اعطای 3762 فقره تسهیلات به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان
به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر کریم زارع در همایش ملی اندیشه های نوین در تحول صنایع ایران با رویکرد مدیریت جهادی در دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه به جنبش نرمافزاری که مقام معظم رهبری به آن تأکید داشتند، اشاره و عنوان کرد: جنبش نرمافزاری رشته تخصصی بنده است و 10 جلد کتاب در این زمینه نوشتهام؛ نخستین سئوال در جنبش نرمافزاری این است که «کجا بودیم، کجا هستیم و کجا خواهیم رفت».
وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی شبنمی بود که در کشور فعالیتش را آغاز کرد و امروز به یکی از قدرتمندترین دانشگاههای کشور تبدیل شده است، اظهار داشت: اقتصاد مقاومتی با اندیشههای نوین تحول صنایع و با عاشقانه کار کردن به وجود میآید.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی به اعطای جایزه ملی بقراط به باشگاه پژوهشگران جوان و کسب دهها مدال طلا که دو مدال طلا از سازمان ملل متحد بود، اشاره کرد و ادامه داد: 9 هزار نفر از اعضای باشگاه پژوهشگران جوان از دانشگاههای دولتی هستند و تفاهمنامه باشگاه با بنیاد نخبگان استان تهران نیز بسته شده است.
زارع تاکید کرد: با مدیریت زمان، میتوان طرحهای تحقیقاتی را به عمل تبدیل کرد و در این صورت موفق خواهیم بود.
وی به مشوقها و تسهیلات اعطایی به اعضای باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اشاره کرد و گفت: بر اساس گزارشهای واصله از باشگاه پژوهشگران جوان واحدهای دانشگاهی در دو سال گذشته، 3 هزار و 762 مورد تسهیلات به اعضا اعطا شده و ارائه تسهیلات به مقالات علمی جایگاه خاصی را به خود اختصاص داده است.
تعداد اعضای باشگاه پژوهشگران جوان به بیش از 9 هزار نفر رسید
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی همچنین گفت: تعداد اعضای باشگاه پژوهشگران جوان به بیش از 9 هزار و 177 نفر رسیده است.
زارع در حاشیه حضور در جمع دستاندرکاران دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه در گفتوگو با خبرنگاران، به امور نمایشگاهی و انتشار فصلنامههای باشگاه اشاره و اظهار کرد: امور نمایشگاهی در دو سال گذشته و شرکت فعال در نمایشگاه هفته پژوهش با حضور اعضای مخترع باشگاه تقویت شده و در این نمایشگاه، بیش از 40 اثر ارزنده اعضا در معرض دید بازدیدکنندگان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: با بررسیهای به عمل آمده از مجموع آثار ارائه شده در نمایشگاه، دو مورد قابلیت تجاریسازی و تبدیل ایده به فرآورده را دارا بودند.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی انتشار فصلنامه باشگاه، توجه به امور فرهنگی و فوقبرنامه و نیز اردوهای فرهنگی، بررسی و تصویب هزینههای مالی در راستای اقتصاد مقاومتی و اندیشههای نوین در بعد شادابی و سلامتی را از دیگر اقدامات انجام شده در این باشگاه عنوان کرد.
وی در مورد اقدامات مرتبط با اتوماسیون اداری در باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی گفت: 6 میلیون و 440 هزار نفر از سایت باشگاه بازدید کردهاند.
زارع ارسال 21 هزار و 600 نسخه خبر در چهار ماه اخیر به واحدهای دانشگاهی و دفاتر مرکزی، تعداد 13 هزار و 955 نامه وارده و 6 هزار و 376 نامه صادره و ارسال یک هزار و 600 جلد فصلنامه خلاقیت و نوآوری باشگاه به تمام واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی را از دیگر اقدامات باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد.
رئیس باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی تعداد اعضای باشگاه پژوهشگران جوان کشور را 9 هزار و 177 نفر و طرحهای پژوهشی باشگاه را یک هزار و 172 مورد، طرحهای در حال انجام را 253 مورد و طرحهای خاتمهیافته را 310 و تعداد طرح تجاریسازی یا در حال تجاریسازی را 82 مورد عنوان کرد.
انتهای پیام/