمالی توسن در ادامه به ارائه گزارشی از صورتهای مالی پرداخت و در ابتدا در حوزه فعالیت توسن در بورس گفت: طی سال گذشته ۲۰ درصد سهام توسن در بورس رشد داشته است. همچنین در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۷۰۷ میلیون سهام توسن در بورس مبادله شده است. ارزش سهام توسن در آخرین بازار معاملاتی ۴ هزار و ۵۷۸ میلیارد تومان بوده و قیمت هر سهم توسن نیز در آخرین معامله قبل از توقف ۱۵۲۶ تومان بوده است.
وی گفت: درآمد شرکت از ۳۲۰ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹ به ۴۲۷ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۰ و ۵۸۵ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ رسیده است که رشد ۳۷ درصدی از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۱ را به ثبت میرساند.
به گفته وی سود عملیاتی شرکت در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۱۹۰ میلیارد تومان و سود خالص شرکت ۲۶۶ میلیارد تومان بوده است.
مدیرمالی توسن بیان کرد: سرمایه شرکت در سال گذشته ۲۰۴ میلیارد تومان بوده که از محل سود انباشته، این شرکت توانست افزایش سرمایه داده و سرمایه ثبت شده توسن به ۳۰۰ میلیارد تومان رسیده است.
طوسی در زمینه اطلاعات فروش و سودآوری شرکت توسن گفت: از روند فروش و سود شرکت طی سه سال گذشته این طور برمی آید که در این سالها متوسط درآمد شرکت توسن ۳۳ درصد رشد داشته است و متوسط رشد سود ناخالص ۲۶ درصد و متوسط رشد سود عملیاتی آن نیز ۲۵ درصد بوده است.
مجمع عادی سالیانه پس از تصویب صورتهای مالی، سود تقسیمی ۴۰۰ ریال را نیز با تصویب کلیه سهامداران حاضر در مجمع نهایی و اعلام کرد.
لازم به ذکر است که دستور آخر این مجمع عادی سالیانه به انتخاب اعضا هیات مدیره رسید که پس از رای گیری سهامداران از کاندیداهای اعلامی، این اعضا با درصد آرا انتخاب شدند که عبارتند از، شرکت سرمایه گذاران فناوری تک وستا با ۱۸ درصد، شرکت تدبیرگران فناوری فردای ایرانیان با ۱۷ درصد، شرکت رسام فناوری پایا با ۱۶ درصد، شرکت توسعه خدمات اقتصاد آرمان با ۱۶ درصد، شرکت پیشتاز پردازش با ۱۶ درصد به عنوان اعضا اصلی هیات مدیره انتخاب شدند و شرکتهای ردان سیستم با ۹ درصد و سرمایه گذارن فناوری تک وستا آرمان با ۸ درصد به عنوان اعضا علی البدل در هیات مدیره انتخاب شدند.
انتهای پیام/