دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
کمیته انضباطی باید عواقب سنگینی برای متخلفان در نظر بگیرد

عضو کمیته داوران: امنیت روانی داوران در لیگ از بین رفته و نگران امنیت فیزیکی آن‌ها هستیم!

عضو کمیته داوران: امنیت روانی داوران در لیگ از بین رفته و نگران امنیت فیزیکی آن‌ها هستیم!
عضو کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: وقتی امنیت روانی برقرار نباشد قضاوت داوران بالا و پایین می‌شود.
کد خبر : 829951

اسماعیل صفیری در گفت‌وگو با خبرنگار گروه ورزشی خبرگزاری آنا، در مورد اینکه بیشتر بازی‌های لیگ برتر فوتبال ایران صحنه‌های درگیری، نزاع و به دنبال آن کارت‌های زرد و قرمز داوران را به دنبال دارد و خواسته کمیته داوران برای آنکه تیم‌های داوری بتوانند با امنیت روانی بازی‌ها را سوت بزنند چیست، اظهار داشت: وظیفه داور اول نشان دادن کارت‌های زرد و قرمز است که در این زمینه از کمک‌های خود برای بازیکنان و کادرفنی استفاده می‌کنند. کمیته انضباطی باید عواقب سنگین و بازدارنده‌ای برای متخلفان در نظر بگیرد که چنین موردی را نمی‌بینیم. جرائم و محرومیت‌هایی که در نظر گرفته می‌شود به شکلی نیست که در هفته‌های بعد چنین رفتارهایی تکرار نشود.

**وظیفه رسیدگی به تخلفات بعد از داور کمیته انضباطی است

وی ادامه داد: داور اول کارت‌های زرد و قرمز را نشان می دهد و گزارش بازی را در مورد تمامی موارد از جمله رفتارهای غیرمسئولانه و ناشایست بازیکن، مسئول تیم و عوامل روی نیمکت‌ها ارائه می‌کند. وظیفه رسیدگی از اینجا به بعد بر عهده کمیته انضباطی است و کمیته داوران مسئولیتی ندارد که دنباله ماجرا را پیگیری کند. تعریف از قاطعیت چیست؟ قاطعیت یعنی به ازای تخلفی که رخ می‌دهد یک داور از کارت‌های زرد و قرمز خود استفاده کند که چنین کاری در حال انجام است. داور که نمی‌تواند با بازیکن، مربی یا مسئول متخلف دعوا کند. از نظر قضاوت بالاتر از کارت قرمز قاطعیتی در فوتبال نداریم. 

**با فرد متخلف متناسب با تخلفش برخورد نمی‌شود

عضو کمیته داوران در مورد مقاومت بازیکنان و مربیان در خروج از زمین بعد از دریافت کارت قرمز تصریح کرد: در این زمینه وظیفه داور گزارش نوشتن است که این کار انجام می‌شود. ناظر مسابقه هم در این زمینه گزارش می‌دهد. بعد از اخراج در خصوص تخلفات صورت گرفته باید برخورد جدی و قاطع از سوی کمیته‌های انضباطی و اگر لازم باشد اخلاق صورت گیرد. جریمه‌ای که در نظر گرفته می‌شود باید بازدارنده باشد. در مقام انضباطی نیستم ولی نوع جریمه و محرومیتی که در نظر گرفته می‌شود باید طبق آیین‌نامه‌ با فرد خاطی برخورد کنند. اگر هم نیاز می‌بینند که آیین‌نامه اصلاح شود که این کار صورت گیرد. هر کاری که می‌کنند رفتارهای کنار زمین تکرار نشود. به هر حال می‌بینیم فرد متخلف متناسب با تخلفش با او برخورد نمی‌شود و به هر حال آن کار غلط را دوباره تکرار می‌کند.

صفیری خاطرنشان کرد: امنیت روانی داوران از کار افتاده و ناخواسته نگران امنیت فیزیکی داوران هم می‌شویم. البته با وجود تمهیدات این نگرانی کم است ولی ما می‌گوییم وقتی امنیت روانی برقرار نباشد قضاوت داوران بالا و پایین می‌شود.

انتهای پیام/

ارسال نظر
قالیشویی ادیب