نقش مؤثر مهدویت در پیروزی انقلاب اسلامی ایران
محمد فائزی با توجه به برگزاری همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت (۲۶ بهمن) در گفتوگو با خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا اظهار کرد: مهدویت از دو منظر مهم نظری و عملی قابل بررسی است.
وی با اشاره به اینکه جنبه نظری مهدویت یکی از اصول مسلم و غیرقابل انکار در متن اعتقادات شیعه و همه ادیان الهی است، افزود: این اعتقادات با تفاوتی بسیار مختصر در بیان آن به حکم عقل و نقل جهان پایانی زیبا و دل انگیز دارد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با تأکید بر اینکه نمیتوان پذیرفت قبل از آنکه این عالم به نقطه خوب و زیبای خود رسیده باشد و خداوند این بساط عالم را جمع کند، عنوان کرد: روایات متعدد و آیات متکثری بیانگر این اتفاق مبارک است.
فائزی، جنبه عملی مهدویت را بسیار شورانگیز و امیدآفرین دانست و ادامه داد: امید آفرینی به آن معناست که در سیاه تمرین دوران و در بدترین مواقع و زمانها میتوان به آیندهای زیبا امیدوار باشیم.
وی با تأکید بر اینکه امید موتور محرک انسانهاست و انسانها با امید زنده هستند و حرکت میکنند، تشریح کرد: مفهوم مهدویت یک مفهوم امید بخش است.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با اشاره به اینکه ملت ایران در تلخترین دوران و سیاهترین زمان ممکن بپاخاستند و انقلابی شکوهمند را رقم زدند، افزود: قطعاً مهدویت در نشاط، قیام، پیروزی و به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی توسط مردم نقش مهمی داشت.
فائزی با بیان اینکه مردم نه در عقیده بلکه در دل ارتباطی ناگسستنی با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران داشتند، خاطرنشان کرد: بخشی مهمی از وجاهت و متانت امام خمینی(ره) معطوف به مسئله مهم مهدویت است.
وی با تأکید بر اینکه مردم امام خمینی(ره) را نایب امام زمان عجلالله تعالی فرجهالشریف میدانستند و اجرای اوامر ایشان را اجرای اوامر امام زمان(عج) میدانستند، بیان کرد: اینگونه بود که مردم دل در گرو امام راحل گذاشتند، جانشفانی کردند و انقلاب اسلامی ایران به پیروزی رسید.
مدیرکل آموزش و پرورش استان گیلان با بیان اینکه مهدویت نهتنها در پیروزی بلکه در تداوم انقلاب نیز به غایت مؤثر بود، توضیح داد: مردم ۴۴ سال مقابل فتنهها و هجومهای وحشیانه دشمنان تاب آوردند و قطعاً بدون نگاه به مسئله مهدویت این مهم به راحتی قابل تفسیر نیست.
فائزی با تأکید بر اینکه مدیون این تفکر ارزشمند هستیم و باید برای فراهم آوردن زمینه ظهور تلاشی همگانی داشته باشیم، خاطرنشان کرد: مهدویت باید در محافل فرهنگی، علمی با بیان مختلف و قرائتهای مختلف به تناسب جنس افراد، مقاطع تحصیلی و موقعیت ایشان صورت پذیرد و تبیین شود.
وی اظهار کرد: با تبیین درست مسئله مهم مهدویت بسیاری از نگرانیهای ما در حوزه مسائل فرهنگی مرتفع خواهد شد.
به گزارش آنا: همایش ملی گفتمان مهدویت در تمدن اسلامی از سری برنامههای جشنواره امامت و مهدویت با همکاری مؤسسه امامت و مهدویت دانشگاه آزاد اسلامی در دومین سال در چهار محور اجتماعی، فرهنگی، فلسفی، کلامی، اخلاقی، عرفانی، اقتصادی، سیاسی برگزار میشود و زمان برگزاری همایش ۲۶ بهمن ۱۴۰۱ در سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد رشت است.
انتهای پیام/