رونمایی از «طرح اعتلاء» در شیراز
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از شیراز، مراسم رونمایی از طرح اعتلاء با شرکت استادان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس به همت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز و با همکاری نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در این دانشگاه در سالن شهید آیتالله دستغیب حرم مطهر شاهچراغ(ع) برگزار شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس در این مراسم طرح اعتلاء را موجب اعتلای فضای اسلامی و انقلابی در دانشگاه آزاد اسلامی دانست و اظهار کرد که دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس بعد از استان تهران دومین استانی است که این طرح ارزشمند را آغاز میکند.
محمدرضا قائدی با بیان اهمیت کار فرهنگی برای جوانان افزود: بهترین محل و مقطع برای انجام کار فرهنگی دورههای پایانی دانشآموزی و دانشجویی جوانان است، بهخصوص در شرایط فعلی که آرامش به دانشگاهها بازگشته، دانشجویان به شدت نیازمند گفتوگو و شنیده شدن صدایشان هستند.
دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، دوره کرونا و وجود فضای رها شده مجازی را مسبب مشکلات زیادی برای نسل جوان برشمرد و توضیح داد که در این وضعیت باید از ظرفیت و توانمندی بسیار مؤثراستادان بهخصوص استادان گروههای معارف اسلامی برای ایجاد فضای گفتوگو و مفاهمه در بین دانشجویان استفاده کنیم، به همین منظور آغاز این طرح در استان با تمرکز بیشتر بر روی استادان گروه معارف کلید خواهد خورد.
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس، رونمایی از طرح ملی اعتلاء را براساس اسناد بالادستی و چشمانداز پنج ساله دانشگاه آزاد اسلامی بهخصوص سند تحول و تعالی دانشگاه دانست و بیان کرد: رویکرد سند تحول و تعالی تولیدمحور و فرهنگمحور است و در تاریخ جمهوری اسلامی جزء سندهای بیسابقه محسوب میشود.
علیرضا بیاباننورد درباره طرح اعتلاء هم گفت: این طرح در سه بخش مقدماتی (سطح واحدهای دانشگاهی)، بخش منطقهای (سطح استان فارس) و بخش ملی (سطح کشوری) برگزار میشود.
رئیس شورای تخصصی فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس توضیح داد بخش مقدماتی این طرح در استان فارس بعد از مراسم افتتاحیه آغاز و تا پایان اسفندماه سال جاری انجام خواهد شد و بخشهای دوم و سوم به ترتیب در بهار سال ۱۴۰۲ برگزار میشود.
بیابان نورد، برخی از عناوین دورههای طرح اعتلاء را جریانشناسی انقلاب اسلامی، جنگ ترکیبی و جنگ شناختی، روش تحقیق اجتماعی، غربشناسی، سیاست خارجی جمهوری اسلامی، دانشگاه تمدنساز اسلامی و اندیشه سیاسی امام خمینی(ره) عنوان کرد.
وی به شرایط زیست دانشجویان در دوران کرونا اشاره و بیان کرد: اکنون با دانشجویانی مواجه هستیم که با دنیای مجازی مآنوس شدهاند و نوع زیست و تعاملشان در این محیط با تجارب نسل ما متفاوت است، همچنین نتوانستهایم ویژگیهای خاص زیست در این دنیای مجازی را به جوانان بیاموزیم که این سبب شده رفتار آنان با توقعات ما تفاوت زیادی داشته باشد، بنابراین برگزاری طرحهایی همچون طرح اعتلاء کمک زیادی به استادان خواهد کرد تا با مؤلفهها و شرایط حاکم بر فکر و اندیشه این جوانان آشنا شوند.
انتهای پیام/