امر به معروف و نهی از منکر ویژگی منتظر در زمان غیبت است
علیرضا بخشینژاد با توجه به برگزاری همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (۲۶ بهمن) در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: معرفت و شناخت امام عصر عجلالله تعالی فرجهالشریف، دوست داشتن حضرت، محبت به ایشان و تلاش برای آماده کردن محیط و جامعه برای ظهور امام زمان از راه امر به معروف و نهی از منکر ویژگی یک فرد منتظر در زمان غیبت است.
وی با اشاره به ارتباط با حضرت از راه زیارتها و ادعیهای مانند دعای ندبه، آلیاسین، عهد، صبر و شکیبایی در انتظار، امید داشتن به ظهور و ایجاد امیدواری در دیگران افزود: ظهور حضرت نیازمند شرایط خاصی بوده که هنوز مهیا نشده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعهسرا با بیان اینکه حضرت ولیعصر عجلالله تعالی فرجهالشریف علاوه بر پیروان، نیازمند ۳۱۳ نفر یاور ویژه هستند، متذکر شد: برای این نهضت که یک انقلاب جهانی و همهجانبه است باید تمام اختلافات نژادی، کشوری، زبانی و دینی برطرف و سراسر گیتی با یک حکومت نیرومند اداره شود تا بشر به حد کمال و رشد برسد.
این استاد دانشگاه با تأکید بر اینکه اگر شرایط برای پذیرفتن حکومت حق آماده نشود، حضرت مهدی عجلالله تعالی فرجهالشریف ظهور نخواهند کرد، افزود: باور مهدویت و اندیشه ظهور مهدی(عج) بخش مهمی از عقاید اسلامی بوده که میان تمام فرقهها و مذاهب اسلامی شکل گرفته است.
بخشینژاد با اشاره به اینکه احادیث مربوط به حضرت مهدی موعود عجلالله تعالی فرجهالشریف در بسیاری از کتابهای معروف اهل سنت آمده و بین دو مذهب تشیع و تسنن مشترکاتی در رابطه با امام زمان(عج) وجود دارد، خاطرنشان کرد: بزرگترین وظیفه شیعیان در عصر غیبت انتظار فرج و ظهور دولت جهانی است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد صومعهسرا تأکید کرد: عملی شدن انتظار فرج این است که به تمام دستورات قرآن، پیامبر اکرم صلیالله علیه و آله و سلم و اهل بیت علیهمالسلام جامه عمل بپوشانیم.
به گزارش آنا: همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی از سری برنامههای جشنواره امامت و مهدویت با همکاری مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در دومین سال در چهار محور اجتماعی، فرهنگی، فلسفی، کلامی، اخلاقی، عرفانی، اقتصادی، سیاسی برگزار میشود و زمان برگزاری همایش ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است.
سال گذشته و در دوره نخست ۱۰ واحد دانشگاه آزاد اسلامی برنامههای جشنواره سراسری امامت و مهدویت را برگزار کردند و موفقیت در برگزاری این دوره باعث شد که امسال تمام استانهای کشور مجری برگزاری این جشنواره باشند؛ بنابراین امسال، علاوه بر ۳۱ واحد دانشگاهی در سراسر کشور، هفت واحد دانشگاهی استان تهران نیز میزبان برنامههای جشنواره امامت و مهدویت هستند که در مجموع ۳۸ جشنواره برگزار خواهد شد.
افتتاحیه جشنواره امامت و مهدویت طبق سال گذشته همزمان با سالروز ولادت امیرالمؤمنین حضرت علی (ع) در مشهد برگزار شد و اختتامیه آن همزمان با ولادت باسعادت حضرت مهدی (عج) نیمه شعبان در شهر قم برگزار و از منتخبان جشنواره تجلیل میشود.
انتهای پیام/